דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

אודה להגהה ועזרה בפענוח. תודה מראש

2023
1 1 0 1
  • בקשה קטנה, תודה מראש

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/03/2023 22:24 בס"ד ענו לי. תודה רבה
  • בקשה קטנה, תודה מראש

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/04/2023 08:25 בס"ד מסיבה אישית שאיני רוצה לפרט אותה כאן, אני משתדל לא להיכנס הרבה למיילים של הקבוצה. לכן כל הודעה אלי, אנא לשלוח במייל חדש. אפשר פשוט להכניס המייל שלי לאנשי קשר, ואז מיד כשמתחילים לכתוב 'שמואל', המחשב יציע את המייל שלי. גם מי שכבר כתבתי לו משהו בתגובה למשהו, ואולי הגיב לי ומצפה שאקרא את זה, אנא ימחל לכתוב לי שוב במייל חדש. הנ"ל הוא גם לגבי מקרה שיש הודעות בקבוצה שאינם ראויות, שביקשתי לעדכן אותי, לטובת הציבור, אז גם זה, בבקשה במייל חדש. ולצטט כמה מילים, שאוכל למצוא במה מדובר. יישר כח
  • בקשת עזרה באקסל. תודה מראש

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/08/2023 19:49 בס"ד כידוע אנטר באקסל אינו מוסיף שורה חדשה, כמו בוורד, אלא מוריד לשורה הבאה באקסל רגיל מוסיפים שורה בתוך אותה תיבה בקונטרול-אנטר באקסל דוקס זה לא עובד מי יודע איך מוסיפים שורה בתוך אותה תיבה באקסל דוקס ? תודה אם לא קשה לענות למייל שלי האישי [ללחוץ פה: שמואל בלויא [email protected]] תודה
  • בקשת עזרה באקסל. תודה מראש

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 03/09/2023 09:04 נראה הנכון הוא 'גלי'ה כדברי הארי. מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 07/09/2023 22:50
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/11/2023 13:24 בס"ד [image: image.png] דמקשי זאת ותירוצו בלתי מובן רק פשוט דלא דמי ביצה לעירוב דגבי ביצה לא הוה אסור עכשיו [?] יותר מקודם דידעינן דהאיסור הוא שמא יחה"ל [?] והוה [...?] לא נוכל לומר לפי הענין, הכוונה להביא קושיא של מישהו, למה בביצה אמרי' ביצה שנולדה בזה מותרת בזה [בשני יו"ט של גלויות] ובעירוב אומרי' שא"א להתנות. וע"ז מתרץ בהמשך הדברים, שבביצה ודאי יום אחד חול, אבל בעירוב מ"מ למעשה ביום הראשון הוא חייב שביתה ודאית, מדרבנן, ולכן אינו יכול לילך למקום עירובו השני [זה בערך, הכת"י כולו לא הכי ברור]. וגם לגבי עירוב תבשילין אינו יכול לבשל על סמך ספק, כי היום ודאי קודש מדרבנן. הוא מביא שתוספות אומר את התירוץ הזה, שזה דומה למניח עירובו חוץ לתחום. בסוף הוא מביא שלהראב"ד והש"ע גם לגבי עירוב תבשילין יוכל להתנות. אולי מישהו יודע להפנות לאיזה מ"מ ברור ? תודה מאוד מאוד לקבלת חיוך יומי למייל, כתבו ל: [email protected]
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    5
    תאריך ההודעה המקורית: 02/12/2023 23:16 פקודת מס הכנסה (קביעת שכר סופרים כהכנסה) קובעת כי המשלם שכר סופרים או שכר אומנים או שכר מרצים, חייב לנכות מהתשלום לנותן השירות מס הכנסה במקור. תקנות מס הכנסה (ניכוי משכר סופרים) קובעות כי שיעור המס שיש לנכות משכר סופרים או אומנים יהיה שיעור המס המרבי, כלומר 47%. לכאו' זה אומר שלקוחות לא ירצו עורכים שמוגדרים כך בחוק, אלא יעדיפו עוסק פטור. כדי שהם לא יצטרכו לשלם מס. אציין שאיני מבין בזה כ"כ. ואשמח לשמוע דעת המבינים. ייש"כ ב-יום רביעי, 29 בנובמבר 2023 בשעה 10:48:36 UTC+2, [email protected] כתב/ה:
  • דרוש קטע מספרי: עקב פיסקא יב - DBS בלבד! תודה מראש!

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ה
    תאריך ההודעה המקורית: 11/12/2023 00:41 פרסמתי ונושעתי!

4

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים