דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

ההודעה שהשארתי בענין: מי מעונין בעבודה לעד סוף שבוע הבא יכול לפנות אלי- זה כבר לא רוונטי

2022
1 1 0 1
  • מי יכול להוריד לי מאוצר החכמה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 18/09/2022 23:15 נחלי אמונה קובץ יד עמוד ל"א ועמוד ע תודה רבה
  • מי יכול להוריד לי מאוצר החכמה

2022
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 19/09/2022 14:15 יישר כח לכולם, קיבלתי את מבוקשי. כתיבה וחתימה טובה. מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/10/2022 21:40 תמהני אם מושג זה זקוק למקור, הלא זהו אחד מעיקרי היהדות כי ידוע שהתורה לא ניתנה לנו אלא כדי לתקן את המידות (כך מובא בספרי כל החכמים מכל העדות החוגים והשיטות, בניסוחים שונים, כמו דרך ארץ קדמה לתורה, האדם לא נברא אלא לשבר את הטבע, ת"ח שאין בו דעת נבלה טובה הימנו וכו' וכו') מעתה, אם קיימת דרך חלופית, נמצא שהתורה אינה אלא דרך נוספת לאלו ש'לא התסדרו' עם הדרך החלופית וכיו"ב, ובסגנון של 'אם לא הצלחתם תנסו ע"י התורה' משפט כזה הס מלהזכיר כמובן אין זאת אלא שהתורה היא הדרך היחידה לתקן את המידות, וכל שאר הדרכים אינן מציגות אלא תחפושת של מידות טובות. בכל הכבוד הראוי מאת: [email protected]
  • דרושים לא קשור אלי

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 23/11/2022 19:07 שלום וברכה, אל כבוד העורך היקר הי"ו, דרושים לנו כעת עורכים שיש להם ידע בסוגיא דברירה, בעבור עבודת ליקוט של שו"תים מגדולי האחרונים בעניין. העבודה הנדרשת בתשובות היא כדלהלן: חלוקה לקטעים. כותרות מתאימות לפני כל תשובה. כותרות משנה. ציון מראי מקומות בסוגריים. הערות שוליים, כולל ציטוטים רחבים מציונים שהביא המחבר. וכן השוואות, הוספות וביאורים. אם הינך רואה עצמך מתאים, ויש לך זמינות מיידית לעבודה נא פנה בהקדם במייל חוזר בצירוף דוגמה רלוונטית בברכה שמואל - עורך ראשי[email protected]
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 13/12/2022 14:49 יישר כח עצום ממש עזר לי. מאת: [email protected]
  • סידור טקסטים מקבילים זה לצד זה בווארד

2022
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    M
    תאריך ההודעה המקורית: 14/12/2022 11:17 תודה רבה למגיבים בנושא אינדיזיין, לפי המלצותיכם לא קניתי אינדיזיין למחשב המיושן שלי... אלא פניתי למחשב המצוי בחדר מחשבים, שם התוכנה נמצאת והמחשב מסוגל לעבוד איתה. כשפתחתי את התוכנה ראיתי שהיא די מסובכת לעבוד איתה, האם יש דרך קצרה ללמוד לעבוד על הנושא הזה של סידור טקסטים בעמוד? אולי יש איזה סרטון הדרכה ברור שפתוח בנטפרי, או למיצער סידרת הוראות ברורות, איך פותחים קובץ ואיך יוצרים תיבות טקסט שגודלם משתנה מעמוד לעמוד וכו’. מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 01/12/2022 08:42 בס"ד הנושא נעול
  • אני רק פרסמתי לצורך הציבור, אני לא יודע כמה זה עולה.

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    G
    תאריך ההודעה המקורית: 04/10/2022 09:16 אני רק פרסמתי לצורך הציבור, אני לא יודע כמה זה עולה. מי שרוצה לקנות שיפנו לחברה [email protected]