דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

חוה"ל עם מרפא לנפש פת לחם וטוב הלבנון

2023
13 3 0 1
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2023 18:25 להורדה והתקנה: https://did.li/Lqjrl ההסרה מתבצעת ע"י הפעלה חוזרת של קובץ ההתקנה.
  • מיהו הרמ"ל בקבלה?

2023
    29
    0 הצבעות
    29 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 02/02/2023 14:43 יש להבדיל בין הספר 'דרך אמת' להערות 'דרך אמת' על הדף בדפוסי הזוהר. הספר 'דרך אמת' הוא ספר הגהות על הזוהר דפוס ראשון, הגהות אלו מיוחסות להרח"ו. רוב ההגהות הללו כבר נכנסו בתוך לשון הזוהר בדפוסים המאוחרים. ההערות 'דרך אמת' שנדפסו על הזוהר, הם רובם מפירוש 'אמרי בינה' שנכתב על הזוהר. הבירור המלא לענין זה, נמצא בתחילת ספר הזוהר עם פירוש הסולם (תחילת כרך א'), (בספר הזוהר עם פירוש הסולם ישנה עבודה גדולה של השוואה בין דפוסים וגירסאות, כנראה מתוך העיסוק בזה הם הגיעו לבירור הענין), אלו הדברים הכתובים שם: [image: צילום מזוהר הסולם, אודות פירוש דרך אמת.jpg] ב-יום שני, 30 בינואר 2023 בשעה 10:49:19 UTC+2, בעל שם כתב/ה: קבצים מצורפים: צילום מזוהר הסולם, אודות פירוש דרך אמת.jpg
  • עזרה בתקשורת עם נטפרי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 19/03/2023 18:44 בס"ד אולי מישהו יואיל לעזור. אני רוצה לפתוח קבוצת גוגל חדשה. צריך לזה אישור מנטפרי. אני כעת לא על המחשב שלי. הייתי רוצה לנסות להסתדר בלי לבקש את עזרתו של זה שחשבון הנטפרי במחשב הזה רשום על שמו. שלחתי פניה לנטפרי וקבלתי תשובה שהיא נסגרה כי לא צירפתי נקודות. מצאתי את המסך בו קונים נקודות, אבל אח"כ כתוב: לא הוגדר אמצעי תשלום. איפה מגדירים את זה ? תודה אם יש למישהו כמה דקות לשליטה מרחוק ב AnyDesk אודה לו אפשר בתשלום [עדיף כמובן בלי.. המצב חנוק]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 30/04/2023 03:16 מכיר אני יהודי תלמיד חכם מתמיד עצום, שהוא גם מקובל גדול וכבר שנים כותב ביאור על ביאורי הגר"א על התיקו"ז לאחרונה יצאו 2 ספרים על תיקו"ז הגר"א ואחד מהם עושה עבודה טובה ויפה אבל זה בעיקר בציונים, ביאור אמיתי לסודות העצומים שאומר שם הגר"א עדיין לא יצא. אני יודע שיש שכותבים אבל ראיתי את הכתבים ולדעתי אף אחד בינתיים לא מתחרה איתו. הוא כתב את זה עם חברותא, גאון ממש. כרגע הוא בשלב העריכה הסופית יותר מבחינתו. אבל כבר זמן רב שהוא מחפש ולא מוצא, מכון או נדיב שירצה להוציא את הספר מדובר להשערתי בכאלפיים עמודים, ספר שלא יימכר באלפים ולכן זו השקעה גדולה. צריך מכון או אדם פרטי שירצה להשקיע. השגתי לו מכון אחד אבל התיאום ביניהם לא הצליח, התנאים לא התאימו. אשמח אם למישהו יש רעיון בנושא תודה רבה!!
  • איחוד קובץ עם הערות

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/05/2023 16:08 הסתדרתי ב"ה תודה רבה
  • חוה"מ

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/09/2023 10:52 בס"ד ע"פ הוראת מורה הוראה, הקבוצה תהיה פתוחה גם בחוה"מ, להודעות של דבר האבד
  • העתקה עם מעקב

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 25/10/2023 17:57 אני רוצה להעתיק רק קטע אחד מתוך קובץ ולמחוק את כל השאר. איך אני עושה זאת ושיישאר המעקב אחר שינויים על הקטע הנ"ל. תמיד הצלחתי, הפעם לא הולך. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 25.10.23, 17:56:41
  • עצה טובה קמ"ל

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    I
    תאריך ההודעה המקורית: 15/11/2023 11:12 בעבר דובר כאן מה לעשות כשהקובץ איטי, כשעושים עקוב אחרי שינויים מאוד מצוי. שמתי לך שיש באפשרויות של סקירה, ללא בלונים רק שינויים בתוך הטקס, וכשלוחצים על האפשרות הזאת, זה ממש מאיץ את הקובץ, כנראה הבלונים מאיטים את הקובץ וכן לבטל את הצגת העיצוב, ודוו"ק

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים