דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הודעה לגבי הקבוצה

2022
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 14/08/2022 09:05

בס"ד

קבלתי ע"ע בל"נ לפתוח את המייל אחת ליום, לכל היותר.
    לגבי הודעות שאינם ע"פ רצון חברי הקבוצה שליט"א, אם תהיינה -
    לא צריך לחכות לי.
    מי שזה מפריע לו,
    יכול בעצמו לפנות למפרסם הודעה כזו ולהסביר לו בלבביות 💌
    למה לדעתו זה לא נכון וזה מזיק לאחרים כו'.
    אפשר גם לכתוב למנהל השני - [email protected]
    אבל הוא אברך עסוק ולא תמיד מגיב מיד.

בו"ה

נ.ב.

[למקרים דחופים -
    ניתן לצאת 🏃ליער הסמוך 🌲

• מומלץ, עכשיו הפריחה 🌹-
      ולצעוק אל ה' 🗣
      או לשיר לו 🎼 🎶
      או סתם למחוא כפיים 🙏🙏 ולהמתיק את הדינים.

מי שאין לו יער קרוב,
    או שהפה חסום 😷 🤐..
    או שהלב שלו שבור מידי 💔..
    יכול גם 'לצעוק בקול דממה דקה'.
    ככה אומרים הצדיקים].

לא צריך בשביל זה להיות חסיד ברסלב.. 🤗

'מי גוי גדול אשר לו אלוקים קרובים אליו כה' אלוקינו בכל קראנו אליו'.
    בכל קראנו,
    יהיה מי שיהיה הקורא,
    תהיה תוכן הקריאה אשר תהיה,
    יהיה הקורא היכן שיהיה
    [גם בחוף הים 🏖,
    או בואדיות 🏞,
    או באמצע טיול עם הילדים 🎡].

לפעמים מספיק פשוט להרים עיניים לשמים 🌫

'רק בלי ליצנות' 😉,

אלא בכנות, בתמימות ופשיטות.]

[נא לא לכעוס 🤔, זה רק לרגל ביה"ז.. 😅]

• עימוד. בקשה עבור הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/08/2022 06:57 בס"ד אם יש כאן בקבוצה כאלו שיש להם הבנה רצינית הן בעריכה והן בעימוד, אם אפשר בבקשה ליצור איתי קשר באישי. שוב, בבקשה, רק מי שמבין היטב גם בעריכה וגם בעימוד. תודה רבה
  • עימוד. בקשה עבור הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/08/2022 22:13 בס"ד מזכיר שוב הבקשה. תודה זה לא בקשה להתנדבות עבור הקבוצה.. רק רוצה להתייעץ משהו, שרק מי שהוא גם עורך וגם מעמד יכול להבין השאלה
  • כללי הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 04/08/2022 23:24 בס"ד המשך - יש טיפול בהודעות שאינם מתאימות לקבוצה. יש כאלו שמוציאים אותם מהקבוצה. רק שזה קורה בשקט. שוב תודה לכל מי שמעורר, ובכלל לכל מי שכותב ביקורת.
  • הודעה פרטית בתוך שרשור

2022
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 18/08/2022 10:50 וואו, תודה ! ימחל מישהו לכתוב שוב איך עושים זאת ? [או לכתוב מה לחפש כדי למצוא איפה נתבאר כבר לעיל] ?
  • תזכורת לגבי כלי הקבוצה - ע"פ בקשה שהגיעה

