דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

אודה לעזרתכם

2023
4 2 0 1
  • אודה לעצתכם

2023
    18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 25/01/2023 16:26 אם העורך שואל ומתייעץ על איזה עניין מאוד נקודתי בדוגמה ששולח, ניחא. אבל אם הדריכו אותו הדרכה "חשובה" ומפורטת, הרי לגבי המשך העבודה לא מסתבר שיקבל הדרכה ברמה הזו. ונמצא שהדוגמה לא משקפת את המשך העבודה. מאת: [email protected]
  • כמה עמודים מאוצר החכמה למי שיכול אודה

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/03/2023 20:34 תודה רבה רבה על העזרה. נראה שטעיתי.. שסג-שעג כעת יש לי עד שסה, חסר לי שסו-שעג. סליחה על הטעות וייש"כ.
  • אודה לעזרתכם. מה הר"ת?

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    0
    תאריך ההודעה המקורית: 11/05/2023 15:38 האמת, אני בא לענות תודה רבה לאחד, ובינתיים אני מקבל עוד כמה תשובות בפרטי... כל הכבוד על המהירות. המשך הצלחה לכולם,
  • אודה למי שיאיר את עיני בס"ד

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 02/07/2023 01:36 למיטב זכרוני מכון י-ם מציינים לעמודי שירת דבורה [שהיא ההוצאה שלהם]. מאת: [email protected]
  • אודה לפיענוח הראשי-תיבות המצורפים. יישר כח.

2023
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 08/08/2023 20:03 ע"ת ק"ץ מרמז את הגאולה על פי לשון הפסוקים בדניאל שמדברים על תאריך הגאולה (דניאל יב פסוק ד ופסוק ט) מאת: [email protected]
  • אודה להבאת מקור

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 12/09/2023 11:59 אני צריך את ר' שלום שבדרון. תודה לכל המסייעים. מאת: [email protected]
  • אודה להגהה ועזרה בפענוח. תודה מראש

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/10/2023 09:46 בס"ד מצו"ב המקור והפענוח תודה חודש טוב בשורות טובות משיח נאו תיכף ומיד ממש, מתוך רחמים וחסדים גלויים קבצים מצורפים: מתנדבים ח''ב.docx סוף חלק ב מהיברו בוקס.pdf
  • אודה למי שיעביר מייל זה הלאה, לתועלת הכלל.

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 24/12/2023 08:04 בס"ד לתשומת לב מעסיקי עורכים [באופן קבוע / אקראי]: ניתן לקבל אצלי תיווך [כרגע חינמי] לקבלת עורך שמתאים למה שאתם צריכים. נא לפנות אלי באישי A33107566 ג'ימייל. כדאי לפרט כמה שיותר על מהות העבודה, כך אוכל בע"ה להבין יותר איזה כישורים נצרכים כאן, ולהתאים יותר במדויק. אופן התיווך הוא שאתם מקבלים ממני שם אחד של עורך מתאים [ואם ביקשתם כמה - כמה שביקשתם], ואם הוא לא מתאים אזי אתם כותבים לי שוב ואני נותן לכם בע"ה שם אחר. ב"ה יש תח"י מאגר גדול של עורכים עם כל פרטיהם. ב"ה כבר תיווכתי לכו"כ לקוחות, וב"ה הם מרוצים. יה"ר שנזכה לקיים דברי מוהרנ"ת זיע"א: וְנִזְכֶּה שֶׁיִּתְחַבְּרוּ סְפָרִים הַרְבֵּה דִקְדֻשָּׁה, וְיִתְחַדְּשׁוּ בְּכָל פַּעַם סְפָרִים הַרְבֵּה בְּתוֹרָתֵנוּ הַקְּדוֹשָׁה, וְיִהְיֶה לָנוּ אֱמוּנָה שְׁלֵמָה בְּכֻלָּם, וְלא יִהְיֶה אֶצְלֵנוּ לְמוֹתָר שׁוּם סֵפֶר הַמְּדַבֵּר מֵעִנְיָנֵי תוֹרָתֵנוּ הַקְּדוֹשָׁה, הֵן הַמְדַבְּרִים בִּפְשָׁט רֶמֶז דְּרוּשׁ סוֹד, הֵן סִפְרֵי הַמְפָרְשִׁים וְהַמְבָאֲרִים, הֵן סִפְרֵי הַפּוֹסְקִים וּשְׁאֵלוֹת וּתְשׁוּבוֹת, הֵן סִפְרֵי מוּסָר, הֵן סִפְרֵי תְפִלּוֹת וּתְחִנּוֹת וּבַקָּשׁוֹת וּוִדּוּיִים וְשִׁירוֹת וְתִשְׁבָּחוֹת לְהַשֵּׁם יִתְבָּרַךְ, וְכָל מִינֵי סְפָרִים הַמְדַבְּרִים בְּעִנְיָנֵי תוֹרָתֵנוּ הַקְּדוֹשָׁה, כֻּלָּם יִהְיוּ חֲשׁוּבִים וִיקָרִים בְּעֵינֵינוּ מְאד, כָּל סֵפֶר וְסֵפֶר, הֵן אוֹתָן שֶׁנִּתְחַבְּרוּ כְבָר, הֵן הָעֲתִידִים לְהִתְחַבֵּר, כִּי כֻלָּם מֻכְרָחִים לְהָעוֹלָם, וְאָנוּ צְרִיכִים כֻּלָּם, כִּי הֵם חַיֵּינוּ וְארֶךְ יָמֵינוּ, וְכֻלָּם עוֹמְדִים בְּרוּם עוֹלָם, וּמַשְׁמִיעִים בְּיִרְאָה יַחַד בְּקוֹל דִּבְרֵי אֱלֹהִים חַיִּים וּמֶלֶךְ עוֹלָם, כֻּלָּם אֲהוּבִים כֻּלָּם בְּרוּרִים כֻּלָּם קְדוֹשִׁים, וְכֻלָּם מְדַבְּרִים מֵרְצוֹנְךָ הַטּוֹב הַגָּנוּז בְּתוֹרָתְךָ הַקְּדוֹשָׁה וְכֻלָּם מְעוֹרְרִים לַעֲבוֹדָתְךָ וּלְיִרְאָתֶךָ, וְכֻלָּם "נֶחֱמָדִים מִזָּהָב וּמִפַּז רָב וּמְתוּקִים מִדְּבַשׁ וְנפֶת צוּפִים". לקבלת חיוך יומי למייל, כתבו ל: [email protected]

2

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים