דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

איך לסדר הגדה עם פירושים באנגלית המתורגמים לעברית

2023
9 7 0 1
  • איך הכל התחיל

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/02/2023 09:27 בס"ד בקשו שאכתוב היסטוריה של הקבוצה.. אז יש מה להאריך, ואין הז"ג כעת, אבל נקודה אחת חושבני שיכול להיות לתועלת. בפ' שמות שנה שעברה היה שבת טהרינו בחסידות סטריקוב. בהשגח"פ באותו ליל שבת התפללתי שם, ודיבר בענין טכנולוגיה כו' הרה"ג ר' רפאל שטרנבוך [חסיד באבוב]. זה לא קרה מיד, אבל בעקבות זה [ובעידודו של הרה"ג ר' נתן גוטליב שליט"א מתו"א, ועוד ת"ח], ניתקתי את המחשב מהרשת, ואח"כ בשלב מסוים גם מהאימייל. והנה פלא: פתאום יש המון זמן פנוי.. [שכחתי: גם ניקיתי את המחשב מכל הקליפים.. והתנתקתי מרשימות תפוצה שאינם נחוצות]. נו, הרי איני יכול לעבוד 10 שעות ביום, ולא תמיד יש הישוב הדעת ללמוד או לומר תהלים כו', אז התחלתי להשקיע בקבוצה ברצינות. כמדומה שבכללות ניתן לומר שאז העסק התחיל לפרוח. התלבטתי זמן רב האם לכתוב את זה [אף ש'מפרסמין עושי מצוה'..] אבל לכאו' כל אחד שמספר לאחרים שהוא שם לב לנושא הזה, מחזק עוד. לדוג' יש כאן בקבוצה ת"ח שהוא מנהל מכון, והוא כותב לי אגב גררא שאין לו מייל על המחשב, והכל מתנהל מחדר מחשבים. ברור שזה נתן לי הרבה כח. [כעין הרעיון של 'המאושרים']. רק נקודה: בעבר האופן שמנתקים מחשב היה בצורה פיזית. העולם התקדם.. היום מתקינים באאוטנט תוכנה חיצונית ע"ג המחשב, שחוסמת קליטה. או תוכנה שמשאירה רק אופציה לאימייל בלבד. אבל לא נוגעים במחשב בכלל. מתי שיש צורך [כגון כדי להתקין מאגר תורני בתוך המחשב עצמו, וכדו'] אפשר בתשלום סמלי להוריד את התוכנה הזו, ולחזור ולהתקין אותה שוב. לרב בן שמעון שליט"א יש תוכנה חזקה יותר, שכדי לבטל אותה צריך לפרמט מחדש את המחשב. ולסיום. אין הכוונה ח"ו לומר שמי שהמחשב שלו מחובר למייל או לרשת אינו בסדר [כמובן אם זה חסום כמו שצריך כו', לא רוצה בכלל להיכנס לנושא הזה]. כל אחד והתפקיד שלו בעולם, כל אחד יתפלל לה' באמת שיורהו הדרך המתאימה לו באופן אישי, שתקדם אותו אל התכלית בשבילה הוא בא לעולם, ויתייעץ עם ת"ח. ו*אנא לא להכנס לזה פה. * המטרה רק לומר באופן כללי, שכדאי - מניסיון אישי - לכל אחד, לבדוק איפה הוא אוחז, ומה הוא צריך. זה משתלם 'לצרכי פרנסה' כפשוטו..
  • טור: איך להתנהל נכון עם לקוחות (פרטיים)

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 21/02/2023 18:18 כעורך בשוק הפרטי, אני מקפיד מאוד על התנהלות טובה עם הלקוחות, מה שמביא אלי ב"ה כל הזמן עוד ועוד כאלו, כשהם נשארים ומבקשים להמשיך. קרה שניהלתי פרוייקטים (קטנים) והייתי צריך עובדים, באותם זמנים הרגשתי קצת איך זה מהצד של המעסיק. בעקבות זה חשבתי לכתוב לציבור על - כמה חשוב להיות גמיש עם הלקוח, לבא לקראתו, ו'לתת מעבר' בכל מקום שאפשר. הנקודה הזו חשובה, כי היא גרמה לי לא לחזור שוב לכמה עורכים ומעמדים וכו' שעבדתי איתם. תהיה לארג'. ניסיתי להתחיל לכתוב משהו, ולא היה לי זמן לסיים. הלכתי לבינה מלאכותית (צ'אט ג'יביטי) וביקשתי שתערוך לי את זה. יצאה תוצאה ממש יפה. תתמקדו בעיקר במסר, ולא ביכולות של הבינה המלאכותית... קבצים מצורפים: טור לעורך תורני 1.pdf
  • טור: איך להתנהל נכון עם לקוחות (פרטיים)

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 21/02/2023 22:34 יפה מאד. ב-יום שלישי, 21 בפברואר 2023 בשעה 18:18:52 UTC+2, ארי במסתרים כתב/ה:
  • שאלה בעילו"ש: איך מסתדרים עם לקוח 'טרדן'

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 30/04/2023 00:55 אצל לקוחות רבים וכנראה גם בנידון דידן חשוב מאוד לערוך חוות דעת ראשונית ללקוח על החיבור ובו לסַפר ללקוח מבחינה מקצועית מה המצב של החיבור כעת מה נדרש כדי להכין אותו לדפוס וכו', אחת הסיבות המשמעותיות הינה *תיאום ציפיות *דהיינו שהלקוח יֵדע מה עומד לפניו, הן מבחינת אופן העבודה, הן מבחינת זמנים, וכו'. חשוב גם להביא בחשבון חריגה מהזמן המתוכנן. כאשר אתה מתאם עם הלקוח מראש מה עומד להיות והוא סבר וקיבל, לרוב הוא כבר יבין שאין טעם 'לנדנד', במקרה שהוא ממשיך לנדנד למרות ההכנה שעשית לו, מודיעים לו שכבר הערכנו את הזמן ב... ואין שום סיבה/ צורך לנדנד שכן העבודה ודאי לא תיגמר בפחות מכך. גם בשלב שאתה אוחז, ניתן לומר ללקוח: אני רואה שחשוב לך שאגמור את העבודה מהר. יש סיבה לזה? אתה רוצה להוציא את החיבור במועד מסויים? וכו' ולאחר תבין את סיבת הנדנוד, תפרט בפני הלקוח את הצפי שאמור להיות לסיום עריכת החיבור באופן שמשאיר לך מרחב מחיה, שכן אם אכן מדובר בלקוח שמנדנד כאשר תתן לו תאריך מסויים ולא תעמוד בו הוא עשוי להכביד עוד יותר. ברכה והצלחה!
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    כ
    תאריך ההודעה המקורית: 13/06/2023 15:39 באישי בלבד [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 06/13/23, 03:38:29 PM
  • איך עושים סימן של כפול בוורד [חוץ מאיקס באנגלית]?

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 30/11/2023 10:40 תעשה בכלים מצב הוספה ושם בצד השמאלי יש אפשרות להוסיף סימן יש שם כל מיני סימונים כמו רבע חצי וחיצים וכו'
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 12/12/2023 23:48 עזר לי מאוד, תודה רבה רבה.
  • איך מנקדים?

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 25/12/2023 21:16 נאמענס-טאג = יום הולדת באידיש עתיק [כהיום געבורטס-טאג] הכלל, אם אין מנקדים שאר האותיות אז מנקדים האל"ף בקמץ או פתח ואם מנקדים כל המילה, הרב קריבוס צודק, הקמץ תחת הנו"ן וסגול תחת המ"ם     From: a f [[email protected]] Sent: Monday, December 25, 2023 12:26 PM To: אברהם לייב ווילחוביצער [[email protected]]; ש. הופמן S. Hoffman [[email protected]] Cc: הבית לעורך התורני [[email protected]] Subject: RE: [הבית לעורך התורני] איך מנקדים?   נאמענס       From: אברהם לייב ווילחוביצער [[email protected]] Sent: Monday, December 25, 2023 12:01 PM To: ש. הופמן S. Hoffman [[email protected]] Cc: הבית לעורך התורני [[email protected]] Subject: Re: [הבית לעורך התורני] איך מנקדים?   כאמור מה שכתבו פעם באידיש לביטוי סגול הוא י', וכהיום הוא ע' נאמינס - נאמענ'ס שפירושו יום ה'שם', לכאורה לכבוד שם המלך וכו'   <[email protected] [[email protected]]>:

1

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים