דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בס"ד

2023
3 2 0 1
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 01/03/2023 06:20 בס"ד א. בלי נדר מהיום והלאה חסימה מהשארת הודעות הינה לכל הפחות למשך 3 ימים ב. מזכיר, שהאחריות על אופי הקבוצה הינה בידי כל אחד. אפשר לעדכן אותי על הודעה לא מתאימה. בל"נ אני לא מתערב אם לא ביקשו ממני, מכמה סיבות אישיות. מי שחושש מלשוה"ר ישאל את הרב שלו, ועכ"פ יעשה כהבנתו. ג. אני ממש לא אוהב להיות האיש הרע.. אבל התברר שבלא זה אי אפשר.. כנ"ל לגבי פרסום פה - לא רוצה לפתוח את הנושא שוב, אבל כבר דובר על זה בארוכה מאוד בעבר יותר מפעם אחת, וגם בהמון מיילים באישי - כדי שהקבוצה תתקיים, ושכל אחד יוכל להמשיך לקבל פה את התועלת שמקבל, צריך פיקוח. פיקוח שווה השקעה. אין מצב להשקיע בלי לקבל תמורה גשמית, ככה זה. אז לפחות את זה.. נא אל תכניסו אותי שוב ושוב למקום של איש העסקים שדורש כסף.. ד. אפשר תמיד לכתוב להרב צמאה נפשי [email protected] או לרב אליצור בן שמעון [email protected] שיחסמו את הדיון. בקבוצה אסור למחות בשום אופן על הודעה שאינה ראוייה. גם כלל זה, כמו חבריו, זה פשוט מהניסיון. ה. גם מי שלא בא לו לכתוב מחמאות, נא יזרוק רק אבנים קטנות, וד"ל. תודה .. אשריכם ישראל
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/02/2023 22:38 בס"ד [מי שמתעניין, בקבוצה יש כרגע 407 חברים. כ"י]. כמה נקודות שאני רואה צורך לכתוב שוב. אני משתדל מאוד לפתוח המייל לעיתים קצובות ממש. לפעמים זה בסוף יום עבודה. ואני עייף.. אנא, כתבו קצר, וברור. 'לדעתי נכון לנעול נושא פלוני'. 'לדעתי נכון לחסום את מי שכתב הודעה פלונית'. בכל מקרה נא לכתוב לי מילים לחיפוש. אני לא עובר על כל ההודעות בקבוצה. הבעת דעות בכל תחום שהוא, אז בסדר, קראתי, ומה ? איני יכול להגיב לכל דבר.. הודעות שנכתבות ב'תשובה' למשהו, הרבה פעמים לא מגיעות אלי לדואר נכנס. קיבלתי ע"ע מכמה סיבות לא להתערב בנעשה בקבוצה אלא א"כ מישהו פונה אלי. אז נא לתשומת לב כאו"א פה, שהאחריות איך תראה הקבוצה נמצאת [גם] בידו. הצלחה וס"ד המחיר לליווי אישי אצלי עדיין עומד על 500. בקרוב יעלה המחיר. פרטים במייל חדש, אלי.
  • בס"ד

2023
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 09/03/2023 09:03 בס"ד מחילה, אכן היתה אי הבנה
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 26/03/2023 12:39 בס"ד לגבי הנקודה השניה הנ"ל, אפשר לכתוב גם להרב צמאה נפשי או להרב בן שמעון. חובה לציית להוראות שלהם [כגון כשכותבים 'הדיון נעול'] כנ"ל, אין להגיב בקבוצה על מייל זה.
  • בס"ד

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/11/2023 13:54 מסכים לדבריכם אכן מדברי הט"ז נראה ש'כל' ללא כפילות, אפשר לפרש כ'רובו'. ישר כח לכולם הרבה הצלחה!
  • בס"ד

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 18/06/2023 09:18 השאלה אם זה הוגן כלפי המחברים לפרסם את ספרם בכזו צורה לכל החפץ -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]
  • בס"ד

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    K
    תאריך ההודעה המקורית: 05/06/2023 14:40 אין לי גישה
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/04/2023 14:57 בס"ד היות וכמה מהחברים שליט"א פנו אלי באישי, שיש לפעמים דיונים שלכאו' אינם מעניינים את רוב הציבור שליט"א, רק בודדים, וזה לטורח סתם, לכן באתי להבהיר שבכל מקרה כזה אפשר לבקש ממני באישי לחסום את הדיון, ואז החברים שליט"א שזה מעניין אותם יוכלו להמשיך ולהתכתב באישי. [אף אחד לא ייחסם כתוצאה מבקשה לנעילת דיון..] חשוב לי להבהיר שכשאני נועל נושא אין הכוונה שמישהו או משהו פה לא היה בסדר, רק פשוט שזה מיצה את עצמו. מזכיר שוב, כל דיון בקשה הערה ביקורת כו' לגבי כללי הקבוצה - רק אלי באישי. ובלי קשר בכלל, אם אפשר לבקש מחובשי הכיפות שאינם שחורות, שחברים פה בקבוצה, ליצור קשר באישי. במייל חדש. תודה. [וגם זה נכלל בהנ"ל.. בקשר לזה, רק באישי. אני יודע שיש כאלו שזה מפריע להם, אבל אני עומד על זה בתוקף: לא כותבים פה בקבוצה כלום כנגד שום אדם, וק"ו כנגד שום ציבור שהוא. מי שרוצה לפתוח קבוצה 'קנאית' יותר, או ההיפך, 'משוחררת' יותר, אעזור לו בל"נ בכל מה שאוכל].

2

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים