דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

תזכורת לגבי כלי הקבוצה - ע"פ בקשה שהגיעה

2022
2 2 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 07/09/2022 00:12

בס"ד

א' הכללים הוא שלא מוציאים החוצה דבר ממה שנכתב פה.
    ודאי לא כתובות מייל וכדו'.
    לאחרונה הופר כלל זה כמ"פ, ופנו אלי בבקשה להזכיר את זה, שזה א' הכללים פה,
    וגם למסור, שיש קפידא באופן אישי על זה.

מזכיר, שאשמח תמיד לביקורת. הרבה מאוד מהצלחת הקבוצה בס"ד היא בזכות הביקורות
    שקיבלתי.
    [ביקורת כללית ['הרגשה של..'] בלי דוגמאות ספציפיות, לא אוכל לעשות עם זה
    כלום. לתשו"ל].

• תאריך ההודעה המקורית: 07/09/2022 00:12

בס"ד

א' הכללים הוא שלא מוציאים החוצה דבר ממה שנכתב פה.
    ודאי לא כתובות מייל וכדו'.
    לאחרונה הופר כלל זה כמ"פ, ופנו אלי בבקשה להזכיר את זה, שזה א' הכללים פה,
    וגם למסור, שיש קפידא באופן אישי על זה.

מזכיר, שאשמח תמיד לביקורת. הרבה מאוד מהצלחת הקבוצה בס"ד היא בזכות הביקורות
    שקיבלתי.
    [ביקורת כללית ['הרגשה של..'] בלי דוגמאות ספציפיות, לא אוכל לעשות עם זה
    כלום. לתשו"ל].

תאריך ההודעה המקורית: 07/09/2022 00:32

לתשו"ל = לתשומת לב.
    לא הכרתי.

• עימוד. בקשה עבור הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/08/2022 06:57 בס"ד אם יש כאן בקבוצה כאלו שיש להם הבנה רצינית הן בעריכה והן בעימוד, אם אפשר בבקשה ליצור איתי קשר באישי. שוב, בבקשה, רק מי שמבין היטב גם בעריכה וגם בעימוד. תודה רבה
  • כללי הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 04/08/2022 23:24 בס"ד המשך - יש טיפול בהודעות שאינם מתאימות לקבוצה. יש כאלו שמוציאים אותם מהקבוצה. רק שזה קורה בשקט. שוב תודה לכל מי שמעורר, ובכלל לכל מי שכותב ביקורת.
  • כללי הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 29/07/2022 08:14 בס"ד מי שמצטרף לקבוצה דרך המייל הנ"ל, אינו מצורף לרשימת התפוצה. להצטרפות לרשימת התפוצה הצנועה שלי יש לפנות אלי.
  • הודעה לגבי הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 14/08/2022 09:05 בס"ד קבלתי ע"ע בל"נ לפתוח את המייל אחת ליום, לכל היותר. לגבי הודעות שאינם ע"פ רצון חברי הקבוצה שליט"א, אם תהיינה - לא צריך לחכות לי. מי שזה מפריע לו, יכול בעצמו לפנות למפרסם הודעה כזו ולהסביר לו בלבביות למה לדעתו זה לא נכון וזה מזיק לאחרים כו'. אפשר גם לכתוב למנהל השני - [email protected] אבל הוא אברך עסוק ולא תמיד מגיב מיד. בו"ה נ.ב. [למקרים דחופים - ניתן לצאת ליער הסמוך מומלץ, עכשיו הפריחה - ולצעוק אל ה' או לשיר לו או סתם למחוא כפיים ולהמתיק את הדינים. מי שאין לו יער קרוב, או שהפה חסום .. או שהלב שלו שבור מידי .. יכול גם 'לצעוק בקול דממה דקה'. ככה אומרים הצדיקים]. לא צריך בשביל זה להיות חסיד ברסלב.. 'מי גוי גדול אשר לו אלוקים קרובים אליו כה' אלוקינו בכל קראנו אליו'. בכל קראנו, יהיה מי שיהיה הקורא, תהיה תוכן הקריאה אשר תהיה, יהיה הקורא היכן שיהיה [גם בחוף הים , או בואדיות , או באמצע טיול עם הילדים ]. לפעמים מספיק פשוט להרים עיניים לשמים 'רק בלי ליצנות' , אלא בכנות, בתמימות ופשיטות.] [נא לא לכעוס , זה רק לרגל ביה"ז.. ]
  • בקשת עזרה בניקוד נכון ע"פ לשוה"ק

2022
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 27/10/2022 20:28 בס"ד תודה תואילו להסביר יותר ? או מישהו אחר שמבין בזה, יואיל להסביר ולפרט ? תודה
  • אופי הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/11/2022 15:43 בס"ד אני רואה לנכון לחזור שוב על מה שנכתב כבר כמ"פ. יש הרבה פורומים, המטרה והייחודיות של הקבוצה הזו זה האופי הרציני שלה, הן מבחי' מיקוד למטרה, היינו רק הודעות שעוזרות לעורך תורני בעבודתו, והן מבחי' 'סגנון של בית מדרש', מה שלא אומרים בדרשה למאות איש בכולל, גם לא כותבים פה. כעת, הניסיון הוכיח שוב ושוב, שלתועלת הקבוצה נחוץ ש: א. יהיה איסור מוחלט על הודעות של 'מחאה', ב. אם לא פונים אלי, אני מצידי שותק [אגב זה לא קל בכלל, אבל זה הזדמנות מצויינת בשבילי לעבודת המידות.. אבל זה סתם שיתוף אישי] אי לכך ובהתאם לזאת, מי שקובע את אופי הקבוצה הם רק חברי הקבוצה בעצמם. אנא אל תהססו לכתוב לי על מה שלדעתכם אינו 'ערליך' מספיק [איך מתרגמים ? ..] או על מה שלדעתכם סוטה מהנושא של עבודה בעריכה. המטרה היא במוצהר לכוון כמה שיותר גבוה, כמה שיותר 'חאניוק' [כנ"ל ..] [בהזדמנות זו אזכיר, שב"ה הקבוצה גדלה והולכת כמעט מיום ליום, ולכן, בשונה מבעבר, יש אפס סובלנות לגבי סטייה מהכללים. כבר היו כמה שנחסמו מלהשאיר הודעות או הוצאו לגמרי, ולא אהסס לעשות זאת שוב כמה שיהיה צורך. נכון שנחמד לי שהקבוצה גדולה, אבל בפירוש עדיף קבוצה קטנה ממוקדת וכרצון השי"ת, מפורום גדול] עוד נ.ב. אחרון: קשה לי להגיב לכל מייל. אני תמיד קורא ברצינות. עם זאת, אם מישהו שלח לי מייל שלדעתו ראוי שאגיב עליו, ולא הגבתי, אז אולי זה פשוט נשכח, בטעות. ואפשר לכתוב לי שוב]
  • כללי הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 04/08/2022 08:39 בס"ד העירו תשומת ליבי שיש נקודה לא ברורה בכללי הקבוצה, אז הבהרה: אפשר לפרסם כאן כל דבר שלדעת המפרסם יש בזה תועלת לעורכים תורניים. כולל גם עימוד. [גם אם המטרה של המפרסם זה הרווח שיש לו מזה, זה בסדר גמור]. אם נראה שנהיה פה שטף של פרסומות באופן שמפריע, אז נגביל את זה. גם בזה - נא לנהוג בתבונה. הקבוצה עוזרת מאוד מאוד להרבה אברכים, וכל אחד אחראי על עצמו לראות לעזור לזה להתפתח כראוי, לתועלת הכלל. הצלחה וס"ד
  • לגבי ההודעה הבאה:

2022
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 22/11/2022 14:41 בעל התוכנה מפרסם שהוא מעונין להוסיף נקודות הפצה בכמה שיותר מקומות. כל אחד יכול לפתוח נקודה באיזור מגוריו.