דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מה הם המקורות החשובים לכך שהכנה למצוה גדולה ממצוה

2023
14 6 0 1
  • מה יהיה ? ..

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 03/05/2023 14:31 בס"ד כל פעם שאני נכנס להודעות של הקבוצה, אני רואה הודעות שמיועדות אלי אישית. יש למישהו הצעה איך עושים שהודעות כאלו *כן *יגיעו אלי לדואר נכנס ? לא רוצה לעשות לאחרים מה שאני כ"כ שונא שעושים לי: מתעלמים ממני.. תודה ! *נא להגיב לי במייל חדש !! *
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 11/06/2023 09:51 רבי יואל. כמו תמיד. אתה מושיע...
  • דרוש מקור לכך שהעניים הם עשירית מכלל ישראל?

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 16/06/2023 11:36 בכל מקרה, נוכל לומר, ש10% בעלי הממון הפחות ביותר מישראל - "העשיריון התחתון" - הם הם אלו המוגדרים כעניים (לפחות לעניין זה)... והכל על מקומו יבוא בשלום. ----- Original Message ----- From: מא ר To: שמחה פרוינד Cc: ארי במסתרים ; מאיר ישראלי ; [email protected] Sent: Friday, June 16, 2023 9:17 AM Subject: Re: [הבית לעורך התורני] דרוש מקור לכך שהעניים הם עשירית מכלל ישראל? בכלל אי אפשר להוכיח כלום כי אנחנו לא יודעים היום מי הם בכלל "כלל ישראל" כמה "אחמד בן שרה" מסתובבים בעולם ר"ל יום נפלא משה רייך כנ"ל אם יש פחות פשוט נאמר ששאר העניים נמצאים בעשרת השבטים ובקיצור כל זמן שאין מקור מהימן א"א להוכיח כלום בנושא אל תמהר להתרגש איזה סקופים מסתובבים כאן! לא יאומן! אם יתברר שהיום יש יותר אחוזים, יש לומר שזה מתקזז עם עשרת השבטים שנעלמו... -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CAL_m%3DAJ%2BnmzUwRh5tVFOq%3Dgcy7gf2C4sNt%2Bp-1NXvwcUdM768g%40mail.gmail.com. -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CAODfXcQ%2BiPfJ-KSEDOq3HVDG2%2BkqH43uYYjcQ9kK0N2wg12GRw%40mail.gmail.com. -- בכבוד רב שמחה פרוינד 05484-309-88 [email protected] -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CAAe0dKQoXBGQnSXWpB83UiU_LbVrQAC4UkzArfshBmwFektxtw%40mail.gmail.com. -- קיבלת את ההודעה הזו מפני שאתה רשום לקבוצה 'הבית לעורך התורני' של קבוצות Google. כדי לבטל את הרישום לקבוצה הזו ולהפסיק לקבל ממנה אימייל, שלח אימייל אל [email protected]. כדי להציג את הדיון הזה באתר, היכנס ל-https://groups.google.com/d/msgid/aricha-toire/CACWR6LcNB%2BqkVOzKguAiiUH2HRJJAzkmayDu_t7DMQE4%2BDvacg%40mail.gmail.com.
  • מה המקובל?

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 23/08/2023 23:29 יישר כח לכולם. מאת: [email protected]
  • מה המקובל?

2023
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 23/08/2023 15:13 כבר נידון פה בפורום. וכבר נאמר שהוא דבר פשוט. שהרי כך הוא מנהגו של עולם: הקלקול תמיד קודם לתיקון. לא מתקנים ואח"כ מקלקלים. ולכן קודם את הסוגר העגול המוחק, ואח"כ את התיקון בסוגר מרובע. ----- Original Message ----- From: שמחה פרוינד To: יוסף פרידמן Cc: א. י. כהן ; עריכה תורנית Sent: Wednesday, August 23, 2023 8:22 AM Subject: Re: [הבית לעורך התורני] מה המקובל? בעצם כמו שנוהגים לציין [זצ"ל] אחרי (שליט"א) כשספר יוצא זמן רב אחרי שנכתב והתחלפו להם הדורות בינתיים רח"ל גם לי יצא לאחרונה להסתפק בכגון דא בציון של סימני הקהילות יעקב הישנים והחדשים ואכן היה נראה לי יותר הגיוני לכתוב את המקור קודם לדעתי קודם המקור ואח"כ ההגהה כשיש טעות בספר, ומשאירים את הנוסח המוטעה בסוגריים עגולות ומכניסים את התיקון בסוגריים מרובעות, מה נכתב קודם הטעות או התיקון?
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 24/08/2023 16:33 ראיתי בילקוט יוסף שמאריך לדבר בזה מאוד, והמעיין שם יהנה מאוד.
  • גְרון באידיש מה זה? הוֹז או הָז באידיש מה זה?

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 29/08/2023 16:40 גרון, ייתכן שהכוונה לגרין, כלומר ירוק. מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/09/2023 19:55 קבצים מצורפים: מכירת המצוות בהלכה (1).pdf

2

790

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים