דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בס"ד

2023
2 2 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 02/06/2023 12:41

בס"ד

מי יודע תאריכי לידה ופטירה של:
    א. הצדקנית מרת אדל, בתו של הבעש"ט הק',
    ב-ג. הוריו של רביה"ק מוהר"ן מברסלב,
    הרה"ק ר' שמחה, ומרת פייגא.
    תודה
    זכות כל הצדיקים והצדקניות תגן עלינו ועל כל ישראל

• תאריך ההודעה המקורית: 02/06/2023 12:41

בס"ד

תודה

תאריך ההודעה המקורית: 02/06/2023 12:52

בס"ד

תודה

• בס"ד

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 28/02/2023 19:40 בס"ד מזכיר שוב אפשר בתשלום לכאו' צריך בשביל זה מחשב שיש לו חסימה פחותה מנטפרי תודה
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 25/02/2023 22:23 בס"ד *לכלל העורכים החשובים; * *אחר אישור ראש העורכים היקר הרב בלויא שליט"א * לפרויקט חשוב דרושים עורכים ומבקרים שיכולים לעבוד תחת עבודת לחץ ודד -ליין... במיוחד לעבודה בחודש הבעל"ט- בתשלום מיוחד בהתאמה אישית! [שאלו את אלו שעובדים בשאר הפרויקטים שלנו, הרבה לחץ, אבל תשלום יפה ויחס אנושי...] א. *דווקא לאלו שעבדו בעבר בעוז והדר - עדיפות לאלו שעבדו בעבר בשולחן ערוך המבואר מתיבתא. * *ב. תשלום מיוחד לאלו שעבדו בפרויקט הטור ומכירים את כללי עריכת הגהות והערות * ג. דווקא כאלו שיכולים לעבוד הרבה שעות ד. אין לשלוח הודעה ללא דוגמאות של עריכה שנעשו למכון שאינו קשור לעוז והדר. לשלוח לכתובת [email protected] תודה מראש לכל הפונים! מחכים לכם.... נ.ב. לא לשלוח את הפרוטים *וכן שום פרט ממה שקשור לאימייל זה *אלא לכתובת [email protected] בברכת ברכה והצלחה רבה *מיכאל חיים רוטמן * כולל חושן משפט נתיבות חיים - עוז והדר 0533131769
  • בס"ד

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/11/2023 13:54 מסכים לדבריכם אכן מדברי הט"ז נראה ש'כל' ללא כפילות, אפשר לפרש כ'רובו'. ישר כח לכולם הרבה הצלחה!
  • בס"ד

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 12/10/2023 14:22 מחוסר תקציב, מעליית מחירים, וכדומה
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 07/06/2023 09:44 בס"ד סליחה על ההפרעה.. רק מעדכן על שינוי לגבי ליווי אישי [וסליחה ממי שנמאס לו כבר לשמוע את זה.. אשתדל לא לעצבן מידי..] ליווי ל 3 חודשים - 800 ש"ח, בתשלום אחד, מראש ליווי לחודש אחד - 300 ש"ח, כנ"ל בוטלה כרגע האפשרות לתשלום 1,500 פגישה של שעה - 150. המחיר ירד מעלות הליווי [לדוג' חודש ליווי אחרי פגישה - 150] בכל מקרה התשלום מראש, יש לשלוח אסמכתא. שיחת תיאום ציפיות היא ללא עלות, אבל מדברים בה רק על הליווי, לא על עריכה תורנית. הודעות על עבודות חדשות לפני פרסומם בלוח דע"ת - רק למי שבאמצע ליווי. לא למי שהיה בעבר. פרנסה בשפע לכולם..
  • בס"ד

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    K
    תאריך ההודעה המקורית: 05/06/2023 14:40 אין לי גישה
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/04/2023 23:15 בס"ד מהתגובות שהספקתי לקבל, התברר, לתדהמתי, שהיו שחששו לכתוב לי שצבע הכיפה שלהם אינו שחור, כי חשבו שאני פשוט הולך להוציא אותם מהקבוצה. אז שתדעו שממש נפגעתי מהמחשבה הזו. אני צריך עזרה במשהו, שחוששני לכותבו ברבים. [גם ככה צריך אומץ לכתוב בכלל על כזה דבר ..] בל"נ זו הודעה אחרונה בנושא בקבוצה. אין להגיב ע"ז בקבוצה בשום פנים ואופן. ובלי קשר, כדי שלא יכעסו עלי סתם, אסביר משהו. אני נכנס למייל הזה מחדר מחשבים. אין לי מייל על המחשב [ואגב תודה לרב בן שמעון על החסימה ההרמטית]. מסיבה טכנית שאינה ברורה לי, רק מחדר מחשבים אחד [מתוך אלו שיש כאן באיזור] אפשר לעשות פעולות בקבוצה. לכן לפעמים זה לוקח זמן.
  • בס"ד

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/03/2023 20:16 בס"ד אבקש לשים לב ל 2 נקודות מותר לכתוב בקבוצה רק שאלות שנוגעות לעורך התורני, בעבודתו אין רשות לכתוב שאלות תורניות, חשובות ככל שיהיו. בלי נדר איני מתערב בחריגה מהכללים אלא א"כ בקשו ממני [וזאת מסיבה אישית]. ע"פ הוראת מו"צ, מותר, ומצוה, על מי שרואה חריגה מהכללים, לדווח לי. מי שסבור אחרת, יעשה מה שהוא מבין. עכ"פ זה מה שאמרו לי. 'חריגה' כולל גם דיון שמתמשך אחרי שכבר מיצה את עצמו. אין להגיב כלל על הודעה זו