דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

דיון: אופיס/וורד 2024

2025
1 1 0 1
  • [דיון] תשלום מראש.

2025
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2025 16:52 מסכים על הרב המהדיר. אדרבא, לכאורה זה טובת הלקוח (והיה לי מקרה כזה פעם), שישלם מראש ואז אתה מחויב לספק את מלוא השעות אגב, ודאי שאין לך אפשרות או זכות לדרוש תשלום מראש. זה לא עובד כך בשום תחום כמעט מאת: [email protected] --
  • דיון: מאגר 'תקנת השוק'

2025
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/01/2025 16:54 באמת רעיון מדהים וחכם. מישהו הציע בשרשור המקורי ליצור גם תגובה חיובית, צריך לחשוב על איזו נוסחה שתאפשר דירוג חיובי למעסיק, כגון מספר מסויים של עורכים שדיווחו על תשלומים סדירים ללא בעיות, כמובן בשקלול משך הזמן שהעורכים הנ"ל עבדו אצלו. מאת: [email protected] --
  • חיפוש בתוכנת וורד

2025
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 16/01/2025 15:52 נקודה מעניינת שאני רוצה להוסיף. ככלל, תוספים ותוכנות שפותחו ע"י אנשים משלנו בדר"כ מתאימים יותר לצרכים שלנו. היה כאן פעם אחד ששאל שהרי בעולם משתמשים בוורד מאות מליונים ומיליארדים, וחייב להיות שיש להם תוספים שיכולים מאד להועיל לנו. ובכן, אני השקעתי הרבה זמן בעבר בחיפושים אחר תוספים כאלו. וכמעט כמעט שלא מצאתי בהם תועלת, מאידך התוספים שפותחו ע"י אנשים משלנו, כגון בקלות, עזרים, וורד תורני, עימודית וכל שאר התוכנות שלו, תא שמע, רחמים, כל אלו מדוייקים לצרכים שלנו. בעולם מחפשים דברים אחרים. סינכרון עם אינטרנט, שילוב מדיות, ועוד תכונות שונות שכמעט ולא שייכים לנו. --
  • דיון: המילה 'כפיהו' תקינה?

2025
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 26/01/2025 00:28 מוצא חן בעיני. תודה. --
  • דיון גבי שעות עבודה

2025
    15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 30/01/2025 12:39 לי נראה שזה תלוי בכמה הנך משקיע בקשר אישי עם המעסיקים שלך, אני באופן כללי מאוד אוהב [סתם כך בתור תחביב] לשוחח עם הלקוחות שלי כמה שיותר, וכך גם דרך אגב אנשים משלמים הרבה יותר בראותם שיש כאן מישהו שבאמת אכפת לו מהם. ולגבי הנ"ל יצא לי שנמחק לי קובץ שלם שארך לי לערוך בסביבות 15 שעות והלקוח שילם לי מרצונו את הכל!... בשורות טובות! צבי מאיר איינהארן - עורך תורני רב מוניטין 052-762-7713 מאת: [email protected] --
  • [דיון] ריטלין וכדו'

2025
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/02/2025 08:03 פותח שוב את הדיון. אשמח לשמוע מבעלי ניסיון או נסיון אישי או שידוע להם ממקור ראשון, לא משנה מהי הכמות הקטנה ביותר [והכדור הקל ביותר, אולי לא קוראים לזה ריטלין] שכבר עוזר קצת ? תודה [לא יודע למה מסתכלים ע"ז כעל סוד נורא. אם אני כעורך אשמע על משקפיים שעוזרות להתרכז, אקנה אותם. אגב באמת קניתי אבל נא לא להעביר נושא... וכן כל טיפ אחר שיכול לעזור]
  • [ביקוש עזרה וורד]

2025
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    0
    תאריך ההודעה המקורית: 19/02/2025 17:33 יישר כח גדול.
  • [דיון] ריטלין וכדו'

2025
    55
    0 הצבעות
    55 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/02/2025 19:49 יישר כח לר' יונתן! סעיפים 1-2 חשובים, סעיף 4 חשוב ויפה מאוד.