דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

[2]: התייעצות

2025
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 10/01/2025 00:15

הגמ' הרי דנה בנושא דומה, וכותבת שכשהאדם לא עושה מעשה כדי לרמות, והשני טעה בזה - שהוא הטעה את עצמו
    אם הבוס ישאל - הרי ששאל מה שחשוב לו, ואסור לשקר אף אם זה לא הוגן וכו'
    ואם הוא לא ישאל - הרי שההשתייכות הזו לא חשובה לו

------ Original Message ------
    מאת: From "שבתי קוסובר"
    מאת: To "משה גולד"
    מאת: Cc "דוד כהנא" [email protected]; "ש" [email protected]; "הכתב והמכתב"
    Date י' טבת תשפ"ה 00:12:16
    Subject Re: [הכתב והמכתב] התייעצות

--

• 2 עבודות במיידי

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 08/01/2025 21:29 דרוש: גרפיקאי/ת עורך שיכול לעשות שינויים בפי.די.אף. לפנות אל 0527121102 2 העבודות צריכות להיות מוכנות ב 23:30 [עוד שעתיים] אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן היום י"ט כסליו] --
  • עזרה בפידיאף. צירוף 2 קבצים לאחד.

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 26/01/2025 09:13 אם אפשר בבקשה להגיב במייל חדש ייש"כ אם ברצונכם לקבל אחת לשבוע את מאמרי 'המאושרים' של ארגון אשרינו, בעברית ובאנגלית, המתפרסמים בעיתונות החרדית, כתבו מייל [ריק] ל: [email protected] [למי שניסה ולא עלה בידו - הקישור תוקן היום י"ט כסליו] --
  • [2]: איך אני מוצא בחיפוש-החלפה

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 28/01/2025 23:41 יישר כח גדול מהיכן למדים משנה זו, איפה ניתן לחזות בעיני בשר מה ההגדרה והקוד של כל דבר? --
  • [2]: דיון. רשויות המס

2025
    14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/01/2025 09:56 בלי אחריות - בעקרון אין נפק"מ בסכום שאתה מכניס, אלא במספר שעות העבודה שאתה מדווח וכיון שלא זכור לי שיש כזה דיווח בעצמאי לכן בעצמאי אין שום סתירה למעמד בן ישיבה שלומד 45 שעות שבועויות ומכניס כביכול מהצד -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • 2 שאלות, לשונית ופסיק

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/01/2025 14:09 כמו שכתבו כאן, מילה בארמית *חייבת *להיות עם ד', 'שבשלמא' 'שדלמא' זה ממש לא תקני. מילים בלה"ק אפשר כך ואפשר כך תלוי בסגנון, אצל האחרונים לדוגמה (אני לומד כעת שו"ע חו"מ) משתמשים באופן גורף בד' וכך גם אצל בני חו"ל עד היום. אצל דוברי עברית מקובל לשלב, אבל לכתוב רק ש' בד"כ זה מידי 'מזרוחניק'. בדוגמה הספציפית שהבאת אני דוקא מאוד מתחבר לאפשרות שכתבת לכתוב בראשון ד' ובשני ש', באופן אינטואטיבי זה מאוד מתחבר לי כך ונראה לי ערב יותר לאוזן ולעין, לא יודע להסביר את זה. פעמיים ד' נראה לי too much. מאת: [email protected] -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • 2 טורים בוורד

2025
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 04/02/2025 13:13 אולי יש בטעות מעבר טור -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • [2]: קוד להדגשה באמצע מילה

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 09/02/2025 16:59 קוראים לזה פקודת מאקרו, כמובן, כלומר הקלטת רצף פעולה מצ"ב הסרטה בתחילה מכינים את החיפוש של אות לא מודגשת פותחים פקודת מאקרו ונותנים לה שם ללא רווחים הפקודה מתחילה בחיפוש האות הלא מודגשת הבאה ואז פקודת קונטרול חץ ימינה לתחילת המילה קונטרול שיפט חץ שמאלה לצביעת כל המילה הגדרת לא מודגש יציאה מהמילה עם חץ שמאלה ניתן לעבור כעת עם מקש הקיצור אחד אחד או עם ה'לולאה' של בקלות לרוץ עד סוף המסמך מילה שכולה מודגשת תדולג מסתמא אם הייתי מסיר את ההדגשה עם קונטרול+B ולא עם חלונית גופן - הגופן עצמו לא היה משתנה ------ Original Message ------ מאת: From "גואל כהן" מאת: To "ברכת ישראל" מאת: Cc "יואל שילה" [email protected]; "עריכה תורנית" Date י"א שבט תשפ"ה 16:44:45 Subject Re: [הכתב והמכתב] קוד להדגשה באמצע מילה קבצים מצורפים: 20250209_165038.mp4
  • [2]: [דיון] התנהלות תקינה. בעילו"ש.

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 11/02/2025 00:39 היה ברכסים פעם סופר סת"ם שלקוח ביקש ממנו רשימת חומרות הוא אמר - אין שום בעיה, כל חומרא - חמישים דולר נוספים הלקוח ירד מהדרישות לי הסופר אמר שממילא הוא עושה את רוב הדברים מה למדנו - לכל דבר יש תעריף וכי מה הבעיה לומר שהתעריף שנקבע הוא עד דיבור רגיל, כלומר נניח שמונים מילים בדקה אם הדובר בדבר בקצב סילון - אין שום בעיה, התעריף הוא כך וכך זה גם מתקבל וגם מובן וגם נכון ------ Original Message ------ מאת: From "אליהו עבוד" מאת: To "ח" מאת: Cc "מאיר זונשיין" [email protected]; "שמואל בלויא" [email protected]; "הכתב והמכתב" Date י"ג שבט תשפ"ה 00:32:50 Subject Re: [הכתב והמכתב] [דיון] התנהלות תקינה. בעילו"ש. -- תזכורת: https://docs.google.com/document/d/1s1cSSSTTcO2nVcJHpPm1C2HqLLtcc_AD4tGLT171gt4/edit?tab=t.0

2

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים