דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בס"ד

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 25/04/2023 14:22

בס"ד

לכל אלו שמבקשים מידע על מכונים כו'
    אם תעדכנו אותי מה נסגר עם כל אחד, הגיב או לא, כו',
    זה יעזור לי לעזור לאחרים
    מסירת המידע לא תגרום לכם שום נזק. הכל נשאר חסוי.

ייש"כ

כתמיד, תגובות למייל זה רק במייל חדש

• בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 09/02/2023 19:45 בס"ד מי שיש לו מידע מעודכן על מכונים שעוסקים בהמרת פידיאף לוורד ומחפשים עובדים חדשים, להגהת הוורד, או בכלל כאלו העוסקים בתחום דומה, כגון הגהה לשונית, אודה לו אם יעדכן אותי. אפשר באישי. [עדיף בהודעה חדשה, אם לא קשה] יישר כח גדול
  • בס"ד

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 03/02/2023 12:13 בס"ד עזרו לי תודה
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/01/2023 22:01 בס"ד בהמשך להודעה מהצהריים: גם הודעות תורניות, אם זה לא עבור עבודת העריכה, אסור לפרסם אותם פה. [ה' יודע את האמת..] אגב, 2 דברים, שאני רואה שיש צורך לכותבם שוב: הודעות שנכתבות אלי ב'תשובה' למשהו, ייתכן מאוד שפשוט לא אראה אותם. בנוסף לקבוצה יש גם רשימת תפוצה. מי שלא כתבתי לו בפירוש אף פעם שהוא צורף גם לזה, יכול לבקש לבדוק אם הוא מצורף. לא תהיה תשובה לבקשה. מי שלא מצורף - יצורף בעז"ה. [מי שכבר כתבתי לו שהוא צורף, נא לא ישאל שוב. אין כזה דבר שיוצאים בטעות.. ההודעות ברשימת התפוצה הם אחת לשבוע בלבד, וגם זה - רק אם יש משהו חדש. אז זה שמישהו לא קיבל הודעות זה לא אומר שהוא לא נמצא שם]. הצלחה וס"ד
  • בס"ד

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2023 21:26 בס"ד הסתדרתי תודה לכל הפונים ! אשריכם ישראל !
  • בס"ד

2023
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 09/03/2023 09:03 בס"ד מחילה, אכן היתה אי הבנה
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 01/08/2023 19:51 בס"ד תודה רבה על כל העידוד והחיזוק, ועל העצות. כל הודעה נקראת בתשומת לב. בהמשך לבקשה לחפש הודעות של קבצים, אודה למי שיחפש גם כל הודעה שיכולה מאיזה שהיא סיבה להרגיז את מנהלי עוז והדר אנא לשלוח לי קישורים מדוייקים [לא עוזר שכותבים לי איך לחפש, כי לי אין בכלל אפשרות של חיפוש, כי זה חסום בחדרי המחשבים] תודה רבה לכל מי שמשקיע עבור הציבור זכות הרבים תלויה בו, כי עד שלא נסיים עם זה, הקבוצה חסומה כליל, וחבל על כל יום שאנשים לא נעזרים פה במה שהיו יכולים להעזר שוב תודה רבה מאוד על כל העידוד חזקו ואמצו שמואל -- אין לאף אחד רשות לשלוח בקשות ואו להציע אפילו באישי חומר שיש עליו זכויות יוצרים. אם אתה לא בטוח אם מותר אז אסור. ואם חשבת שמותר ושלחת בכל זאת תיחסם מלשלוח הודעות לקבוצה בכלל.
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/04/2023 07:23 בס"ד הנקודה [אולי העיקרית] שרציתי להעביר אתמול היא שלא צריך כישורים מיוחדים כדי לעזור לאחר. פשוט להכיר אותו [עדיף מאוד, מניסיון, אם שייך - להיפגש פיזית. לפחות פעם אחת] לשמוע ממנו מה עשה בחיים מה הוא אוהב לעשות איזה מאורעות עברו עליו כבר, בניסיונותיו לעבוד בעריכה אח"כ לראות למעשה קבצים שהוא מסיים, לפני שליחתם, להציע הכוונה. לשמוע ממנו איך נראית ההתנהלות שלו מול הלקוח [או מנהל המכון]. כו'. כדאי לעשות את זה מוגדר - אני משקיע עבורך זמן אחת לשבוע, בימי ... עד אז תכין בצורה מרוכזת את כל השאלות שלך. ככה זה לא מפריע בכלל לעבודה, ולא תופס הרבה מידי מקום בראש. הזמן הנ"י יכול להיות במייל, ואפשר טלפונית. כ"א איך שנוח לו. חצי שעה בשבוע, לעזור ליהודי. וגם לקבל על זה כסף. מה רע ?.. זה בגדול אתה אף פעם לא לוקח שום אחריות. רק מציע כיוונים גם כדאי לסכם מראש הכי ברור שאפשר, שאין פה שום התחייבות. ברגע שמישהו ירגיש שלא מתחשק/מסתדר/בא לו להמשיך, אז סיימנו. בלי נדר אנסה לעזור למי שעוזר למישהו אחר, בשאלות כו'. [הדרכת מדריכים..] בלי נדר תיווך בין 2 שלא רוצים שידעו אחד את כתובת המייל של השני - ראיתי שזה כבד לי מידי ואני לא רוצה לעשות את זה. גם לא בתשלום. אדרבה אולי יקום מישהו ויתנדב/בתשלום בכלל בלי נדר אשתדל לענות על שאלות בנושא הזה של איך מבקשים עזרה ואיך עוזרים והמסתעף. בלי נדר בבקשה: כל מייל אלי, בכל נושא, במייל חדש, הודעה חדשה. נ.ב. זה לא יפגע לי בעניין של הלווי האישי שלי, ראית כי פרנסה משמים, שנית כי אין לי אפשרות ללוות הרבה בפעם אחת. לכאו' עוד יקח זמן עד שאני יהיה פנוי לעוד מישהו אחד. ויש הרבה שצריכים את זה.
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 18/04/2023 15:02 בס"ד היה לאחרונה בקבוצה הודעות שממש ממש לא מתאימות לפה אני מזכיר שוב יש לי עניין לא להתערב בלי שביקשו ממני אבל זה אינטרס אישי של כל אחד, שתהיה קבוצה ממוקדת בעבודה, ושמותאמת לציבור שלנו אז נא תעדכנו אותי ואטפל בזה בשקט מי שחושש מלשוה"ר כו', ולכן הוא לא כותב לי, אז אפשר לכתוב לי את מה שצריך טיפול ולבקש הבטחה שאף אחד לא ייחסם בגלל ההודעה הזו. מבטיח ככה לעשות. אבל צריך לפחות לכתוב להם באישי, ולמחוק את ההודעות מהאתר

1

789

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים