דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

טור: איך להתנהל נכון עם לקוחות (פרטיים)

2023
1 1 0 1
  • טור: איך להתנהל נכון עם לקוחות (פרטיים)

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 21/02/2023 18:18 כעורך בשוק הפרטי, אני מקפיד מאוד על התנהלות טובה עם הלקוחות, מה שמביא אלי ב"ה כל הזמן עוד ועוד כאלו, כשהם נשארים ומבקשים להמשיך. קרה שניהלתי פרוייקטים (קטנים) והייתי צריך עובדים, באותם זמנים הרגשתי קצת איך זה מהצד של המעסיק. בעקבות זה חשבתי לכתוב לציבור על - כמה חשוב להיות גמיש עם הלקוח, לבא לקראתו, ו'לתת מעבר' בכל מקום שאפשר. הנקודה הזו חשובה, כי היא גרמה לי לא לחזור שוב לכמה עורכים ומעמדים וכו' שעבדתי איתם. תהיה לארג'. ניסיתי להתחיל לכתוב משהו, ולא היה לי זמן לסיים. הלכתי לבינה מלאכותית (צ'אט ג'יביטי) וביקשתי שתערוך לי את זה. יצאה תוצאה ממש יפה. תתמקדו בעיקר במסר, ולא ביכולות של הבינה המלאכותית... קבצים מצורפים: טור לעורך תורני 1.pdf
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    כ
    תאריך ההודעה המקורית: 13/06/2023 15:39 באישי בלבד [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 06/13/23, 03:38:29 PM
  • איך נכון לכתוב בלשה"ק

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 08/08/2023 01:39 בעיקרון זכות אמורה להיות נקבה עקב סיומת התי"ו הנקבית. אלא שמקובל להגיד "זכותו יגן עלינו", וכך הוא גם ביה"ר שקודם אמירת תהלים. ואין זה מופקע מכללי הדקדוק להפקיע את הזכות ממחלקת הנקבות. יש שרוצים להיתלות במשנה (אבות פ"ה מי"ח): "*זכות *הרבים *תלוי *בו". אולם שוברם בצידם, באותה מסכת (פ"ב מ"ב): "*שזכות *אבותם מסייעתן". ועל כרחך שבמקור היה כתוב "תלויה", עם הזמן הוחלפה הה"א בגרש, ככל התיבות המסתיימות בי"ה, ולרוב קטנותו לא נראה עוד לדורות הבאים... וכך היא גם הגירסא במסכתות קטנות (שמחות פ"ח הי"ג): "*זכות *הרבים *תלויה *בו". וכן בגמ' (שבת נה ע"א): "ושמואל אמר *תמה זכות *אבות ורבי יוחנן אמר *תחון זכות *אבות". סוטה דף ו עמוד ב - *שתלתה *לה *זכות * גיטין דף פא עמוד א - *זכות הראויה *לשני קידושין דף מ עמוד א - *הזכות *יש *לה *קרן ויש *לה *פירות קידושין דף עו עמוד ב - *זכותן וזכות *אבותם *מסייעתן * בבא קמא דף צו עמוד א (ועוד) - מה מכר ראשון לשני כל *זכות שתבא *לידו בבא בתרא דף צא עמוד א - שאפי' מי שיש לו *זכות *אבות *אינה עומדת *לו בשעה שיוצא מארץ לחוצה לארץ ומה דאיתא ביומא (פז עמוד א) *"שעמד *להם *זכות *אביהם", י"ל שהיה כאן גרש שנשמט, וכדאשכחן בכמה ספריא עתיקיא. וכן הרבה "זכות הוא" יש בתלמוד, אולם תיבת "הוא" משמשת פעמים רבות גם מילים נקבות בתלמוד כנודע. ההכרעה למעשה משתנה על פי אופי הספר הנכתב / הנערך...
  • איך כותבים?

2023
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    0 צפיות
    ה
    תאריך ההודעה המקורית: 14/09/2023 03:16 הרב ארי במסתרים כתב בצורה נפלאה, והסביר מדוע המכונים הגדולים משאירים רק את שם המפרש, ואת המיקום ממסגרים בסוגריים. אמנם יש ספרים שהמנהג בהם אחרת, שהם באמת ספרים שלא נועדו לתת קלילות בסוגיא, אלא להיפך. כגון ספרי מראי מקומות, שבהם פחות מקובל למסגר את המיקום המדויק, וכן ספרי עיון וספרים נוספים, שלא נועדו לתת רקע וידע כללי. ב-יום רביעי, 13 בספטמבר 2023 בשעה 23:35:32 UTC+3, ארי במסתרים כתב/ה:
  • איך ליצור קשר עם מחלקת הטקסטים ב'עוז והדר'

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    B
    תאריך ההודעה המקורית: 05/11/2023 18:19 שלום וברכה למי אני יכול לפנות ב'עוז והדר' כדי לקנות טקסטים? אני צריך לקנות טקסט של "קיצור פסקי הרא"ש" על מסכתות הש"ס. תודה
  • איך מבטלים את האנטי וירוס במחשב עם מערכת הפעלה כזו?

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/11/2023 17:19 כבודו צריך לפרט איזה אנטי' יש לו . כל סוג יש לו ממשק אחר .
  • איך לסדר הגדה עם פירושים באנגלית המתורגמים לעברית

2023
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 21/11/2023 19:14 הייתי עושה עמוד מול עמוד ועל העמוד של עברית יופיע טקסט הגדה, שבד"כ באנגלית מאריכים הרבה יותר מעברית       From: שבתי קוסובר [[email protected]] Sent: Tuesday, November 21, 2023 11:09 AM To: Avraham Aumann [[email protected]] Cc: ארי במסתרים [[email protected]]; עריכה תורנית [[email protected]]; AM MO [[email protected]]; מעשה הכתב [[email protected]]; הבית לעורך התורני [[email protected]] Subject: Re: [הבית לעורך התורני] איך לסדר הגדה עם פירושים באנגלית המתורגמים לעברית   לענ"ד זה תלוי בקהל היעד אם הקהל היעד אלו דוברי אנגלית הייתי עושה כמו האפשרות הראשונה אך הופך שאנגלית תהיה למעלה, באם זה פונה לכלל עמ"י הייתי עושה כמו האפשרות השניה אך גם הופך ומציג את הביאור באנגלית בעמודה השמאלית כיון שנקרא משמאל לימין לדעתי זה יותר נח.   [[email protected]]>:
  • איך כותבים

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 14/04/2023 00:32 'חיבתו' זה ודאי לא נכון, כי חיבתו/אהבתו/שנאתו הכוונה שהוא, ישמעאל, מחבב/אוהב/שונא. מבחינה לשונית אפשר: 'מחמת חביבותו' (אך במציאות ודאי לא היתה בו חביבות). נ"ב שרה היא שרצתה לגרש את ישמעאל. אברהם לא רצה. אגב שמעתי בשם הרב החלבן זצ"ל, שעד היום אברהם אבינו מצטער על מה שאמר: "לו ישמעאל יחיה לפניך", ומתפלל לבטל את אותה תפילה.

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים