דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מכיון שפנה אלי רק אחד, לכן אבקש עוד פעם שמי שעוסק בעריכת ביאורי התו...

2023
1 1 0 1
  • מודעה לא קשור אלי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 04/01/2023 00:45 עורך תורני מגיה טקסטים תורנית שהמירו לוורד ויש בהם טעיות במחיר של 5 ש"ח לאלף תויים לפרטים ושליחת קבצים [email protected]
  • הודעות אלי - רק במייל חדש

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/01/2023 10:01 בס"ד אני רואה שיש צורך להזכיר את זה שוב, כדי למנוע מצבים שיהודי טורח לכתוב לי מייל ובסוף לא אקרא את זה בכלל: אני לא עובר על ההודעות שבקבוצה, בדרך כלל. מי שמגיב לי מתוך השרשור, סביר להניח שלא אראה את זה בכלל. לכן נא לכתוב לי תמיד בהודעה חדשה. [גם ככה אין באפשרות להגיב לכל מייל. אבל לפחות שהוא ידע [י צרויה] בטוח שקראתי את זה..]
  • הודעות אישיות אלי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 03/05/2023 10:26 בס"ד לא נעים לכתוב את זה בפעם האלף, אבל ההכרח לא כו'. הודעה שכותבים לי מתוך שרשור, לא מגיעה אלי לדואר נכנס. אין לי זמן לעבור על כל ההודעות בקבוצה, אחת לאחת, כדי לבדוק אם כתבו לי משהו. ומאותה סיבה, מזכיר שוב בקשתי: מי שרואה משהו לא תקין, שמפריע לאחרים - נא יכתוב לי, לתועלת הרבים. [מי שחושש מגרימת עגמ"נ לעורך אחר, שייחסם 'בגללו', יכול לציין בפנייה אלי: אבקש שלא תחסום אף אחד בגלל ההודעה הזו שלי. מבטיח לעשות כן]. בו"ה לגבי מה ששאלו מה אפשר לפרסם פה ומה לא: כל דבר שמרוויחים עליו כסף, אני מבקש לא לפרסם אותו פה. זה נתון לשיקול דעתו של כל אחד. [ז'תומרת, ברור שאין לי בעיה עם זה שיפרסמו פה לוחות זמנים של אגד, אם זה לצורך העבודה. כי ברור שהם לא יפרסמו אצלי בלוח דע"ת.. אבל מצד שני גם אני פעם הייתי בטוח שאין סיכוי שמכונים גדולים יפרסמו פה, ועובדה שכן. קיצער כ"א יעשה כהבנתו. מי שרוצה להיות בטוח יפנה אלי במייל חדש] בו"ה
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 09/06/2023 06:54 רבותי היקרים שליט"א: הקבוצה, כשמה - כן היא, הבית לעורך התורני. הקבוצה מיועדת לאברכים העוסקים בעריכה תורנית עבור פרנסתם, או לכאלו המעוניינים לבדוק האם מתאים להם לנסות להתפרנס מתחום זה. אמנם הקבוצה אינה 'שלי', 'בבעלותי', [אלא של העורכים הצדיקים שמקדישים מזמנם היקר ע"מ לעזור לאחרים, בספ"י, שלעמלק"פ], אבל אעפ"כ, היות ואני פתחתי את הקבוצה, והיות ואני משקיע דמים מרובים מאוד כל העת כדי שהקבוצה תתקיים כדבעי, לכן יש לי הזכות לבקש מכל מנהלי המכונים שליט"א החברים פה, ומכל מי שיש לו אינטרס אישי שקשור למנהלי מכונים: אנא, עזבו את הקבוצה. אברך שעוסק בעריכה, וקיבל מה'בוס' שלו פרויקט לערוך, אינו בכלל זה. הנקודה היא - מי שצריך לעבוד לפרנסתו האישית, אברך רגיל, שמנסה איך שהוא לגמור את החודש - יכול להישאר פה. מי שמעסיק תחתיו עובדים [לא משנה אם עורכים או מגיהים כו' כו'], מתבקש לצאת. ליציאה מהקבוצה יש לשלוח מייל ל: יציאה מהקבוצה http://[email protected] ופנייה אישית למנהלים, החברים פה [גם אלו שאני מכיר, וגם אלו שלא]: זה יהיה יותר נעים אם תצאו בעצמכם, מאשר שאני אוציא אתכם. בתור אחד שהחברים פה נותנים בו אמון [ברוך ה'], לא יהיה לי קשה לדעת מי פה עורך ומי פה מנהל [או שנמצא כאן מטעם מנהל]. נא היו הוגנים כלפי אלוקים ואדם, קיימו בעצמכם ויראת מאלוקיך, תחסכו לי זמן יקר, ופשוט תצאו. כמובן זה לא אישי כלפי אף אחד. הצלחה וס"ד נ.ב. מדובר רק על קבוצת הבית לעורך. בקבוצת לוח דע"ת יכולים גם מנהלים להיות חברים.
  • אבקש את עזרתכם!

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 21/06/2023 23:51 בתיבת המייל שלי ניתן לדפדף לראות בצג ממולי עד 38 הודעות מייל שנשלחו אלי, למרות שלמעשה נשלחו לי עד היום למייל שלי קרוב למאות מיילים. אבקש מאוד מי שיכול להחכים אותי, איך ניתן לראות על הצג את כל המיילים ששלחו לי מיום פתיחתי את התיבת מייל שלי לראשונה? פעם חשבתי שזה פשוט נמחק לי כל המיילים שעוברים את ה-38 מיילים שנראים בתצוגה שממולי. אך כאשר התחלתי למחוק מיילים שאינם נצרכים לי, התחיל לבצבץ לי פתאום מיילים יותר ישנים על צג המחשב לפי סדר שליחתם כמובן. מה שאומר, התכולה הקיימת לראות היום על הצג היא רק 38 מיילים. היש לכם פתרון??? תודה מראש!
  • אבקש את עזרתכם!

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 22/06/2023 00:09 בהגדרות אפשר לסמן כמה הודעות יוצגו בכל עמוד מאת: [email protected] -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]
  • מיילים אישיים אלי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/07/2023 07:49 בס"ד אני משתדל מידי יום [כשמתאפשר] לענות למיילים של בקשת עזרה אישית, ללא תשלום, בין 2 וחצי ל 3 [לפי שעון א"י]. אפשר לכתוב מייל 24 שעות, אני מסמן את זה לטיפול בהמשך. מה שלא הספקתי באותו יום, מסומן לטיפול מחר בשעה זו. אפשר גם בטלפון, אבל אענה רק למי שהתקשר בזמן הזה. נא לא להתקשר בשעות אחרות. [גם לא ב 2:59..] 0556782699 יש לי שריטה כזו, שאני פוחד שמישהו ייקח ללב שכתב לי מייל ולא הגבתי, אז א' לפעמים זה פשוט מעומס ההודעות זה איכשהו נשכח, אפשר לכתוב שוב ב' נא היו ברורים. זה שאלה מעשית ? אם כן נא לנסח את זה ברור. גם אם זה בהמשך לשרשור, יהיה יותר פשוט אם תסכמו בקיצור מה היה עד עכשיו [מה שנוגע תכלס]. אם זה מסר שרוצים להעביר לי, אז אפשר להיות בטוחים שהמסר הגיע, גם אם לא הגבתי. כל הודעה נקראת בתשומת לב. חזקו ואמצו ישועות ונחמות, בכלל ובפרט שמואל
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 07/09/2023 14:13

1

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים