דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

כיצד מגדירים במייל שההודעות מקבוצה חשובה זו יכנסו לתווית מיוחדת? תודה מראש לעונים החשובים.

2023
2 2 0 1
  • בבקשה לשים לב להודעה זו. תודה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/01/2023 19:09 בס"ד חוזר שוב על מה שכתבתי כמ"פ: קיבלתי ע"ע בל"נ לא להתערב כל עוד לא ביקשו ממני, אי לכך, האחריות על אופי הקבוצה מוטלת על כאו"א. נא כתבו לי, במייל חדש, עם ציטוט של כמה מילים מההודעה המדוברת, ואטפל בזה בעז"ה בשקט. חוזר שוב על 2 מכללי הקבוצה: א. אין לכתוב הודעה שאינה מסייעת לעורך תורני בעבודתו. גם במקרים שלדעתכם זה דחוף, אפשר רק אחרי אישור שלי, ולכתוב בהודעה שזה קיבל אישור ממני. ב. כל תגובה להודעה שנוגדת את הכללים, לא משנה בכלל מה תוכן התגובה, דינה כמו כותב ההודעה הראשון. נוספו עוד 2 מנהלים לקבוצה: הרב אליצור בן שמעון, והרב 'צמאה נפשי'. בכל פעם שאחד משני הרבנים הנ"ל יכתוב 'הנושא נעול', אזי אין רשות בשו"א לכתוב יותר כל הודעה באותו נושא, בין בשרשור זה בין בשרשור אחר. העובר על זה ייחסם לאלתר מהשארת הודעות בקבוצה [כאמור לעיל: רק אחרי שמישהו יעיר לי על זה] המשך ההשתתפות בקבוצה, לכל אחד ואחד בלי יוצא מן הכלל ממש, עם כל הכבוד הראוי, מותנה בכך, שידוע לכם, שכל הודעה הנוגדת את הכללים תגרום לחסימה מיידית, ללא התראה מוקדמת. נא לשים לב, שלא יהיה אח"כ תרעומת ועגמ"נ כו'. בשונה ממה שכתבתי בעבר, ההודעות של מי שנחסם לא יחכו לאישור. אלא זה שנחסם יצטרך לכתוב אותם שוב מחדש. [אחרת זה יהיה סוג של פרסום ברבים: פלוני היה חסום]. בתקווה להבנה בכל הנ"ל
  • בבקשה לשים לב להודעה זו. תודה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/01/2023 19:29 בס"ד כתבו לי שהקטע האחרון לא היה מובן, אז אסביר: יש לי אפשרות להגדיר שהודעות של מישהו מסויים יפורסמו בקבוצה רק אחרי אישור שלי. זה מה שהיה עד היום, לחסומים. אבל שיניתי את זה, שמי שנחסם לא יהיה לו בכלל אפשרות לכתוב הודעות, ואם ירצה לכתוב משהו יוכל לעשות זאת רק אחרי שהחסימה הוסרה.
  • בקשה קטנה, תודה מראש

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/04/2023 08:25 בס"ד מסיבה אישית שאיני רוצה לפרט אותה כאן, אני משתדל לא להיכנס הרבה למיילים של הקבוצה. לכן כל הודעה אלי, אנא לשלוח במייל חדש. אפשר פשוט להכניס המייל שלי לאנשי קשר, ואז מיד כשמתחילים לכתוב 'שמואל', המחשב יציע את המייל שלי. גם מי שכבר כתבתי לו משהו בתגובה למשהו, ואולי הגיב לי ומצפה שאקרא את זה, אנא ימחל לכתוב לי שוב במייל חדש. הנ"ל הוא גם לגבי מקרה שיש הודעות בקבוצה שאינם ראויות, שביקשתי לעדכן אותי, לטובת הציבור, אז גם זה, בבקשה במייל חדש. ולצטט כמה מילים, שאוכל למצוא במה מדובר. יישר כח
  • בקשה קטנה, תודה מראש

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/03/2023 21:59 בס"ד מישהו יכול בבקשה לכתוב לי, לאיזה כתובת מייל פונים כדי להצטרף לקבוצה הזו ? [לא המייל שלי.. משהו כמו המייל [email protected] של לוח דע"ת] יישר כח
  • אודה למי שיואיל לענות לי משהו. תודה מראש

2023
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/05/2023 22:37 בס"ד תודה לא יודע אם שמו לב [אולי ההגדרות שלכם בג'ימייל לא מספיק מדוייקות] - כתבתי שכרגע השאלה לא רלוונטית
  • בקשת עזרה באקסל. תודה מראש

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/08/2023 19:49 בס"ד כידוע אנטר באקסל אינו מוסיף שורה חדשה, כמו בוורד, אלא מוריד לשורה הבאה באקסל רגיל מוסיפים שורה בתוך אותה תיבה בקונטרול-אנטר באקסל דוקס זה לא עובד מי יודע איך מוסיפים שורה בתוך אותה תיבה באקסל דוקס ? תודה אם לא קשה לענות למייל שלי האישי [ללחוץ פה: שמואל בלויא [email protected]] תודה
  • בקשת עזרה באקסל. תודה מראש

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 03/09/2023 09:04 נראה הנכון הוא 'גלי'ה כדברי הארי. מאת: [email protected]
  • דרוש קטע מספרי: עקב פיסקא יב - DBS בלבד! תודה מראש!

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ה
    תאריך ההודעה המקורית: 11/12/2023 00:41 פרסמתי ונושעתי!