2022
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 07/09/2022 00:32 לתשו"ל = לתשומת לב. לא הכרתי.
  • תקנות הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 19/10/2022 06:38 בס"ד לרגל תחילת זמן חורף בשעטו"מ בס"ד, בקצרה, עיקרי הדברים: הקבוצה היא בית מדרש חרדי, של אברכים חרדיים, יראי שמים, לכל דבר. על כל המשתמע מכך. כל ענייני השקפה, קנאות, וכו' - אנא, לא פה. הוכח כמ"פ שזה מפריע לרבים. יודגש, שהכוונה לשני הכיוונים. גם בבקשה להשתדל לא להזכיר דברים ושמות רבנים מהצד המתון יותר, וגם בבקשה לא לכתוב פה מחאות כו'. תמיד אפשר לכתוב מייל אישי. מניסיון העבר הרבה פעמים, לתועלת הקבוצה, חשוב מאוד, שכל אחד [חשוב כמה שיהיה, אחר בקשת המחילה מהת"ח החשובים מאוד שליט"א, החברים פה, שעפר אני תחת כפות רגליהם], ישתדל לציית לכללים, ובכלל - לבקשות שלי, כגבאי הקבוצה. תמיד אפשר לכתוב לי באישי, ובל"נ [ובלי להתחייב] אשתדל להגיב לכל הודעה. כל מה שנוגע לעריכה תורנית אפשר לכתוב פה, א"צ לשאול אותי. מה שלא נוגע לעריכה, אין מקומו כאן, יהיה חשוב וקדוש ככל שיהיה. אפי' לא דברי תורה. בשונה מבעבר - כל שאלה לגבי הקבוצה, גם בהצד הטכני, אני הכתובת, בעז"ה. תגובות להנ"ל בבקשה רק באישי. אפשר להרגיש בנוח לשאול בקבוצה כל שאלה, שום דבר הוא לא 'פשוט מדי' מכדי לשאול.. בברכת הדיוט - הצלחה וס"ד שמואל בלויא בהזדמנות זו, יישר כח גדול מאוד להת"ח החשובים [החפצים בעילום שמם] שהקדישו הרבה מאוד מזמנם היקר עבור הקבוצה. כל החסד העצום שמתחולל כאן ב"ה, הוא בזכותכם. וייש"כ גדול מאוד להת"ח החברים פה שמקדישים כ"כ הרבה מזמנם היקר להשיב בסבר פנים יפות להשואלים, הן שאלות טכניות, הן במ"מ, כו'. מי אני שאומר זאת, אבל אשרי חלקכם. אגב למי שלא יודע, יש, בנפרד מהקבוצה, רשימת תפוצה אישית שלי, שם מתפרסמות מפעם לפעם [לא יותר מאחת לשבוע] הודעות שביקשו לפרסם בענין עריכה תורנית. יש שם יותר חברים מאשר בקבוצה. אפשר כמובן להיות חבר רק בקבוצה, או רק ברשימת התפוצה, או בשניהם. [שוב אזכיר, שאני משתדל בל"נ למעט בזמן בו המייל פעיל, אז אנא לקבל בהבנה איחור בתגובה, או תגובה קצרה, או אי מענה בכלל - אם לא ראיתי שיהיה תועלת מהמשך הדיון. כשם שתדינוני לכף זכות כך ידינכם השי"ת לדון לכף זכות, ותזכו לדון את עצמכם ואת כל בנ"י לכף זכות. עי' סה"ק ליקו"מ תורה רפ"ב].
  • כללי הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 04/08/2022 08:39 בס"ד העירו תשומת ליבי שיש נקודה לא ברורה בכללי הקבוצה, אז הבהרה: אפשר לפרסם כאן כל דבר שלדעת המפרסם יש בזה תועלת לעורכים תורניים. כולל גם עימוד. [גם אם המטרה של המפרסם זה הרווח שיש לו מזה, זה בסדר גמור]. אם נראה שנהיה פה שטף של פרסומות באופן שמפריע, אז נגביל את זה. גם בזה - נא לנהוג בתבונה. הקבוצה עוזרת מאוד מאוד להרבה אברכים, וכל אחד אחראי על עצמו לראות לעזור לזה להתפתח כראוי, לתועלת הכלל. הצלחה וס"ד
  • לגבי ההודעה הבאה:

2022
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 22/11/2022 14:41 בעל התוכנה מפרסם שהוא מעונין להוסיף נקודות הפצה בכמה שיותר מקומות. כל אחד יכול לפתוח נקודה באיזור מגוריו.