דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

דעד חטא המרגלים לא למדו ישראל רק ב' חומשים סדר בראשית ושמות, וטרם למדו סדר ויקרא במדבר דברים

2025
1 1 0 1
  • דברים שנצרכים בשביל העלון לעורכים

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 09/01/2025 17:42 בקשר לעלון לעורכים שאני רוצה להוציא אני זקוק לכמה דברים [כמובן בהתנדבות]: א. מישהו שיעשה עיצוב בסיסי לעלון, עם מקום מוגדר לכל טור, באופן שכל אחד יוכל להכניס את טורו למקום המיועד לו. ב.כתיבת טור בענייני עריכה מפרי מחשבתו של הכותב. ג. עורך לטור במה לעורכים. ד. עורך לטור תגובות הקוראים. ה. אחראי על צירוף לרשימת התפוצה. נ.ב. יש כבר כותב לטור סיכום של שרשורים מהקבוצה. כרגע אין מדור דרושים, אולי יהיה בהמשך. המעוניין לקחת על עצמו את אחת המשימות דלעיל נא יצור עימי קשר במייל [email protected]. יישר כח. --
  • קבוצה המיועדת לכל מיני נושאים ולא רק עריכה

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 11/01/2025 20:05 לכל החברים החדשים: כדאי לדעת שישנה קבוצה שמיועדת לא לצרכי עריכה, הקבוצה הנקראת 'כתר תורה' מורכבת ממי שהיה חברים בקבוצה הנוכחית בזמן שהקבוצה ההיא נפתחה. [email protected] היות ושלפי הכללים כאן הקבוצה מיועדת אך ורק לצורך עזרה בהתפרנסות, והיו כאן פניות שונות של בקשת מידע על נושאים שלא קשורים לעריכה, שלא לפי כללי הקבוצה, כדאי לדעת שיש את האופציה הנ"ל.
  • אם אנו נזכור את עוונותינו, אזי הקב"ה לא יזכור - מקור ?

2025
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    N
    תאריך ההודעה המקורית: 12/01/2025 20:50 יישר כח לכולם מאת: [email protected] --
  • עבודה. ביקשו לפרסם. נא לא לפנות אלי לגבי זה

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2025 21:59 שלום אני רוצה להתחיל בתחום העריכה אשמח אם מישהו באשדוד יוכל ללמד אותי איך מורידים קטעים מספרי קודש 0534111367 --
  • סדר הצבת סימני קריאה וכדו'.

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ר
    תאריך ההודעה המקורית: 20/01/2025 04:01 כשאני רוצה להציב סימן ציטוט, סימן קריאה, סימן שאלה וכדו', היכן המקום המומלץ ביותר להעמיד אותו? להעמיד את המרכאות לפני הנקודה המסיימת את המשפט או לאחריהם. משפטים לדוג': *'מ'קען דאך דינען דעם אויבערשטן בכל עת ורגע, און מ'זוכט פרעמדע תשובות'?! * דאס איז רחמנות? הייתכן?!'. *איז דאס געווען א רחמנות!'. * --- לשים את המרכאות לפני הסימן קריאה או לאחריו? וכן במשפט זה: 'להכות את השונא היכן שהוא מכה אותך...'. לשים את המרכאות לפני שלש הנקודות או לאחריהם, ואם לאחריהם האם צריך גם נקודה שמציינת סיום משפט? --
  • ספר שם עולם על ספר ויקרא

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/01/2025 18:25 אני כותב על ספר ויקרא, ויש ספר מאוד חשוב ששמו 'שם עולם' (לר' אליעזר ליפמן ליכטנשטיין) העוסק בפרשנות הפשט על ספר זה, דא עקא, שבאוצה"ח הדפוס שלו מאוד ישן וקשה לקריאה, ושמעתי שהוא יצא לאחרונה במהדורה חדשה ומרווחת, לא הצלחתי למצוא היכן משיגים אותו, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בענין. ישר כח מראש! --
  • מנוי אוצר החכמה רק לספר אחד?

2025
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    R
    תאריך ההודעה המקורית: 20/02/2025 11:28 תודה לכולם. נעזרתי.
  • ההודעה פונה רק לעורכים שמקבלים שכר גבוה

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 21/02/2025 09:39 אם יש לכם לחץ לסיים, אשמח לקחת חלק מהעבודה שלכם. אפשר בתשלום נמוך ממה שאתם מקבלים, כך יישאר לכם חלק. לגבי האם זה מותר - כ"א אחראי על מה שהוא עושה. סומך על מי ששולח לי עבודה, שבירר את זה. [בד"כ מסכימים אם העורך הראשון עובר על מה שעשה השני]. מותנה מראש, שאוכל להפסיק מתי שארצה. באישי.

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים