דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

מייל של הקבוצה לחיפוש

2025
1 1 0 1
  • דיון - בנוגע לכללי הקבוצה

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 11/01/2025 21:24 ברצוני להעלות נקודה למחשבה בנוגע לניהול הקבוצה, אני מעריך מאוד את המסירות של ר' שמואל בלויא לשמירה על כללי הקבוצה, עם זאת, כשמדובר בעורכים שתרומתם לקבוצה משמעותית ומועילה, והחריגה מהכללים היא קלה ואינה פוגעת באיש, הייתי מציע לשקול מתן התראה לפני הרחקה. לדעתי, חשוב לקחת בחשבון את מכלול תרומתם של העורכים לקבוצה לפני קבלת החלטות על הרחקה, הרחקה מיידית של עורכים מוערכים בגלל חריגות קלות פוגעת באווירה הטובה בקבוצה ומטילה אווירה מתוחה, גורמת לירידה באיכות הסיוע בשל אובדן עורכים מנוסים ומוצלחים, וגם מהווה פגיעה בעורכים המסורים הללו עצמם. אני כותב זאת בעקבות הרחקתם של כמה עורכים מוצלחים, ביניהם אחד שהיה מבין הפעילים כאן בקבוצה, ועזר רבות לעורכים בקבוצה, ולפתע הורחק ללא כל התראה בשל טעות קטנה. --
  • לחמה של תורה - מה התירגום של המשפט הזה

2025
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 22/01/2025 22:22 משלי כ' יג' מצודות דוד --
  • דיון. עולמו של עורך מול עולמו של לקוח

2025
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 23/01/2025 17:05 קודם כל פשוט שאם מתחילה התחייבת על מספר שעות מסוים, כמובן שידו על העליונה ואין לך שום זכות לעשות לו טריקים, שהרי עליך לעמוד בהתחייבותך. וגם אם לא התחייבתך, אם פתאום החלטת לעבוד שעה בשבוע בלבד (דוגמה ע"ד ההגזמה), זה דבר לא מקובל ואין לך רשות. נ"ב כרמי שלי לא נטרתי. מאת: [email protected] --
  • 0 הצבעות
    31 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 04/02/2025 16:02 זה מופיע כאן [image: image.png] -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • איות נכון של מילה

2025
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 05/02/2025 12:26 רב תודות יום נפלא משה רייך
  • רשימות תפוצה של הצעות עבודה

2025
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 09/02/2025 00:49 מאת: @משזר כמדומני ששם נרשמים. יש גם את אלו: מאת: @משזר - עריכה תורנית מאת: @משזר - עריכה תורנית איני זוכר מה עניינן של כל אחת מהכתובות מאת: [email protected]
  • איך להעביר את המיילים של הקבוצה לתוויות

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 10/02/2025 17:35 שלום וברכה ניסיתי להעביר את המיילים לתוויות, אבל נרשם לי שדורש לאמת את החשבון שלי ע"י שליחת קוד לטלפון. אין לי הודעות כתובות בטלפון, איך אפשר לקבל קוד או לעקוף על דרישה זו? תודה רבה.
  • 0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 13/02/2025 01:14 טכנית אפשר להסתכל ברשימת דואר נכנס הכותרת של הנושא ולהחליט האם להיכנס או לא/האם זה רלוונטי או לא מאת: [email protected]

1

789

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים