דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

קבוצה המיועדת לכל מיני נושאים ולא רק עריכה

2025
1 1 0 1
  • עריכה

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 06/01/2025 08:29 שלום וברכה אני פנוי לכל סוג עריכה או עבודה אני בעל ניסיון של כחצי שנה וכעת אני לוקח סכום נמוך מהמקובל. בברכה דניאל 0548496884 --
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 13/01/2025 15:21 על דברי הרב מעשה הכתב: אכן ישנם כאלו לקוחות שמבלבלים בין המושגים, אבל ככל הנראה זה מחמת שהם עצמם לא כ"כ מבינים במושגי העריכה. בגדול עריכה לשונית מתמקדת בפו התחבירי/הדקדוקי של הטקסט תוך היצמדות לתוכן הנכתב, ועריכת התוכן כוללת הרבה מעבר לזה. בדרך כלל עריכת התוכן כוללת בתוכה כתיבה תקנית כך שהעריכה הלשונית כמעט נעשית מאליה, כיום ישנם עורכי תוכן שאינם מדקדקים בלשונם, ובפועל יש פיצול מסויים בין שני התפקידים. אני מוסיף: גם כשיש עורך תוכן מצויין צריך בדר"כ הגהה [אולי לא עורך לשוני], כי כשמתמקדים בתוכן קשה לוודא שהנוסח הסופי מושלם. מאת: [email protected] --
  • מחיר תמלול כולל עריכה?

2025
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 26/01/2025 15:20 4 ש"ח לדקה - זה תמלול בלבד. מאת: [email protected] --
  • טיפ קטן בעניין עריכה

2025
    18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 28/01/2025 23:07 ברוך תהיה. שימחת אותי. --
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 18/02/2025 01:09 יש לי תוכנה שמאפשרת פתיחה כזאת אך שם זה אוטומטית בכל קובץ שאני פותח וזה מטריד מאד כי אחרי פעולת קביעת המיקום צריך עוד שמירה אני רוצה שיהיה רק בקובץ שביקשתי שיפתח באותו מקום ובשאר קבצים שיפתח בהתחלה
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 18/02/2025 11:40 נכון, ואז יש את השאלה המעצבנת אם לשמור בכל פעם שפתחנו קובץ לשניה מבלי שעשינו מאומה, ועל זה (בין היתר) אמורה התוכנה שלי לתת מענה. בברכה מרובה. יוסף מיכאל יוסקוביץ 0548496207 מעוניינים במבוא לספר? ביוגרפיה לחיבור כלשהו?* תולדות לסבא שלכם?** - ב"ה בעל ניסיון בכתיבת מאות מבואות תולדות והקדמות לספרים שונים, עורך ספרי היסטוריה וספרים נוספים.*
  • לנקד רק את הפסוקים שבמסמך, איך?

2025
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 21/02/2025 14:10 בבקלות הניקוד של פסוקים הוא מדוייק מאד לעומת ניקוד של מילים סתם שאינם מן המקורות הוא מטבע הדברים עם יותר אפשרויות הכי פשוט לעבור על כל המסמך ולמצוא את הפסוקים ולנקד ניקוד חייב בלאו - הכי עיון היטב, במיוחד בפסוקים וכיון שצריך לעיין בכל מקרה לאחר מעשה אז תעיין בשעת מעשה.
  • שלום רב לכל החברים החשובים!

2025
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 10/02/2025 20:09 הסיבה העיקרית שהוא רוצה מחיר גלובלי, היא כי באופן הזה המעסיק מרוויח. ב. בהרבה מקרים המעסיק יכול לבוא אליך בטענה שהתוצאות לא משביעות רצון, ונראה שלא השקעת מספיק זמן העריכה יסודית וכו', ואתה מחויב לתת עוד ועוד עבודה מבלי לקבל על כך תוספת מחיר. -- תזכורת: https://docs.google.com/document/d/1s1cSSSTTcO2nVcJHpPm1C2HqLLtcc_AD4tGLT171gt4/edit?tab=t.0