דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בס"ד

2023
10 5 0 1
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 23/02/2023 06:47 בס"ד אם יורשה, הערה קטנה: אמנם יש כאן בקבוצה הרבה אריות ממש, הן מבחי' תורנית הן מבחי' מקצועית, אבל אם יורשה להזכיר, שהקבוצה נוסדה כדי לעזור למתחילים, בשאלות "פשוטות", והמציאות כבר הוכיחה שיש פה הרבה ת"ח ששמחים לעזור, לכן, אנא, אל ירגיש אף אחד שלא בנוח לשאול משהו "פשוט". שום שאלה אינה פשוטה מידי מכדי לשאול אותה. ועוד, אפשר לומר באופן כמעט ודאי, אם לא ודאי ממש, שכל שאלה שרק תישאל כאן, אפילו דבר הכי 'פשוט', יהיו עוד כאלו שיהיה להם מזה תועלת. והרי זה חסד ממש. בנוסף, זה נותן אומץ לאחרים לשאול גם שאלות "פשוטות". [במרכאות, כי אין באמת פשוט ולא פשוט. זה רק הרגשה]. אשריכם ישראל המייל של הרב קלאר שליט"א שהתנדב לשאול בקבוצה עבור כאלו שאינם רוצים לשאול בעצמם: [email protected] ע"פ בקשת הרב קלאר שליט"א נא לשים לב לנקודות אלו: לכתוב לי בהודעה אישית שנשלחת אליי הודעה נפרדת להעביר לקבוצה בעילום שם בהודעה אישית נפרדת לרשום את ההודעה להעברה לקבוצה [לפעמים מעביר בעצימת עיניים, בלי לבדוק את התוכן, ולכן חשוב לשלוח כפי שאפשר להעביר] בשורת הנושא תופיע המלה 'בעילום שם' [לא קריטי] לסלוח על פשלות [כשכתוב 'אני' הכוונה כמובן לרב קלאר] בו"ה
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 19/02/2023 23:54 בס"ד עברתי קצת על ההודעות בקבוצה [גם כמה כתבו לי באישי כמה נעזרו פה מאוד מאוד. ותודה להם על החיזוק] לא להאמין מה שהולך פה אשריכם ישראל ! אני באמת חושב שמי שמכיר עורך תורני יעשה חסד גדול אם יספר לו על הקבוצה הזו. לא יודע במה זכיתי. יה"ר שיהיה לע"נ אבי מורי זצ"ל, ומו"ח זצ"ל, ולהבחל"ח לזכות בני משפחתי [השי"ת יודע את השמות..] וכל כלל ישראל שואלים אותי שאלות באישי, ויש פה כ"כ הרבה שיודעים הרבה יותר ממני.. עדיף כבר למי שלא רוצה לשאול בעצמו, שיבקש מהרב קלאר שישאל עבורו בעילו"ש, ויקבל מידע הרבה יותר מדויק.. [אפשר גם לבקש ממני לשאול בעילו"ש, אבל יקח זמן עד שאפתח את המייל] באמת, אשריכם
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/01/2023 22:01 בס"ד בהמשך להודעה מהצהריים: גם הודעות תורניות, אם זה לא עבור עבודת העריכה, אסור לפרסם אותם פה. [ה' יודע את האמת..] אגב, 2 דברים, שאני רואה שיש צורך לכותבם שוב: הודעות שנכתבות אלי ב'תשובה' למשהו, ייתכן מאוד שפשוט לא אראה אותם. בנוסף לקבוצה יש גם רשימת תפוצה. מי שלא כתבתי לו בפירוש אף פעם שהוא צורף גם לזה, יכול לבקש לבדוק אם הוא מצורף. לא תהיה תשובה לבקשה. מי שלא מצורף - יצורף בעז"ה. [מי שכבר כתבתי לו שהוא צורף, נא לא ישאל שוב. אין כזה דבר שיוצאים בטעות.. ההודעות ברשימת התפוצה הם אחת לשבוע בלבד, וגם זה - רק אם יש משהו חדש. אז זה שמישהו לא קיבל הודעות זה לא אומר שהוא לא נמצא שם]. הצלחה וס"ד
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 19/05/2023 11:57 בס"ד להוי ידוע ששאלתי את הבעלים של: דרשו, ארטסקרול, עוז והדר, וכולם סירבו בתוקף להעלות פה קבצים. יחד עם זה, להוי ידוע שע"פ הוראת מו"צ אני לא אחראי ע"פ הלכה למה שעושים פה, ובל"נ אמשיך לא להתערב בנעשה בקבוצה, אלא א"כ מישהו יעיר לי שזה נוגד את הכללים. [כבר כתבתי, וכותב שוב: מי שרוצה להסב תשומת ליבי למשהו שאינו תקין, אבל אינו רוצה שמישהו ייחסם בגללו, יכול לציין זאת בפניה אלי. מבטיח ליישם..] אגב, מבין השיטין אני שומע על תלונות לגבי אופן ניהול הקבוצה. בהחלט מסתבר שאני עושה לפעמים טעויות. אשמח לביקורת. אפשר לפנות אלי ישירות.. ולדבר ברור.. [לא ברמזים כו']. אמנם איני מתחייב בכלל לענות לכל שאלה בנושא [בכלל איני מתחייב להגיב לכל מייל], אבל מכבדי - אשתדל לכבד. וק"ל.
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/04/2023 14:22 בס"ד לכל אלו שמבקשים מידע על מכונים כו' אם תעדכנו אותי מה נסגר עם כל אחד, הגיב או לא, כו', זה יעזור לי לעזור לאחרים מסירת המידע לא תגרום לכם שום נזק. הכל נשאר חסוי. ייש"כ כתמיד, תגובות למייל זה רק במייל חדש
  • בס"ד

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 17/04/2023 13:33 בס"ד סליחה טעות עדיין צריך
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 13/04/2023 08:58 בס"ד חוזר בקצרה על מה שדובר כמ"פ: אנא, אל תהססו לבקש ממני לנעול דיונים. [לכל היותר אם זה באמת משהו שנחוץ לרבים לצורכי העבודה, כבר יהיה מי שיבקש לשחרר את הדיון ולאפשר להמשיך אותו] תודה [בלי לפרט: יש לי סיבה לחשוב שבעתיד הקרוב יהיו כאן הרבה דיונים 'השקפתיים' כו', ולכן אני מבקש מכל אחד לשים לב, לטובתו ולטובת הציבור. גם מי שסבור שבד"כ אין זה ראוי לבקש ממני לחסום מישהו, פה אין שום חסימה אישית. זה בסה"כ בקשה מהמתדיינים, להמשיך את הדיון באישי] תודה קיץ בריא, כשר ופורה
  • בס"ד

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 26/03/2023 18:44 בס"ד תודה לכולם מחילה אבל אני לא מרגיש טוב כ"כ וקשה לי להתרכז כעת נדבר על זה עוד בעז"ה