דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

חדר עורכים - כמה משלמים? ומה מקבלים?

2023
4 3 0 1
  • כמה טיפים

2023
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/05/2023 16:29 הייתי מוסיף: י"א. אל תפגע אם האחראי / לקוח מידי עינייני ונראה חסר רגש למשפטים עם רגשות כמו "לא נשמתי מרוב לחץ" וכו', הוא פשוט מסתכל קדימה וזהו, אין לו זמן לסליחות והתנצלויות. וגם אל תפגע אם שאלת משהו והוא לא ענה לך, אולי הוא פשוט לא שם לב, תשאל שוב כאילו זה הפעם הראשונה.
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 13/06/2023 02:44 כולל אותיות וניקוד. הרבה פעמים ע"י הניקוד משתנה גם האותיות, כמו נתנו/נתננו (עי' אימייל אחר), מה שגורם עבודה לא מתומחרת, לכן משלמים על כל תיו בקובץ. כך לפי מה ששמעתי ממנקדים. בברכה, הרב מאיר פישהוף ממלכת התורה והחסד בארץ הקודש (ע"ר) 0548496050 לזכות לכל הברכות השמורות למחזיקי התורה לחץ כאן https://www.matara.pro/nedarimplus/online/?mosad=9001256&groupe=רשת כוללי ערב - ממלכת התורה&groupelock=1
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    כ
    תאריך ההודעה המקורית: 16/06/2023 18:13 [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 06/16/23, 06:12:12 PM
  • חדר עורכים בבית שמש

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 10/08/2023 17:10 האם מישהו מעוניין לגבש קבוצה להנ"ל? והאם זה 'שווה את השכירות החודשית'? נא לשלוח לי באישי כי כרגע לא מגיע אליי הודעות מהקבוצה.
  • חדר עורכים בביתר עילית

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 16/10/2023 13:27 בס"ד מתארגנת קבוצת עורכים לשכירות מקום בביתר עילית [B2]/ נשארו 2 מקומות אחרונים. אפשר ליצור קשר איתי באישי במייל חדש, או בטלפון. חודש טוב ובשורות טובות שמואל
  • חדר עורכים בביתר, הודעה אחרונה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 17/10/2023 21:09 בס"ד בתוך מתחם של סופרי סת"ם, במקום מרכזי בביתר, מתארגנים לסגור חדר לעורכים. המקום נמצא מול ביכ"נ נדבורנה רח' מעזריטש, בימ"ד פעיל, מקווה 24 שעות. המחיר 400 ש"ח לעמדה, כולל הכל. [העורך צריך להביא שולחן כסא ומחשב]. תיתכן אפשרות לחדר נפרד עבור עורכים שאין להם אינטרנט על המחשב. לפרטים: הרב צביון 0533111398 [הודעה זו ביקשו לפרסמה, ואינה קשורה למה שפרסמתי אני לאחרונה באותו נושא]
  • רענון כמה מהכללים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/11/2023 08:16 הקבוצה מיועדת רק לעורכים עבור פרנסתם האישית. מעסיקי עורכים אינם מורשים להיות חברים כאן. כנ"ל עורך שרוצה לעזור למי שמעסיק אותו, גם אינו מורשה להיות כאן חבר. אסור לפרסם כאן הודעות 'דרוש עורך', או כל 'דרוש' שהוא. בכל מקרה מיוחד או מקרה של ספק, אפשר ליצור איתי קשר באישי. 'באישי' הכוונה במייל חדש שמיועד רק אלי. פרסום של 'חיפוש עבודה' בלוח דע"ת עולה 100 ש"ח. חיפוש של 'דרוש עורך' בלוח דע"ת עולה 200 ש"ח. את התשלום יש להעביר אלי, פועלים 290 157773 שמואל בלויא, לשלוח לי אסמכתא, ונוסח מוכן, כולל שורת נושא, ופרטי יצירת קשר. כאן בהבית לעורך אפשר לכתוב הודעות של 'חיפוש עבודה', ללא תשלום. עורך שמחפש עבודה יכול גם לכתוב את פרטיו כאן: https://forms.gle/jg366nDPXDXDvLWW6 אף אחד אינו רואה את מה שהעורכים כתבו, רק אני ועוד מישהו אחד שעוזר לי בדברים האלה. כרגע תיווך העבודה לכותבים פרטים בקישור הנ"ל הוא חינמי. צורת התיווך היא שכשפונה אלי לקוח שמחפש עורך ['עורך' הכוונה גם מעמד, קלדן, הדפסה כו'] אני בודק לפי הנתונים שהעורכים כתבו מי נראה לי הכי מתאים, יוצר איתו קשר במייל, ואם יש תשובה מהירה מהעורך שאכן הפרטים נכונים, אני מקשר ביניהם. לקוח שמחפש עורכים יכול לפנות אלי ואחפש לו מישהו מתאים מתוך המאגר שבקישור הנ"ל. מדובר רק על מי שמשלם 70 לשעה ומעלה. בכל מקרה אפשר לפרסם בדע"ת, כנ"ל. לשאלות נא לפנות אלי באישי.
  • חדר עורכים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 20/07/2023 13:05 אני מנסה לארגן כרגע חדר עורכים בחינם בירושלים. זה בתוך בית חולים שע"צ בבית כנסת קטן שם. בונוס! אוצר החכמה חינם המלא כולל כל החבילות שרק אפשר במידה ויש ביקוש, אני ידבר עם הגבאי שם במקום, אבל קודם אני צריך לדעת כמה ואם רוצים בכלל. עדיף להתקשר אלי (אחרי 7:00 בערב) 0548443395 פרדס הוצאה לאור* הקלדה · עריכה · הגהה · עימוד · הדפסה ליצירת קשר [email protected]