דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בבקשה לשים לב להודעה זו. תודה

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 05/01/2023 19:29

בס"ד

כתבו לי שהקטע האחרון לא היה מובן, אז אסביר:
    יש לי אפשרות להגדיר שהודעות של מישהו מסויים יפורסמו בקבוצה רק אחרי אישור
    שלי.
    זה מה שהיה עד היום, לחסומים.
    אבל שיניתי את זה,
    שמי שנחסם לא יהיה לו בכלל אפשרות לכתוב הודעות,
    ואם ירצה לכתוב משהו יוכל לעשות זאת רק אחרי שהחסימה הוסרה.

• נא לשים לב

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 22/01/2023 10:16 ג"א מצטרף להנ"ל... מאן דהוא הסבור על דיון כלשהו שיש לנועלו - אשמח שיפנה אלי. -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • בבקשה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ג
    תאריך ההודעה המקורית: 09/02/2023 13:42 יש"כ מאת: [email protected]
  • אנא לשים לב

2023
    10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    0 צפיות
    צ
    תאריך ההודעה המקורית: 16/02/2023 00:55 תיקון: יש... -- חיוך של יהודי, יכול לקיים עולמות. שיחות הר"ן מ"ג "גַּם עַל־יְדֵי הַשִּׂמְחָה, יְכוֹלִין לְהַחֲיוֹת אָדָם אַחֵר. כִּי יֵשׁ בְּנֵי־אָדָם שֶׁיֵּשׁ לָהֶם יִסּוּרִים גְּדוֹלִים וְנוֹרָאִים רַחֲמָנָא לִצְלַן, וְאִי אֶפְשָׁר לָהֶם לְסַפֵּר מַה שֶּׁבְּלִבָּם. וְהֵם הָיוּ רוֹצִים לְסַפֵּר אַךְ אֵין לָהֶם בִּפְנֵי מִי לְסַפֵּר וּלְהָשִׂיחַ עִמּוֹ אֶת כָּל אֲשֶׁר עִם לְבָבָם. וְהֵם הוֹלְכִים מְלֵאִים יִסּוּרִים וּדְאָגוֹת, וּכְשֶׁבָּא אָדָם עִם פָּנִים שׂוֹחֲקוֹת יָכוֹל לְהַחֲיוֹת אוֹתָם מַמָּשׁ, וּלְהַחֲיוֹת אָדָם אֵינוֹ דָּבָר רֵק, כִּי הוּא דָּבָר גָּדוֹל מְאֹד. (וּכְמוֹ שֶׁמּוּבָא בַּגְּמָרָא (תַּעֲנִית כב.): מֵהַנֵי תְּרֵי בַּדְחֵי שֶׁזָּכוּ לְמַה שֶּׁזָּכוּ עַל־יְדֵי זֶה שֶׁהָיוּ מְשַׂמְּחִים בְּנֵי אָדָם). "
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 21/02/2023 00:10 כמו בתמונה [image: image.png]
  • אין חוסמין אלא"כ מזהירין, נא לשים לב

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 29/03/2023 11:08 בס"ד היות וידוע לי שיש הרוצים בקרוב לכתוב בקבוצה הודעות שאינן מועילות לכן חשוב לי להדגיש אין להגיב בקבוצה בשופו"א על הודעה שאינה ראויה אש לא מכבים באש אפשר או לכתוב באישי לאותו אחד, או לכתוב באישי לזה שכתבו עליו [היינו משה כותב על ברוך שהוא לא בנאדם, או לפנות למשה ולהוכיח אותו, או לפנות לברוך ולחזק אותו] לא בקבוצה בשו"א כבר נאלצתי להוציא מהקבוצה כאלו שלא ויתרו על מצות מחאה ברבים, אם לש"ש ואם בתור להגן על כבודי ואם אני כבר מפריע לכולם אז אני מבקש שוב אנא השתדלו לכתוב לי תמיד מייל חדש, לא בתוך שרשור ולא בתשובה למשהו הצלחה וס"ד
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/05/2023 07:33 ב' הערות נשמר מאליו, א"צ לבצע שמירה כל המשנה רשום בהיסטורית השינויים
  • חזרנו לפעילות בעז"ה. נא לשים לב לתוכן הודעה זו

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/08/2023 08:16 A33107566 ג'ימייל ב-יום חמישי, 10 באוגוסט 2023 בשעה 08:14:34 UTC+3, israel.israel5000 כתב/ה:
  • חיפוש מקור בענין לחמי תודה. תודה רבה מאוד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/12/2023 11:26 מחפש מקור למשפט הבא: אם נפסל הקרבן תודה, או שנשפך דמו, ואין שם קרבן אחר להתירם, אסורים הלחמי תודה באכילה. אני מחפש מקור פשוט. ברור במשנה כמ"פ שהזריקה היא המתיר של הלחמי תודה. גם יש המשנה שהתודה מפגלת את הלחם. גם יש הדין הזה לגבי כבשי עצרת ומבואר בכ"מ שדינם שווה ללחמי תודה. אבל איפה כתוב בפשטות הדין הנ"ל. איני מחפש מקור שלא קדשו, אלא שאסורים באכילה. ברש"י פסחים י"ג מבואר כן מתוך הדברים, אבל איפה יש מקור שזה כתוב שם בפירוש ובפשטות. מקור ראשוני. תודה מאוד