דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בבקשה לשים לב להודעה זו. תודה

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 05/01/2023 19:09

בס"ד

חוזר שוב על מה שכתבתי כמ"פ:
    קיבלתי ע"ע בל"נ לא להתערב כל עוד לא ביקשו ממני,
    אי לכך,
    האחריות על אופי הקבוצה מוטלת על כאו"א.
    נא כתבו לי, במייל חדש, עם ציטוט של כמה מילים מההודעה המדוברת, ואטפל בזה
    בעז"ה בשקט.

חוזר שוב על 2 מכללי הקבוצה:

א.
    אין לכתוב הודעה שאינה מסייעת לעורך תורני בעבודתו.
    גם במקרים שלדעתכם זה דחוף, אפשר רק אחרי אישור שלי, ולכתוב בהודעה שזה קיבל
    אישור ממני.

ב.
    כל תגובה להודעה שנוגדת את הכללים, לא משנה בכלל מה תוכן התגובה, דינה כמו
    כותב ההודעה הראשון.

נוספו עוד 2 מנהלים לקבוצה:
    הרב אליצור בן שמעון,
    והרב 'צמאה נפשי'.

בכל פעם שאחד משני הרבנים הנ"ל יכתוב 'הנושא נעול',
    אזי אין רשות בשו"א לכתוב יותר כל הודעה באותו נושא,
    בין בשרשור זה בין בשרשור אחר.
    העובר על זה ייחסם לאלתר מהשארת הודעות בקבוצה [כאמור לעיל: רק אחרי
    שמישהו יעיר לי על זה]

המשך ההשתתפות בקבוצה, לכל אחד ואחד בלי יוצא מן הכלל ממש, עם כל הכבוד הראוי,
    מותנה בכך,
    שידוע לכם,
    שכל הודעה הנוגדת את הכללים תגרום לחסימה מיידית, ללא התראה מוקדמת.
    נא לשים לב, שלא יהיה אח"כ תרעומת ועגמ"נ כו'.

בשונה ממה שכתבתי בעבר,
    ההודעות של מי שנחסם לא יחכו לאישור.
    אלא זה שנחסם יצטרך לכתוב אותם שוב מחדש.
    [אחרת זה יהיה סוג של פרסום ברבים: פלוני היה חסום].

בתקווה להבנה בכל הנ"ל

• נא לשים לב

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 22/01/2023 10:16 ג"א מצטרף להנ"ל... מאן דהוא הסבור על דיון כלשהו שיש לנועלו - אשמח שיפנה אלי. -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • נא לשים לב. שלא יהיה אח"כ תרעומת למי שנחסם

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 27/02/2023 22:48 בס"ד מועתק מכללי הקבוצה: יד. כל המידע שיש בקבוצה, כולל כתובת מייל של אברך שכותב הודעה בקבוצה, קבצים מצורפים, וכל כיו"ב, אין רשות בשום אופן להוציא אותו החוצה חוץ לקבוצה, ללא רשות מפורשת מהנוגע בדבר. כו"כ חברים שליט"א ביקשו להדגיש שהם מקפידים על זה מאוד. סעיף זה כולל גם שלא לעשות רשימת תפוצה אישית מכתובות המייל של חברי הקבוצה. מצו"ב כללי הקבוצה, לרענון [אם זה ייחסם אודה מאוד למי שישלם נקודות לנטפרי כדי שיפתחו את זה. זה זיכוי הרבים] קבצים מצורפים: כללי קבוצת העורכים.docx
  • אנא לשים לב. לגבי הקבוצה החדשה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 21/03/2023 00:30 בס"ד להצטרפות יש לשלוח מייל ל [email protected]
  • אין חוסמין אלא"כ מזהירין, נא לשים לב

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 29/03/2023 11:08 בס"ד היות וידוע לי שיש הרוצים בקרוב לכתוב בקבוצה הודעות שאינן מועילות לכן חשוב לי להדגיש אין להגיב בקבוצה בשופו"א על הודעה שאינה ראויה אש לא מכבים באש אפשר או לכתוב באישי לאותו אחד, או לכתוב באישי לזה שכתבו עליו [היינו משה כותב על ברוך שהוא לא בנאדם, או לפנות למשה ולהוכיח אותו, או לפנות לברוך ולחזק אותו] לא בקבוצה בשו"א כבר נאלצתי להוציא מהקבוצה כאלו שלא ויתרו על מצות מחאה ברבים, אם לש"ש ואם בתור להגן על כבודי ואם אני כבר מפריע לכולם אז אני מבקש שוב אנא השתדלו לכתוב לי תמיד מייל חדש, לא בתוך שרשור ולא בתשובה למשהו הצלחה וס"ד
  • אין חוסמין אלא"כ מזהירין, נא לשים לב

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 29/03/2023 15:56 בס"ד אבקש מאוד מאוד, לא להגיב בקבוצה להודעה זו אענה לכם באישי
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/05/2023 07:33 ב' הערות נשמר מאליו, א"צ לבצע שמירה כל המשנה רשום בהיסטורית השינויים
  • נא לשים לב!

2023
    20
    0 הצבעות
    20 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 02/07/2023 21:09 צודק סליחה מאת: [email protected]
  • חזרנו לפעילות בעז"ה. נא לשים לב לתוכן הודעה זו

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/08/2023 08:16 A33107566 ג'ימייל ב-יום חמישי, 10 באוגוסט 2023 בשעה 08:14:34 UTC+3, israel.israel5000 כתב/ה:

4

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים