דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

האם מקובל?

2023
7 5 0 1
  • האם מישהו יכול לשלוח לי?

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 24/01/2023 15:19 ספר תורת חיים מהאדמו"ר האמצעי - פרשת וארא - מהדורה חדשה תודה רבה!
  • האם מישהו יכול לשלוח לי?

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 26/01/2023 09:14 תודה רבה לכולם!!!! שלחו לי
  • האם מקובל לכתוב כך: דמרא דשמעתתא ביבמות סובר...

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/02/2023 00:05 בד"כ נהוג: סבר תנא דידן.
  • איך מקובל לכתוב לוויים?

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 12/07/2023 08:37 יישר כח לכולם, עזרתם לי.
  • האם תרגום הכוונה לרס"ג

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    M
    תאריך ההודעה המקורית: 11/08/2023 00:03 אכן
  • האם ידוע למישהו על תוכנה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 23/10/2023 23:42 שסורקת ספר לוורד? Ocr? יש דרך פשוטה? מדובר בספר מודפס באותיות ברורות. דפוס בן ימינו.
  • 0 הצבעות
    21 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/12/2023 13:09 "לפחות שם חלקנו מיושבי בית המדרש שבינתיים זוכים בעוד דברי תורה יקרים מפז [במידה שהחומר אכן לאמיתה של תורה ואכמ"ל]". בנוסח התפילה שלאחר הלימוד: "אנו עמלים ומקבלים שכר, והם עמלים ואינם מקבלים שכר". ולכאורה, הלא הם כן מקבלים. ויישבו, שהם מקבלים לפי התוצאה, ואם לא הצילחו לתת תוצה, עבודתם לריק ולא יקבלו שכר. למשל, נגר טרח בהכנת שלחן, אך טעה בעבודתו וקלקל את השולחן, לא יקבל מאומה. משא"כ הלומד תורה ומתייגע, יקבל שכר אפילו אם לא הבין נכון ולא כיון לאמיתה של תורה. אחד בצער ממאה שלא בצער, לפום צערא אגרא. אם כן אדרבה, המתייגע, אפילו לא הצליח להבין טוב, שכרו מרובה מחבירו הגאון שהבין טוב וכיון לאמתה של תורה אך בלי להתייגע! גם עורך שעורך חומר שיודע שאינו נכון, מ"מ מקיים בכך מצות לימוד תורה. זה כמו שאדם לומד הוו"א שנדחתה בגמ', מ"מ זה תורה. וכן זה כמו שאדם לומד סוגיה, וחשב על מהלך מסוים, ואח"כ חזר בו. ודאי שגם המהלך הדחוי הוא חלק מהלימוד. עכ"פ כמובן את שלו יעשה ויעיר מה שצריך בהערות הסקירה או השוליים.
  • האם זה וירוס?

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 03/05/2023 13:43 אכן זוהי הודעה של הדיפנדר . אך זה לא אומר שזה בהכרח וירוס. יש באנטי' הגדרות על סוגי הגנה שונים, חלק מההגנות הם מאפליקציות 'צד שלישי' או שאינן מוכרות רישמית ע''י מיקרוסופט . אם ההגנה מסוג זה מופעלת אצלך אזי הוא יקפיץ התרעה-חסימה על כל אפליקציה מסוג זה , אא''כ תבטל את החסימה או תאשר לו להתקין את האפלי' . אתה יכול להקיש על 'קבל מידע נוסף' ולקרוא ולללמוד ע''ז. כפי שאתה רואה הוא לא כותב שזה וירוס אלא 'איום' . אם אתה יודע מאין באה התוכנה או שיש אנשים רבים שממליצים עליה זה יכול להניח את דעתך. זו דעתי מאת: [email protected]