דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מציאת מקורות

2024
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 29/07/2024 20:36

נתבקשתי לכתוב
    אני מחפש עורך שיכול לעשות בשבילי חיפוש מקורות בבר אילן (בתשלום)

נא לפנות ל:
    [email protected]

"אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק
    וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם
    טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני
    האדם"
    .

• שלום וברכה! מחפש מקורות

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/01/2024 01:25 המקור ללוח מחיק כימי הלוח המחיק - קדום מאוד - וכבר התשב"ץ נשאל על זה. וראה גנזי הקודש: ----- Original Message ----- From: sh054859 To: הבית לעורך התורני Sent: Tuesday, January 02, 2024 12:11 AM Subject: [הבית לעורך התורני] שלום וברכה! מחפש מקורות כידוע העולם מקל בלרשום על לוח מחיק דברי תורה ולאחר מכן למחוק את הכל אף על פי שנוהגים גם להקל לשים טיפקס על דברי תורה מכל מקום שונה הטיפקס מאחר והטיפקס אינו באמת מוחק את הדיו שנמצא על הדף וכאן בלוח מחק כמצוי בחיידרים זה ממש מוחק את הדיו האם יש מקור כתוב להיתר זה של לוח מחיק אני מחפש מקורות ולא שמועות ישר כוח לכולם
  • שלום וברכה! מחפש מקורות

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    S
    תאריך ההודעה המקורית: 02/01/2024 00:24 אכן אפשר לומר שזה אותה סברה רק במחשב זה פיקסלים זהלא ממש כתיבה כאן זה ממש כתיבה מבחינת קדושה דפי של דברי תורה הכתובים בכתב יד יש בהם יותר קדושה מדפים של דברי תורה הכתובים בדפוס ולכן הסברא נותנת שזה יותר חמור לכאו' בלוח מחיק *בברכה * משיבת נפש דרך שמובילה להצלחה 054-859-29-02 [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 02.01.24, 00:23:09
  • חיפוש מקורות

2024
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 26/05/2024 01:16 אדרבה, במאמר שאני עובד עליו הוא עוסק בדיוק בזה - שלקיחת הברכות ע"י יעקב זה תיקון לחטא אדה"ר ולכן זכה לריח גן עדן כי הגיע למדרגה של קודם החטא ולכן ריח של אתרוגים הוא ריח של גן עדן שקודם החטא.
  • חיפוש מקורות

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 12/03/2024 02:08 א. ביאור של המגיד מדובנא על המשל של 'עשו לי קיטון אחד' שרק אחרי חטא העגל הוצרכו למשכן. ב. רחמ"ל על עוצם גדולתו של אדה"ר קודם החטא, שהיה כולו רוחני, ושהיה יכול להביא את העולם לתיקונו בשב"ק. ג. אותו עניין מהנפש החיים. ד. הגאון על שיר השירים א, יד, מביא מדרש על כך שהשכינה ירדה שבע מדרגות ע"י שבע גדולי עולם, מחפש המקור המדויק לזה. ה. המקור הראשון מחז"ל למדרש הזה: "כתוב אחד אומר וירד ה' על הר סיני, וכתוב אחד אומר מן השמים דברתי, מלמד שהרכין הקב"ה את השמים על הר סיני וירד". מי שיכול לעזור לי בזה, או לכה"פ בחלקם, אשמח מאד ותבוא עליו ברכת טוב, יש"כ
  • איתור מקורות

2024
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 26/05/2024 09:20 שלחת יהל אור בפרטי
  • מציאת מקור

2024
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/06/2024 18:15 מאמר בהיקף כל הענין בגאונות מאת הגאון הגדול רבי שלמה זלמן כהן שליט"א ר"מ ישיבת חדרה-קרית ספר קבצים מצורפים: בהעלותך - גר שנתגייר כקטן שנולד.pdf
  • מציאת מקור

2024
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 27/02/2024 18:09 בחומר שאני עורך נכתב כך: 'ובספר לקוטי יהודה מביא שרואים שהיו צדיקים שהיו להם בגדים נאים ומכובדים ביותר והוא כדי לתת משהו ליצר הרע'. מהו מקור הדברים? [בספר לקוטי יהודה לא מצאתי עד כה] יישר כח לעונים.
  • בקשת עזרה במציאת מקורות.

2024
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 29/12/2024 02:06 שו"ע סי תמח ס"ג. מחצית השקל שם ד"ה וצריך עיון (שלא בעיון כלל. רק נראה שהוא מאריך שם בענין קנין לגוי ע"י חצר) --

1

789

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים