דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

תוספות רי"ד, וספר תורת הארץ

2023
1 1 0 1
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/02/2023 22:38 בס"ד [מי שמתעניין, בקבוצה יש כרגע 407 חברים. כ"י]. כמה נקודות שאני רואה צורך לכתוב שוב. אני משתדל מאוד לפתוח המייל לעיתים קצובות ממש. לפעמים זה בסוף יום עבודה. ואני עייף.. אנא, כתבו קצר, וברור. 'לדעתי נכון לנעול נושא פלוני'. 'לדעתי נכון לחסום את מי שכתב הודעה פלונית'. בכל מקרה נא לכתוב לי מילים לחיפוש. אני לא עובר על כל ההודעות בקבוצה. הבעת דעות בכל תחום שהוא, אז בסדר, קראתי, ומה ? איני יכול להגיב לכל דבר.. הודעות שנכתבות ב'תשובה' למשהו, הרבה פעמים לא מגיעות אלי לדואר נכנס. קיבלתי ע"ע מכמה סיבות לא להתערב בנעשה בקבוצה אלא א"כ מישהו פונה אלי. אז נא לתשומת לב כאו"א פה, שהאחריות איך תראה הקבוצה נמצאת [גם] בידו. הצלחה וס"ד המחיר לליווי אישי אצלי עדיין עומד על 500. בקרוב יעלה המחיר. פרטים במייל חדש, אלי.
  • בקשת ספר - מכתם לדוד ממהר"ד פארדו יו"ד.

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 29/03/2023 10:22 אם אפשר אשמח לקבל את כל הספר (חלק יו"ד) ואם לאו לכה"פ את סימן ל"ה. ייש"כ גדול א כשר'ן און א פריילאכן פסח.
  • בס"ד

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/11/2023 13:54 מסכים לדבריכם אכן מדברי הט"ז נראה ש'כל' ללא כפילות, אפשר לפרש כ'רובו'. ישר כח לכולם הרבה הצלחה!
  • בס"ד

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 12/10/2023 14:22 מחוסר תקציב, מעליית מחירים, וכדומה
  • בס"ד

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 18/06/2023 09:18 השאלה אם זה הוגן כלפי המחברים לפרסם את ספרם בכזו צורה לכל החפץ -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 19/05/2023 11:57 בס"ד להוי ידוע ששאלתי את הבעלים של: דרשו, ארטסקרול, עוז והדר, וכולם סירבו בתוקף להעלות פה קבצים. יחד עם זה, להוי ידוע שע"פ הוראת מו"צ אני לא אחראי ע"פ הלכה למה שעושים פה, ובל"נ אמשיך לא להתערב בנעשה בקבוצה, אלא א"כ מישהו יעיר לי שזה נוגד את הכללים. [כבר כתבתי, וכותב שוב: מי שרוצה להסב תשומת ליבי למשהו שאינו תקין, אבל אינו רוצה שמישהו ייחסם בגללו, יכול לציין זאת בפניה אלי. מבטיח ליישם..] אגב, מבין השיטין אני שומע על תלונות לגבי אופן ניהול הקבוצה. בהחלט מסתבר שאני עושה לפעמים טעויות. אשמח לביקורת. אפשר לפנות אלי ישירות.. ולדבר ברור.. [לא ברמזים כו']. אמנם איני מתחייב בכלל לענות לכל שאלה בנושא [בכלל איני מתחייב להגיב לכל מייל], אבל מכבדי - אשתדל לכבד. וק"ל.
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/04/2023 14:57 בס"ד היות וכמה מהחברים שליט"א פנו אלי באישי, שיש לפעמים דיונים שלכאו' אינם מעניינים את רוב הציבור שליט"א, רק בודדים, וזה לטורח סתם, לכן באתי להבהיר שבכל מקרה כזה אפשר לבקש ממני באישי לחסום את הדיון, ואז החברים שליט"א שזה מעניין אותם יוכלו להמשיך ולהתכתב באישי. [אף אחד לא ייחסם כתוצאה מבקשה לנעילת דיון..] חשוב לי להבהיר שכשאני נועל נושא אין הכוונה שמישהו או משהו פה לא היה בסדר, רק פשוט שזה מיצה את עצמו. מזכיר שוב, כל דיון בקשה הערה ביקורת כו' לגבי כללי הקבוצה - רק אלי באישי. ובלי קשר בכלל, אם אפשר לבקש מחובשי הכיפות שאינם שחורות, שחברים פה בקבוצה, ליצור קשר באישי. במייל חדש. תודה. [וגם זה נכלל בהנ"ל.. בקשר לזה, רק באישי. אני יודע שיש כאלו שזה מפריע להם, אבל אני עומד על זה בתוקף: לא כותבים פה בקבוצה כלום כנגד שום אדם, וק"ו כנגד שום ציבור שהוא. מי שרוצה לפתוח קבוצה 'קנאית' יותר, או ההיפך, 'משוחררת' יותר, אעזור לו בל"נ בכל מה שאוכל].
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/03/2023 18:50 בס"ד שם הקבוצה שונה ל הבית לעורך התורני אין לי זמן להסביר למה אבל זו אותה קבוצה

0

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים