דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

עימוד. בקשה עבור הקבוצה

2022
1 1 0 1
  • עימוד. בקשה עבור הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/08/2022 22:13 בס"ד מזכיר שוב הבקשה. תודה זה לא בקשה להתנדבות עבור הקבוצה.. רק רוצה להתייעץ משהו, שרק מי שהוא גם עורך וגם מעמד יכול להבין השאלה
  • קורס עימוד

2022
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 29/08/2022 12:26 אכן תיקנתי את טעותי, בהודעה מאוחרת יותר, אני מתנצל באם ההברה שלי לא הייתה ברורה. בברכה* שריה אלישיב* מאת: [email protected]
  • בקשה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 30/08/2022 20:46 ב"ה קיבלתי כבר, תודה רבה!!
  • קורס עימוד

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/08/2022 02:05 בס"ד הקורס יהיה בעז"ה בסניף מלאכתם ב"ב במגדלי שקל
  • קורס עימוד

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 29/08/2022 14:29 בס"ד במענה לכמה ששאלו - אפשר לשלם בהו"ק בכ.א. לא תופס מסגרת. יש החזר מלא עד השקל האחרון. לפרטים נוספים אפשר לשאול אותי. הקורס עומד להתחיל בעז"ה בשבוע הבא. הבסיס של הקורס הוא של פרוג. יהיה כנראה תוספות. בפרוג זה יותר זול, אבל אין החזר מלא. וכמובן הנקודה של עטה"ק. מי שיודע מה המצב היום בכל קבוצות הלימוד.. וד"ל [מזכיר שוב, שביררתי וחשבתי הרבה לפני שפרסמתי את זה, שזה באמת לתועלת. אני לא עוסק במכירות..]
  • דרוש מתנדב לעבודה קבועה. עבור הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/09/2022 15:51 דוקא מי שמוכן לעבודה קבועה ממש
  • כללי הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 04/08/2022 22:59 בס"ד בעקבות פניות שקיבלתי, אני מסביר שוב - אין לי אפשרות לעקוב אחרי כל ההודעות. כל מי שהקבוצה חשובה לו, מתבקש ליצור איתי קשר כשהוא רואה משהו שלדעתו אינו תקין, ויהיה לו חלק בזיכוי הרבים הגדול שיש כאן.
  • כללי הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 29/07/2022 08:05 בס"ד תזכורת, כמידי ר"ח, כללי הקבוצה. והפעם בל"נ בקיצור. הכללים נכתבו ע"פ בקשות חוזרות ונשנות של רוב חברי הקבוצה שליט"א. מבקשים מכל אחד להיות הוגן כלפי שמיא, וכל זמן שהוא חבר פה, לכבד את דעתם של רוב הציבור החשוב. [כאמור כבר, מי שלא מוצא חן בעיניו, יש היום כו"כ דרכים נוספות ליצירת קשר עם עורכים תורניים]. כל ההודעות יהיו רק כאלו המסייעות לעבודה בעריכה תורנית. יש להתנסח כמו בתוך בית המדרש, על כל המשתמע מכך. כולל כמובן הל' לשוה"ר, וכל מצוות בין אדם לחבירו. ובכלל, שפה של אברכי כולל. נכלל בזה גם, שלא להביא ציטוטים וכדו' ממקורות שאין רוח חכמים נוחה מהם. אפשר לכתוב: יש תח"י.. המעוניין יפנה באישי. הנקודה היא לזכור שאנחנו לא 'באינטרנט', אנחנו בבית המדרש, באמצע ללמוד. מי שמקבל כאן תועלת רצינית שלדעתו שווה ממון, מתבקש להשתתף בהוצאות באופן חד פעמי בסך 55 ש"ח. פרטי החשבון להעברה נכתבו כבר בעבר. היות והקבוצה גדלה והולכת, נא לחשוב לפני כל הודעה, שיקראו אותה למעלה מ 250 איש... ונא להתבונן אם תהיה ממנה תועלת לכולם, ואם אפשר לקצר. אשמח ואודה מאוד לכל הערה וביקורת. באישי. כל הודעה נקראת בתשומת לב. גם אם התגובה קצרה, או שלא ראיתי לנכון להגיב משום מה. [אם אני כבר כותב לכולם בנושא הקבוצה, אז ברשותכם עוד משפט: גם כשאני כבר עונה, הרבה פעמים זה בקיצור. ככה האופי שלי [עצם כתיבת הודעה, וכ"ש ניסוחה, לוקחת ממני הרבה כח]. לפעמים אני מתכתב עם תלמידי חכמים חשובים מאוד, ואיני יודע או איני זוכר לכתוב בכבוד הראוי. מבקש בזאת ברבים מחילה מכבוד התורה. ובכלל, מכל מי שמצא / מוצא / ימצא עצמו, נפגע, ממשהו שכתבתי / לא כתבתי]. אגב, תזכורת: יש כמה 'קבצי דוקס' שהתחילו להשקיע בהם, ולענ"ד יכול להיות מהם תועלת גדולה לרבים. אפשר לערוך/למחוק חופשי, גם את מה שכתבתי אני.. בכל הנוגע לניהול הטכני של הקבוצה [כמו הוספת חברים חדשים וכדו'], נא לפנות ל [email protected] הצלחה וס"ד

0

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים