דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

קבוצת עורכים חדשה

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 20/06/2023 12:18

בס"ד

שלו' וברכה וחודש טוב

ב"ה הקבוצה מתנהלת כדבעי,
    אולם כשם שפרצופיהם כו',
    יש הרוצים שכל הודעה תישקל בפלס,
    ולא נוח להם המצב הקיים.
    לכן נפתחה קבוצה חדשה,
    שהתנאים להצטרפות אליה הם:
    לשלוח לי צילום ת"ז,
    שהשם במייל יהיה השם האמיתי המלא,
    ולהתחייב לא לשנות את השם שכתוב במייל.

מובן שהקבוצה החדשה תהיה קטנה יותר,
    אבל באופן טבעי ההודעות שם יהיו יותר "רציניות".
    והבוחר יבחר, באיזה קבוצה להיות חבר.

נא לשים לב, ש 2 הקבוצות אינם מיועדות למנהלי מכונים,
    או למי שיש לו אינטרס לעזור להם.
    'דבר המסור ללב נאמר בו ויראת מאלוקיך'.

למי שירצה לפנות אלי בשאלות כדו':
    מטבעי קשה לי להגיב למיילים.
    זה מאוד לא נעים לשלוח מייל ולצפות לתגובה ולא לקבל אותה.
    לכן נא לקחת את זה בחשבון מראש.

הנ"ל אמור גם למי שפונה אלי להסב תשומת ליבי לנקודות שצריכות שיפור [לדעתו]
    בקבוצת הבית לעורך:
    אני מודה על הפנייה אלי,
    ומעריך את הזמן שהקדשתם,
    ואני שמח לקבל ביקורת,
    אבל זה רק בתנאי שברור שיתכן ולא אגיב.
    אני קורא כל הודעה, ופועל [או לא פועל] לפי מה שנראה לי לנכון.

בברכת איש את רעהו יעזורו.

כמובן, לא חל שום שינוי בכללי קבוצת 'הבית לעורך'.

• הצעת עבודה חדשה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 08/03/2023 09:24 בס"ד אברך ספרדי רוצה מישהו שיאסוף לו פיוטים לסעודות שבת ע"פ הסדר האישי שלו, להוסיף כמה קטעים בין לבין, שיעשה לו את כל העבודה מתחילה ועד סוף היינו עימוד עיצוב הדפסה כו' מוכן לשלם 50 לשעה [אבל לדעתי אם יראו לו עבודות דוגמא ויסבירו לו ששווה לו לשלם 100 לשעה, זה יילך. אל תגידו לו שאמרתי את זה !!] יצירת קשר ישירות איתו במס' 0548456572 הרב אלישע
  • הצעת עבודה חדשה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/03/2023 23:37 אני כותב שוב אני לא מבין בקבלה אבל קראתי הרבה ספרי קבלה ואני מבין את המושגים אני שואל שוב מה העבודה שצריך לעשות??? ב-יום רביעי, 15 במרץ 2023 בשעה 19:35:39 UTC+2, נפתלי רייך כתב/ה:
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/03/2023 23:23 בס"ד המייל של הקבוצה [email protected] להצטרפות לקבוצה יש לפנות למייל הנ"ל. בקבוצה זו יפורסמו רק הודעות דרושים וביקוש עבודה בעולם העריכה התורנית. נכון לעכשיו רק לי יש האפשרות לפרסם בקבוצה לפרסום בקבוצה יש לכתוב לי במייל אישי כאמור, להצטרפות לקבוצה יש לכתוב* למייל הנ"ל*, לא אלי ייש"כ גדול למסייעים [א"י אם רוצים בפרסום שמם] תודה למי שהציע את השם [לא זוכר מי זה היה, מחילה] גם מי שאינו חבר בקבוצת הבית לעורך התורני יכול להיות חבר בלוח דע"ת
  • קבוצה חדשה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 21/03/2023 09:11 בס"ד צר לי אבל אתם תצטרכו לראות את המייל הזה כנראה עוד עשרות פעמים עד שכולם יבינו להצטרפות לקבוצה החדשה יש לשלוח מייל לכתובת [email protected]
  • חדר עורכים באשדוד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    Z
    תאריך ההודעה המקורית: 28/03/2023 21:41 שלום לכולם. אם משהו יודע על חדר עורכים או חדר סופרים שמסכימים שישבו שם עורכים, עדיפות לאזור ו', אשמח שיעכן כאן. אם אפשר בבקשה לא לשלוח באישי.
  • קבוצת עורכים חדשה

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/06/2023 21:51 תזכורת: לכתוב לי במייל חדש. איני רואה מיילים שנכתבים כתגובה להודעה הנ"ל. ב-יום שלישי, 20 ביוני 2023 בשעה 21:49:55 UTC+3, שמואל בלויא כתב/ה:
  • סגירת קבוצת הבית לעורך, עד להודעה חדשה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 31/07/2023 11:40 עד להודעה חדשה, הקבוצה סגורה, וזאת עקב איומים משפטיים שקיבלתי. כל מי שיכתוב לי באישי הצעת עזרה וכדומה, נא לאשר בגוף המייל שאפשר להעביר ההודעה שלו לאלו שאני מתייעץ איתם, כדי שנראה בבת אחת את כל ההצעות. [גם מי שכבר כתב לי, נא להוסיף את הנ"ל]. צר לי שהגענו לכך. בכאב רב על שכך נוהגים יהודים הנחשבים ברחוב ליראי שמים ונשואי פנים כו'. אשמח לתפילות הרבנים דפה, שלא יארע כל נזק. שמואל בלויא.
  • תשלומי עורכים

2023
    21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 20/09/2023 01:54 להניח את הצדדים לכאן ולכאן, באופן אישי נהניתי מכתיבתו הנאה של הרב מוסקט [ובפן אישי נוסף אני רואה בדבריו הגיון ישר בוקע ועולה עד הרקיע, אבל אכמ"ל]

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים