דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

[דיון] צמצום, מיקוד, ההודעות בקבוצה

2025
40 20 0 1
  • דיון - בנוגע לכללי הקבוצה

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 11/01/2025 21:24 ברצוני להעלות נקודה למחשבה בנוגע לניהול הקבוצה, אני מעריך מאוד את המסירות של ר' שמואל בלויא לשמירה על כללי הקבוצה, עם זאת, כשמדובר בעורכים שתרומתם לקבוצה משמעותית ומועילה, והחריגה מהכללים היא קלה ואינה פוגעת באיש, הייתי מציע לשקול מתן התראה לפני הרחקה. לדעתי, חשוב לקחת בחשבון את מכלול תרומתם של העורכים לקבוצה לפני קבלת החלטות על הרחקה, הרחקה מיידית של עורכים מוערכים בגלל חריגות קלות פוגעת באווירה הטובה בקבוצה ומטילה אווירה מתוחה, גורמת לירידה באיכות הסיוע בשל אובדן עורכים מנוסים ומוצלחים, וגם מהווה פגיעה בעורכים המסורים הללו עצמם. אני כותב זאת בעקבות הרחקתם של כמה עורכים מוצלחים, ביניהם אחד שהיה מבין הפעילים כאן בקבוצה, ועזר רבות לעורכים בקבוצה, ולפתע הורחק ללא כל התראה בשל טעות קטנה. --
  • [דיון] תשלום מראש.

2025
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2025 16:52 מסכים על הרב המהדיר. אדרבא, לכאורה זה טובת הלקוח (והיה לי מקרה כזה פעם), שישלם מראש ואז אתה מחויב לספק את מלוא השעות אגב, ודאי שאין לך אפשרות או זכות לדרוש תשלום מראש. זה לא עובד כך בשום תחום כמעט מאת: [email protected] --
  • דיון גבי שעות עבודה

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ר
    תאריך ההודעה המקורית: 28/01/2025 22:18 נעלם --
  • [2]: דיון. רשויות המס

2025
    14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/01/2025 09:56 בלי אחריות - בעקרון אין נפק"מ בסכום שאתה מכניס, אלא במספר שעות העבודה שאתה מדווח וכיון שלא זכור לי שיש כזה דיווח בעצמאי לכן בעצמאי אין שום סתירה למעמד בן ישיבה שלומד 45 שעות שבועויות ומכניס כביכול מהצד -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • 0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 02/02/2025 16:39 הרעיון כבר עלה בעבר ונדון בהרחבה קחנו משם. לעצם העניין, הרעיון מבורך, אך כדאי שהסיווג יהיה עם מלל מסויים כדי שניתן יהיה לסווג ולהכניס לתווית בנקל. מאת: [email protected] -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • דיון - מכון או מתווך

2025
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 04/02/2025 19:14 שלוש שעות כל יום זה סכום שעות יפה. למה לא לשלב בין עבודות? מאת: [email protected] -- נא שימו לב - מי שנהנה - פה, מי לא נהנה - אנא יפנה אלי ואעזור לו לפתוח קבוצת עורכים נוספת
  • דיון: אופיס/וורד 2024

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 05/02/2025 14:13 מישהו יודע אולי אם יש מעלות הנוגעות לנו? חסרונות? [כגון שהתוספים התורניים לא מסתדרים איתו] --
  • [דיון] הבו עצה הלום

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 21/02/2025 07:05 ראשית, מרגיש צורך להדגיש, שהכל פה נכתב בכנות, בלי שום ליצנות או ציניות או רמז למשהו, ואני מבקש גם מהמגיבים שיענו רק בכנות. איני יודע מה לעשות. אני עומד בשלבי קבלה לעבודה מסוימת. הקצב שם הוא ממש לא מה שאני מכיר בד"כ, הכל מאוד איטי. מצד שני, זו עבודה שאני מעוניין בה, ושווה לי לחכות. השאלה, מה עושים בינתיים. ברור שהתשובה הפשוטה היא 'לשבת וללמוד', אבל לצערי לא תמיד קל לי לעשות את זה. אני סבור שיש לי הרבה מה לתרום לעורכים אחרים, אבל א"א להכריח אנשים לבוא לדבר איתי... כבר כתבתי שהפגישות איתי חינם. ולא הועיל כ"כ. [יהיו שיאמרו - אדרבה, קח על זה כסף, ואז אנשים ירצו את זה יותר. יתכן. 'לא מתחבר אלי' כעת, לקחת כסף מאברכי כולל]. מה למעשה עושים? כבר פרסמתי שאני פנוי לעבודה כזו שאפשר להפסיק מיד כשארצה, קיבלתי עבודה אחת, ולא התאים לי בכלל. שואל בכנות, יש למישהו רעיון ? תודה שוב מבקש, פתחתי את ליבי ושיתפתי בכנות. אנא, ענו לי רק בכנות. אפשר להגיב כאן ואפשר באישי כ"א איך שנוח לו

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים