דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

לגבי ההודעה הבאה:

2022
2 2 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 20/11/2022 22:08

לגבי ההודעה הבאה:

ישנה תוכנה שמכילה 4500 ספרים מצולמים דף אחרי דף
    שמחולקת לזיכוי הרבים
    וכו'

ניתן לקבל אותה אצלי [הבעלים נעזר בי כדי להפיץ אותה]
    עלות עשרה שקלים
    יש בה תוכנת חיפוש טובה לקבצי הפי די אף הללו
    אני נעזר בה די הרבה בס"ד

דא עקא שכדי להתקין - צריך לשלוח לי דיסק און קי של לפחות 110 ג'יגה, או להגיע אלי עם מחשב כדי שאוכל להעביר
    אלי - כלומר לרכסים

• תאריך ההודעה המקורית: 20/11/2022 22:08

לגבי ההודעה הבאה:

ישנה תוכנה שמכילה 4500 ספרים מצולמים דף אחרי דף
    שמחולקת לזיכוי הרבים
    וכו'

ניתן לקבל אותה אצלי [הבעלים נעזר בי כדי להפיץ אותה]
    עלות עשרה שקלים
    יש בה תוכנת חיפוש טובה לקבצי הפי די אף הללו
    אני נעזר בה די הרבה בס"ד

דא עקא שכדי להתקין - צריך לשלוח לי דיסק און קי של לפחות 110 ג'יגה, או להגיע אלי עם מחשב כדי שאוכל להעביר
    אלי - כלומר לרכסים

תאריך ההודעה המקורית: 22/11/2022 14:41

בעל התוכנה מפרסם שהוא מעונין להוסיף נקודות הפצה בכמה שיותר מקומות.
    כל אחד יכול לפתוח נקודה באיזור מגוריו.

• לגבי התוסף - הוראות ותשובות גלובליים

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 01/08/2022 01:05 זה מאד קשה לי להסביר לכל אחד בנפרד מהתחלה. אז אני מוכרח לומר שמי שלא יקרא ויעשה את מה שאני רוצה לכתוב עכשיו, שלא יצפה למענה. הוראות התקנה ברורים בעה"י (מי שלא מבין שישלח שאלה בקבוצה): יש להתקין עם וורד סגור, לפתוח את הוורד כמנהל, להכנס לסרגל הנוסף 'עימוד' וללחוץ על הכפתור של הרישיון, כשיפתח החלון של הרישום - להתקשר: 0583292679, אם אין מענה או תפוס, לחכות זמן מה ולהתקשר שוב. תשובות לשאלות: מי שלא מצליח לחלץ שישבית אנטיוירוס או יחריג, (מי שלא מבין מה זה אומר - כנ"ל). מי שאין לו תוכנה לפתוח את מה שהוא הוריד שיתקין את וינראר, (מי שלא מבין כנ"ל). מי שמחזיר לו שגיאה בהתקנה שיתקין נט פריימוורק, (מי שלא מבין - כנ"ל). מי שכותב לו בכבר מותקן, שיסיר מלוח הבקרה עם וורד סגור, ואם כבר מוסר - שישאל ממישהו אחר כי לא אין פתרון ישיר. בהצלחה רבה רבה בעבודת ה' יתברך! [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 01.08.22, 01:03:37
  • הודעה לגבי הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 14/08/2022 09:05 בס"ד קבלתי ע"ע בל"נ לפתוח את המייל אחת ליום, לכל היותר. לגבי הודעות שאינם ע"פ רצון חברי הקבוצה שליט"א, אם תהיינה - לא צריך לחכות לי. מי שזה מפריע לו, יכול בעצמו לפנות למפרסם הודעה כזו ולהסביר לו בלבביות למה לדעתו זה לא נכון וזה מזיק לאחרים כו'. אפשר גם לכתוב למנהל השני - [email protected] אבל הוא אברך עסוק ולא תמיד מגיב מיד. בו"ה נ.ב. [למקרים דחופים - ניתן לצאת ליער הסמוך מומלץ, עכשיו הפריחה - ולצעוק אל ה' או לשיר לו או סתם למחוא כפיים ולהמתיק את הדינים. מי שאין לו יער קרוב, או שהפה חסום .. או שהלב שלו שבור מידי .. יכול גם 'לצעוק בקול דממה דקה'. ככה אומרים הצדיקים]. לא צריך בשביל זה להיות חסיד ברסלב.. 'מי גוי גדול אשר לו אלוקים קרובים אליו כה' אלוקינו בכל קראנו אליו'. בכל קראנו, יהיה מי שיהיה הקורא, תהיה תוכן הקריאה אשר תהיה, יהיה הקורא היכן שיהיה [גם בחוף הים , או בואדיות , או באמצע טיול עם הילדים ]. לפעמים מספיק פשוט להרים עיניים לשמים 'רק בלי ליצנות' , אלא בכנות, בתמימות ופשיטות.] [נא לא לכעוס , זה רק לרגל ביה"ז.. ]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 13/09/2022 11:39 בבקשה כל מי שקיבל שיתוף נא לומר שהוא מצליח לראות, אם לא נצטרך לבקש אולי מנטפרי, ואם לא נצטרך לתת הרשאת עריכה אולי, ואז אולי זה יעבור לג'מבו מיל גם כן איה"י. אז בבקשה בבקשה, נא לא להתעלם וכל מי שלקח שיתוף - שיענה מה המצב. אני לא רוצה להשאר חייב, וגם מי שמוחל אני לא רוצה תחושה של חייב. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 13.09.22, 11:35:43
  • הודעת חשובה לגבי התוכנה שחילקו 'הדבקת צילום מסך'!

2022
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 13/11/2022 02:09 תוד"ר נפלא ומועיל ביותר. חזק וברוך!
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 30/11/2022 21:18 שרהש"ר פ"ג: מדרש רבה - שיר השירים רבה רַבִּי יוּדָה בְּרַבִּי אִלְעָאי פָּתַר קְרָא בָּאָרוֹן, אַפִּרְיוֹן, זֶה הָאָרוֹן, וּמַה הוּא אַפִּרְיוֹן, פּוּרְיוֹמָא, מָשָׁל לְמֶלֶךְ שֶׁהָיְתָה לוֹ בַּת יְחִידָה נָאָה » וַחֲסִידָה וּמְשֻׁבַּחַת, אָמַר לָהֶם הַמֶּלֶךְ לַעֲבָדָיו בִּתִּי נָאָה וַחֲסִידָה וּמְשֻׁבַּחַת וְאֵין אַתֶּם עוֹשִׂין לָהּ פּוּרְיוֹם, עֲשׂוּ לָהּ פּוּרְיוֹם וּמוּטָב שֶׁיֵּרָאֶה יָפְיָהּ שֶׁל בִּתִּי מִתּוֹךְ הַפּוּרְיוֹם, כָּךְ אָמַר הַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא תּוֹרָתִי נָאָה וַחֲסִידָה וּמְשֻׁבַּחַת, וְאֵין אַתֶּם עוֹשִׂים לָהּ אָרוֹן, מוּטָב שֶׁיֵּרָאֶה יָפְיָהּ שֶׁל תּוֹרָתִי מִתּוֹךְ הָאָרוֹן. עָשָׂה לוֹ הַמֶּלֶךְ שְׁלֹמֹה, הַמֶּלֶךְ שֶׁהַשָּׁלוֹם שֶׁלוֹ. מֵעֲצֵי הַלְּבָנוֹן, מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 11/12/2022 10:05 -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 29/12/2022 22:15
  • 0 הצבעות
    16 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 19/11/2022 21:50 כיון שחולצה היא בגד, אפשר לומר "הבגד הוא חולצה גדולה" אמנם כאן המלה "ארבע" אינה מוסבת על "חוברות" אלא על "מספר" [בשונה מהמלה "גדולה" שמוסבת על "חולצה"], ולכן גם אילו היינו משמיטים את המלה "חוברות" מגוף המשפט, היינו אומרים "ארבע" ולא "ארבעה". "מה מספר החוברות? המספר הוא ארבע".