דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

קישור לעזרים לוורד - נ"ל שיהיה תועלת לחברי הקבוצה

2022
5 3 0 1
  • תוסף העימוד לוורד

2022
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 01/08/2022 00:37 עדיף לא לשלוח למייל, זה קשה לי לפתוח את המייל, וממילא חבל על מי ששלח אם לא פתחתי מיד. עדיף להתקשר ל: 0583292679 [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 01.08.22, 00:36:19 מאת: [email protected]
  • פתיחת הקבוצה בנתיב

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/09/2022 21:04 בס"ד ביקשו לשאול, האם מישהו מוכן ליצור קשר עם נתיב [בטלפון *5365] ולבקש שיפתחו את הקבוצה שלנו
  • המרת PDF לוורד

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 28/11/2022 20:53 המרתי PDF לוורד בתכנה i love PDF והמסמך יצא ממש בעייתי, אי אפשר להעתיק ממנו, אי אפשר לשנות גופן- כל האותיות מתבלבלות, אם מישהו יודע איך אפשר לעבוד עם מסמך שהומר לוורד, או תכנת המרה יותר טובה, אשמח לשמוע. תודה רבה.
  • אופי הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/11/2022 12:28 בס"ד [מכמה סיבות אישיות שאכמ"ל] גדרתי לעצמי גדר בל"נ שלא להתערב גם כשיש הודעות שלענ"ד הם ממש גובלות ב.. כו' האחריות על אופי הקבוצה היא על החברים פה נכון שאסור בשו"א לכתוב מחאה וכדו' בקבוצה, אבל, א' אפשר לפנות אל הכותב באישי ב' אפשר לפנות אלי באישי בד"כ אלו שהם ערליכע יותר הם גם שקטים יותר. אבל דוקא הם צריכים לקבוע את האופי פה
  • כללי הקבוצה בקיצור

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 06/12/2022 21:02 בס"ד ביקשו שאכתוב שוב בקיצור. רק מה שעוזר לעורך בעבודתו רק מה שמתאים לבית מדרש חרדי להתרחק מנושאים או אישים שנויים במחלוקת לא למחות בשום אופן, גם על מי שעובר על הנ"ל, אלא לפנות אלי
  • ריענון כללי הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 22/12/2022 23:19 בס"ד כללי הקבוצה [בקצרה]. רק הודעות העוזרות לעורך תורני בעבודתו רק הודעות המתאימות לבית מדרש חרדי אין למחות בקבוצה כנגד מי שנהג לדעתכם שלא כהוגן [אלא לפנות אלי] הבטחה מצדכם לציית לבקשות שלי בעתיד, אם יהיו ידוע לכם שאי עמידה בכללים אלו תגרום לחסימתכם מלהשאיר הודעות, ולפעמים להוצאה מהקבוצה לצמיתות, ולא יהיה תרעומת וכדו' כי ע"ד כן נכנסתם אם תקבלו תועלת מהקבוצה אתם מתבקשים לתת לי 55 ש"ח כהשתתפות בהוצאות פרסום בקבוצה של 'דרושים עורכים' וכל פרסום שיש למפרסם טוה"נ מזה, מותנה בתשלום של 50 ש"ח לפני הפרסום. לא נכלל בזה פרסום של עורך פרטי, בשביל עצמו, או פרסום לתועלת הכלל שאין למפרסם [או למי ששלח אותו לפרסם] הנאה ממנו, שזה ודאי אפשר בשמחה. אני לא קורא את ההודעות שבקבוצה. לכן פניות אלי - רק בהודעה חדשה. בל"נ אני לא מתערב בנעשה בקבוצה עד שלא פונים אלי באישי. [לגבי מיילים אלי באישי - 1. איני יכול להגיב לכל מייל, 2. אני פותח המייל בעז"ה רק אחת לשבוע] בנוסף ובנפרד מהקבוצה יש גם רשימת תפוצה. אפשר לפנות אלי כדי שאבדוק אם אתם מחוברים [רק מי שעוד לא שאל אף פעם]. פרסום שם - כנ"ל, עורך פרטי יכול לפרסם עצמו בשמחה, פרסום של מנהל מכון וכדו' זה בתשלום של 50 ש"ח לפני הפרסום. אופן הפרסום שם הוא ע"י ששולחים לי נוסח מוכן. בו"ה
  • כללי הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 04/08/2022 22:59 בס"ד בעקבות פניות שקיבלתי, אני מסביר שוב - אין לי אפשרות לעקוב אחרי כל ההודעות. כל מי שהקבוצה חשובה לו, מתבקש ליצור איתי קשר כשהוא רואה משהו שלדעתו אינו תקין, ויהיה לו חלק בזיכוי הרבים הגדול שיש כאן.
  • כללי הקבוצה

2022
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 04/08/2022 08:39 בס"ד העירו תשומת ליבי שיש נקודה לא ברורה בכללי הקבוצה, אז הבהרה: אפשר לפרסם כאן כל דבר שלדעת המפרסם יש בזה תועלת לעורכים תורניים. כולל גם עימוד. [גם אם המטרה של המפרסם זה הרווח שיש לו מזה, זה בסדר גמור]. אם נראה שנהיה פה שטף של פרסומות באופן שמפריע, אז נגביל את זה. גם בזה - נא לנהוג בתבונה. הקבוצה עוזרת מאוד מאוד להרבה אברכים, וכל אחד אחראי על עצמו לראות לעזור לזה להתפתח כראוי, לתועלת הכלל. הצלחה וס"ד