דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

חדר עורכים

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 20/07/2023 13:05

אני מנסה לארגן כרגע חדר עורכים בחינם בירושלים.
    זה בתוך בית חולים שע"צ בבית כנסת קטן שם.
    בונוס! אוצר החכמה חינם המלא כולל כל החבילות שרק אפשר
    במידה ויש ביקוש, אני ידבר עם הגבאי שם במקום, אבל קודם אני צריך לדעת כמה ואם
    רוצים בכלל.
    עדיף להתקשר אלי (אחרי 7:00 בערב) 0548443395

• פרדס הוצאה לאור*

הקלדה · עריכה · הגהה · עימוד · הדפסה

ליצירת קשר

[email protected]

• דרושים עורכים ומבקרים

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    B
    תאריך ההודעה המקורית: 30/01/2023 00:27 ג"א מצטרף לממליצים בכל פה על הנ"ל
  • חדר עורכים - כמה משלמים? ומה מקבלים?

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/03/2023 09:37 ידוע למישהו על חדר עורכים בירושלים?
  • קבוצת עורכים חדשה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/06/2023 12:18 בס"ד שלו' וברכה וחודש טוב ב"ה הקבוצה מתנהלת כדבעי, אולם כשם שפרצופיהם כו', יש הרוצים שכל הודעה תישקל בפלס, ולא נוח להם המצב הקיים. לכן נפתחה קבוצה חדשה, שהתנאים להצטרפות אליה הם: לשלוח לי צילום ת"ז, שהשם במייל יהיה השם האמיתי המלא, ולהתחייב לא לשנות את השם שכתוב במייל. מובן שהקבוצה החדשה תהיה קטנה יותר, אבל באופן טבעי ההודעות שם יהיו יותר "רציניות". והבוחר יבחר, באיזה קבוצה להיות חבר. נא לשים לב, ש 2 הקבוצות אינם מיועדות למנהלי מכונים, או למי שיש לו אינטרס לעזור להם. 'דבר המסור ללב נאמר בו ויראת מאלוקיך'. למי שירצה לפנות אלי בשאלות כדו': מטבעי קשה לי להגיב למיילים. זה מאוד לא נעים לשלוח מייל ולצפות לתגובה ולא לקבל אותה. לכן נא לקחת את זה בחשבון מראש. הנ"ל אמור גם למי שפונה אלי להסב תשומת ליבי לנקודות שצריכות שיפור [לדעתו] בקבוצת הבית לעורך: אני מודה על הפנייה אלי, ומעריך את הזמן שהקדשתם, ואני שמח לקבל ביקורת, אבל זה רק בתנאי שברור שיתכן ולא אגיב. אני קורא כל הודעה, ופועל [או לא פועל] לפי מה שנראה לי לנכון. בברכת איש את רעהו יעזורו. כמובן, לא חל שום שינוי בכללי קבוצת 'הבית לעורך'.
  • קבוצת עורכים חדשה

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/06/2023 21:51 תזכורת: לכתוב לי במייל חדש. איני רואה מיילים שנכתבים כתגובה להודעה הנ"ל. ב-יום שלישי, 20 ביוני 2023 בשעה 21:49:55 UTC+3, שמואל בלויא כתב/ה:
  • מייל של עורכים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 09/07/2023 18:17 יש קבוצת מייל עורכים כדי להצטרף תבקש מ"הבוס" הרב שמואל בלויא [email protected] במחשבה שניה - מחאר ואתה לא רשום עדיין בקבוצה אולי לא תוכל לשלוח לשם מייל אז אני אשלח מייל לשם לשאול איך מצטרפים יום נפלא משה רייך
  • חדר עורכים בבית שמש

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 10/08/2023 17:10 האם מישהו מעוניין לגבש קבוצה להנ"ל? והאם זה 'שווה את השכירות החודשית'? נא לשלוח לי באישי כי כרגע לא מגיע אליי הודעות מהקבוצה.
  • חדר עורכים בביתר עילית

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 16/10/2023 13:27 בס"ד מתארגנת קבוצת עורכים לשכירות מקום בביתר עילית [B2]/ נשארו 2 מקומות אחרונים. אפשר ליצור קשר איתי באישי במייל חדש, או בטלפון. חודש טוב ובשורות טובות שמואל
  • קו עורכים תורניים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 01/11/2023 13:32 בס"ד כדי לעזור לגיבורי החיל שאין להם מייל על המחשב האישי, ברצוני לנסות מחדש להפעיל את קו העורכים הטלפוני. הקו הוא של חברת קול כשר, המאושרת ע"י ועדת הרבנים לענייני תקשורת. ההודעות שיהיו שם יושמעו כמו שהם [בקולו של משאיר ההודעה], אחרי אישור שלי. כדי לצרף מספר, יש להיכנס לקישור זה: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-597iR4UZvslghOuKXPo9iqZY5bB89Q0V33WinID5WI/edit#gid=0 ולכתוב את המספר. מי שחסום לו, נא יכנס לחדר מחשבים. כמובן זה ניסיון, האם הציבור ירצה, והאם אכן יהיה נראה שיש מזה תועלת. גם מי שכבר נתן לי בעבר את המספר להצטרפות, עליו לכתוב שוב המספר בקובץ הנ"ל. בשורות טובות

3

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים