דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הודעות אלי - רק במייל חדש

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 12/01/2023 10:01

בס"ד

אני רואה שיש צורך להזכיר את זה שוב, כדי למנוע מצבים שיהודי טורח לכתוב לי
    מייל ובסוף לא אקרא את זה בכלל:

אני לא עובר על ההודעות שבקבוצה, בדרך כלל.
    מי שמגיב לי מתוך השרשור, סביר להניח שלא אראה את זה בכלל.
    לכן נא לכתוב לי תמיד בהודעה חדשה.

[גם ככה אין באפשרות להגיב לכל מייל. אבל לפחות שהוא ידע [י צרויה] בטוח
    שקראתי את זה..]

• סדר במייל

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 18/01/2023 16:20 הודעות שנכנסו לעידכונים / קידומי מכירות / פורומים: סמן את ההודעות (בריבוע בצד ימין של ההודעה). ולאחמ"כ גרור אותה ל: "ראשי - גרור לכאן". מאת: [email protected]
  • מיילים אלי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/04/2023 13:56 בס"ד אין לי האפשרות לקרוא את כל ההודעות של הקבוצה. מי שיכתוב לי מייל בתגובה למשהו, ולא יקבל תגובה, ויהיה לו מזה עגמ"נ כו' - אין לי אחריות לזה. בו"ה
  • הודעות אישיות אלי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 03/05/2023 10:26 בס"ד לא נעים לכתוב את זה בפעם האלף, אבל ההכרח לא כו'. הודעה שכותבים לי מתוך שרשור, לא מגיעה אלי לדואר נכנס. אין לי זמן לעבור על כל ההודעות בקבוצה, אחת לאחת, כדי לבדוק אם כתבו לי משהו. ומאותה סיבה, מזכיר שוב בקשתי: מי שרואה משהו לא תקין, שמפריע לאחרים - נא יכתוב לי, לתועלת הרבים. [מי שחושש מגרימת עגמ"נ לעורך אחר, שייחסם 'בגללו', יכול לציין בפנייה אלי: אבקש שלא תחסום אף אחד בגלל ההודעה הזו שלי. מבטיח לעשות כן]. בו"ה לגבי מה ששאלו מה אפשר לפרסם פה ומה לא: כל דבר שמרוויחים עליו כסף, אני מבקש לא לפרסם אותו פה. זה נתון לשיקול דעתו של כל אחד. [ז'תומרת, ברור שאין לי בעיה עם זה שיפרסמו פה לוחות זמנים של אגד, אם זה לצורך העבודה. כי ברור שהם לא יפרסמו אצלי בלוח דע"ת.. אבל מצד שני גם אני פעם הייתי בטוח שאין סיכוי שמכונים גדולים יפרסמו פה, ועובדה שכן. קיצער כ"א יעשה כהבנתו. מי שרוצה להיות בטוח יפנה אלי במייל חדש] בו"ה
  • עזרה במייל.

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 28/06/2023 09:35 תודה על הביאור לדברי.. אכן זו היתה כוונתי עכשיו ניסיתי בשביל הספורט, ואכן צדקתי, אם אתה קובע קישור על דף של תכתובת הוא חוזר כל כניסה לאותו מקום
  • שאלה במייל

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 09/07/2023 00:21 יישר כח
  • העתקת התכתבות במייל

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 26/11/2023 10:56 שלחתי מייל למישהו ואני רוצה לשלוח אותו מחדש בנפרד למישהו אחר, כולל עם הקבצים המצורפים. איך עושים זאת, בלי להעתיק הכל מחדש? [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 26.11.23, 10:55:49
  • 0 הצבעות
    57 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 27/11/2023 16:38 איך תוכיח מי השולח? אולי זה מישהו מאיראן? שכחת לומר שאותם בעלי חנויות קיבלו גם נזיפות על ההטרדה, וגם מאות לקוחות חדשים (מן הסתם). אני מתכוון לומר שלא בטוח שדרך המלחמה צריכה להיות על ידי דיווחים מזיקים, או יותר נכון לחלק זאת לשם רציני ואמיתי במייל - שלא יאה לעשות לו דיווח מזיק, לבין שם מומצא לצורך הדיוור שאין שום בעיה שתעשה מה שאתה רוצה. מאת: [email protected]
  • עזרה במייל

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 29/11/2023 00:22 אתה יכול לדלג לאיזה מספר הודעה שאתה רוצה דרך שורת הכתובת. ראה כאן בתמונה המוטבעת להלן: [image: image.png] כשאתה מתחיל לדפדף בין שלושים/חמישים הודעות קודמות, לחמישים שלפניהם, מופיע לך בשורת הכתובת מספר בסוף הכתובת, כל דפדוף המספר עולה באחד. תחשבן תוך כמה הודעות תגיע לאלף. פשוט תשנה את המספר הזה בתוך שורת הכתובת ותקפוץ ישר לשם. (נניח אם כל פעם יש חמישים הודעות, אז במספר 20 תגיע לאלף).