דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

אבקש את עזרתכם!

2023
2 2 0 1
  • אשמח לקבל את הספרים הבאים:

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2023 11:07 מים חיים פ"ה מהל' עבודת יוה"כ. גליון הש"ס (על הירושלמי יומא פ"א דף ה. אות ב) בתודה ובברכה מרובה!
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 20/02/2023 01:24 נ.ב. שינוי שם משתמש - זה תהליך שלוקח כמה רגעים [ועד שמתעדכן בג'מייל] - כמדומה לי. בברכה -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • אבקש את עזרתכם!

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 21/06/2023 23:51 בתיבת המייל שלי ניתן לדפדף לראות בצג ממולי עד 38 הודעות מייל שנשלחו אלי, למרות שלמעשה נשלחו לי עד היום למייל שלי קרוב למאות מיילים. אבקש מאוד מי שיכול להחכים אותי, איך ניתן לראות על הצג את כל המיילים ששלחו לי מיום פתיחתי את התיבת מייל שלי לראשונה? פעם חשבתי שזה פשוט נמחק לי כל המיילים שעוברים את ה-38 מיילים שנראים בתצוגה שממולי. אך כאשר התחלתי למחוק מיילים שאינם נצרכים לי, התחיל לבצבץ לי פתאום מיילים יותר ישנים על צג המחשב לפי סדר שליחתם כמובן. מה שאומר, התכולה הקיימת לראות היום על הצג היא רק 38 מיילים. היש לכם פתרון??? תודה מראש!
  • נוסח "את יום המנוחה הזה"

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 29/10/2023 08:33 לטובת הציבור, זה מה שכתב לי בקי (גם) בעניינים אלו: לבירור הנושא ראה י״א זימר, עולם כמנהגו נוהג: פרקים בתולדות המנהגים, הלכותיהם וגלגוליהם, ירושלים תשנ״ו, עמ' 268-272.
  • תקן את המתקן

2023
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    ר
    תאריך ההודעה המקורית: 29/10/2023 15:09 דברים כדרבונות! מאת: [email protected]
  • לקרוא רק את כותרות העיתונים

2023
    34
    0 הצבעות
    34 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/11/2023 08:29 גם דיון זה נעול. יהיה לי מאוד חבל להוציא מהקבוצה ת"ח חשובים שעוזרים הרבה לאחרים. אבל אם לא תהיה ברירה, אעשה זאת. ב-יום שלישי, 7 בנובמבר 2023 בשעה 01:13:19 UTC+2, אליעזר סילבר כתב/ה:
  • 'איש את רעהו'

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 19/12/2023 23:14 בס"ד כדי לייעל ולשפר את התיווך באיש את רעהו, שונה הקישור. זהו הקישור החדש: https://forms.gle/3aD3VCEMJ9LVafBQ6 השאלון מתעדכן כל הזמן, כדאי לעקוב. וגם לעדכן פרטים, אם צריך. ב"ה כו"כ עורכים כבר נעזרו במציאת עבודה למעשה בזכות זה. כל הישועות לקבלת חיוך יומי למייל, כתבו ל: [email protected]
  • איך מסדרים את הבעיה

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 21/12/2023 22:25 אפשר להסתיר אותו על ידי לחיצה ימנית על סמל מגש המערכת, ובחירה באפשרות 'הסתר/הצג סמל'

2

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים