דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

[2]: סגנון ברירת מחדל ב-Word

2025
4 3 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 23/01/2025 01:33

כדי לשנות את סגנון ברירת המחדל 'רגיל' לא צריך לפתוח את תבנית נורמאל, אלא רק לשנות את הגדרת הסגנון
    פתיחת התבנית נצרכת כדי לשנות דברים מהותיים יותר, גודל דף ברירת המחדל, שוליים, אופן בניית הערות השוליים, צורת הפס המפריד, מה יהיה כתוב בכותרת העליונה ואיך תהיה מעוצבת, איך יהיו מספרי העמודים, האם מסמך חדש יפתח כמצב תאימות או כוורד חדש, וכד'.
    ככל הזכור לי - לאחר פתיחת קובץ נורמאל צריך לסגור את כל המסמכים האחרים הפתוחים, דאל"כ לא יהיה ניתן לשמור אותו.
    פתיחת קובץ נורמאל אפשרית רק באמצעות פתח ולא בלחיצה כפולה על קובץ התבנית [כי לחיצה כפולה פותחת מסמך ולא תבנית]

------ Original Message ------
    מאת: From "א. שושנים"
    מאת: To "אליהו ברדנשטיין"
    מאת: Cc "עריכה תורנית"
    Date כ"ג טבת תשפ"ה 01:29:19
    Subject Re: [הכתב והמכתב] סגנון ברירת מחדל ב-Word

--

• תאריך ההודעה המקורית: 23/01/2025 01:33

כדי לשנות את סגנון ברירת המחדל 'רגיל' לא צריך לפתוח את תבנית נורמאל, אלא רק לשנות את הגדרת הסגנון
    פתיחת התבנית נצרכת כדי לשנות דברים מהותיים יותר, גודל דף ברירת המחדל, שוליים, אופן בניית הערות השוליים, צורת הפס המפריד, מה יהיה כתוב בכותרת העליונה ואיך תהיה מעוצבת, איך יהיו מספרי העמודים, האם מסמך חדש יפתח כמצב תאימות או כוורד חדש, וכד'.
    ככל הזכור לי - לאחר פתיחת קובץ נורמאל צריך לסגור את כל המסמכים האחרים הפתוחים, דאל"כ לא יהיה ניתן לשמור אותו.
    פתיחת קובץ נורמאל אפשרית רק באמצעות פתח ולא בלחיצה כפולה על קובץ התבנית [כי לחיצה כפולה פותחת מסמך ולא תבנית]

------ Original Message ------
    מאת: From "א. שושנים"
    מאת: To "אליהו ברדנשטיין"
    מאת: Cc "עריכה תורנית"
    Date כ"ג טבת תשפ"ה 01:29:19
    Subject Re: [הכתב והמכתב] סגנון ברירת מחדל ב-Word

--

תאריך ההודעה המקורית: 23/01/2025 01:35

שוב, אני לא רוצה לשנות סגנון מסויים, אלא לקבוע איזה סגנון יהיה סגנון ברירת
    המחדל.

--

• תאריך ההודעה המקורית: 23/01/2025 01:35

שוב, אני לא רוצה לשנות סגנון מסויים, אלא לקבוע איזה סגנון יהיה סגנון ברירת
    המחדל.

--

תאריך ההודעה המקורית: 23/01/2025 01:39

תיכנס דרך 'פתח' ל Normal וכנ"ל, וכשאתה עומד בראש העמוד תלחץ על סגנון
    'רגיל', ותשמור, כך תגדיר שהעמוד יתחיל עם סגנון זה.

מאת: [email protected]

--

• תאריך ההודעה המקורית: 23/01/2025 01:39

תיכנס דרך 'פתח' ל Normal וכנ"ל, וכשאתה עומד בראש העמוד תלחץ על סגנון
    'רגיל', ותשמור, כך תגדיר שהעמוד יתחיל עם סגנון זה.

מאת: [email protected]

--

תאריך ההודעה המקורית: 23/01/2025 01:40

יש"כ, גם הרב שילה הציע את אותו פתרון. נראה לי פתר את הבעיה.

--

• [2]: עזרה בוורד.

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 06/01/2025 23:30 כתבתי לו כבר עשה המרה לעברית ואח"כ החלף כל רווח ברווח כל סוגר בסוגר וכו' ------ Original Message ------ מאת: From "מהדיר ספרים" מאת: To "יצחק זלצמן" מאת: Cc "כהן משה" [email protected]; "הבית לעורך התורני" Date ו' טבת תשפ"ה 23:28:15 Subject Re: [הכתב והמכתב] עזרה בוורד. --
  • [2]: צריך נקדנית

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ח
    תאריך ההודעה המקורית: 09/01/2025 13:49 אשמח לקבל פירוט יותר מה יש בתוכות האלו ולמה הם מסייעות --
  • [2]: התייעצות

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 10/01/2025 00:15 הגמ' הרי דנה בנושא דומה, וכותבת שכשהאדם לא עושה מעשה כדי לרמות, והשני טעה בזה - שהוא הטעה את עצמו אם הבוס ישאל - הרי ששאל מה שחשוב לו, ואסור לשקר אף אם זה לא הוגן וכו' ואם הוא לא ישאל - הרי שההשתייכות הזו לא חשובה לו ------ Original Message ------ מאת: From "שבתי קוסובר" מאת: To "משה גולד" מאת: Cc "דוד כהנא" [email protected]; "ש" [email protected]; "הכתב והמכתב" Date י' טבת תשפ"ה 00:12:16 Subject Re: [הכתב והמכתב] התייעצות --
  • סגנון >

2025
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 23/01/2025 01:36 סגנון "תו" הוא ידיעה חשובה שהפסקה כולה נשארת עם הסגנון הרגיל, וגם המילים האלו עצמם יש להם בבסיסם את הסגנון הרגיל - עם שינוי לסגנון הרצוי, וכמו אם תעשה את זה מודגש או "חזק" זה נ"מ לכמה דברים --
  • עזרה בפידיאף. צירוף 2 קבצים לאחד.

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 26/01/2025 09:13 אם אפשר בבקשה להגיב במייל חדש ייש"כ אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן היום י"ט כסליו] --
  • [2]: איך אני מוצא בחיפוש-החלפה

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 28/01/2025 23:41 יישר כח גדול מהיכן למדים משנה זו, איפה ניתן לחזות בעיני בשר מה ההגדרה והקוד של כל דבר? --
  • 2 שאלות, לשונית ופסיק

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/01/2025 14:09 כמו שכתבו כאן, מילה בארמית *חייבת *להיות עם ד', 'שבשלמא' 'שדלמא' זה ממש לא תקני. מילים בלה"ק אפשר כך ואפשר כך תלוי בסגנון, אצל האחרונים לדוגמה (אני לומד כעת שו"ע חו"מ) משתמשים באופן גורף בד' וכך גם אצל בני חו"ל עד היום. אצל דוברי עברית מקובל לשלב, אבל לכתוב רק ש' בד"כ זה מידי 'מזרוחניק'. בדוגמה הספציפית שהבאת אני דוקא מאוד מתחבר לאפשרות שכתבת לכתוב בראשון ד' ובשני ש', באופן אינטואטיבי זה מאוד מתחבר לי כך ונראה לי ערב יותר לאוזן ולעין, לא יודע להסביר את זה. פעמיים ד' נראה לי too much. מאת: [email protected] -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • 2 טורים בוורד

2025
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 04/02/2025 13:13 אולי יש בטעות מעבר טור -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים