דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

דרושים: רעיונות לקדם את פרויקט חזון החמישים

2023
3 2 0 1
  • פותח נושא לדיון. חזון החמישים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/03/2023 07:03 בס"ד חשבתי על רעיון, עוד לא מגובש בכלל, מחכה לתגובות כו'. עדיף מאוד בקבוצה, ולא באישי. חזון כזה, שלא יהיה כזה דבר עורך תורני שמקבל פחות מ 50 ש"ח לשעת עבודה. משהו בכיוון, שכל עורך שמקבל יותר מ 50 לשעה, יקדיש שעה בשבוע, בתור חסד, לראות איך אפשר לקדם עורך אחר שמקבל פחות מ 50. אשמח בלי נדר להיות ה'שדכן', המתווך, בין אלו לאלו. כאמור הרעיון בחיתוליו, כל תגובה תתקבל בברכה. הנקודה אינה רק לתת מידע על מכונים, שזה כשלעצמו חסד גדול, אלא גם לראות בפועל מה קורה איתו, ולהדריך אותו לשפר את העבודה. אולי לעזור לו לחשוב על סוגי עבודה חדשים שכדאי לו להתנסות בהם, כו'. העזרה בקבוצה היא אדירה, ועכ"ז, כל הזמן אני פוגש כאלו שיעזור להם מאוד מישהו שישב איתם אחד על אחד. לא כל אחד רוצה לשלם לי 500 ש"ח על ליווי אישי. זכותו המלאה.. אבל שעה בשבוע זה נראה לי דבר שעורך יכול לעמוד בו, לתת לאחר. אולי אפשר להחשיב את זה חלק ממעשר כספים [למי שזוכה ויכול לתת..] כאמור אשמח אם שייך שלא יגיבו באישי אלא בקבוצה
  • חזון החמישים

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/03/2023 11:57 צודק
  • חזון החמישים - דיוק החזון

2023
    23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/03/2023 23:40 בס"ד חוזר בקצרה על הרעיון שנלענ"ד [אין לי כח להיכנס לדיונים] - תופסים בפינצטה, אברך אחד [רק אם הוא רוצה להשקיע ברצינות], יושבים איתו ובודקים מה הוא עושה כיום, מלמדים אותו לעבוד יותר טוב, מסבירים לו לאיפה עוד אפשר לפנות [אם לא מאשרים לו העלאה איפה שעובד כעת], מסבירים לו איך לתקשר עם אותו אחד [היינו עם זה שעובד אצלו כעת, ועם זה שפונה אליו], עוזרים לו להבין במה הוא טוב [באיזה עבודה, באיזה תחום], כו', ואז יש לנו אחד שקיבל בעבר פחות מ 50, ועכשיו הוא מקבל יותר מ 50. כמובן זה בקצרה, כל אחד תקוע בנקודה אחרת. [יש כאלו שצריכים פשוט לקבל ע"ע לא להתכתב עם המנהל שלהם לפני שהם מתייעצים עם מישהו. ודו"ק מאוד. בפרט רגשניים כו' וד"ל. וזו רק דוגמא. א"א לדעת בלי שמשקיעים בזה זמן. כמובן לוקחים על זה כסף, מי שרוצה]. ככה עוד אחד ועוד אחד, והמצב משתנה לאט לאט. זה כבר לא כ"כ תיאוריה, זו מציאות שמתרחשת כבר, בשקט. ועוד נקודה - לא מפסיקים מלהעלות את זה בקבוצה, בלי סוף. לו רק הייתי יכול להעתיק פה מיילים שאני מקבל באישי [אולי באמת להבא אבקש רשות לפרסם פה בעילו"ש], אברכים מוכשרים כ"כ שפשוט לא ידעו שיש כזה מושג לקבל יותר.
  • דרושים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/03/2023 23:46 בס"ד כתבו לי שהמייל לא היה ברור [email protected]
  • דרושים

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 20/03/2023 23:53 בס"ד הרב אשמח - תודה רבה רבה אין מילים עזרתם לי מאוד ברגע המדויק תבורכו מפי עליון [ברכת הדיוט הגון, מאושר ע"י כו']
  • דרושים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 16/03/2023 08:38 בס"ד מי שרוצה לקבל עבודה מסוג לקבל - ממגיה שמגיה בכתב ידו ולהכניס הגהות על קובץ צריך שיהיה עבודה דווקנית מאוד נא לפנות ליותר פרטים [email protected]
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 17/04/2023 01:30 כהמשך לדברים שכתבתי למטה, מתקבלות במערכת היברו בוקס בקשות רבות בנושאים מגוונים. סביר להניח שישקיעו כוחות לפי מספר הפניות [או כפי הבנת המנהלים]. אם יותר אנשים ברחבי העולם יבקשו שיעשו אפליקציה לסמרטפון רח"ל, מאשר בני תורה שיבקשו דיסק למחשב, סביר להניח שישקיעו שם את הכוחות. לכן ראוי ורצוי שכל מי שחשוב לו שיהיה לו דיסק - שיבקש! עכשיו הזמן להשפיע בזה! אני לא יודע בוודאות שהבקשות תתקבלנה, אך בהחלט קיים סיכוי טוב. ---------- Forwarded message --------- מאת: From: Machon Pninim Date: Sun, Apr 16, 2023 at 3:55 PM Subject: Fwd: בשורה משמחת לכל חובבי ספרים - היברו בוקס מבקשת רעיונות איך לשפר את האתר מאת: To: עריכה תורנית לפני החג שלחתי את ההודעה למטה בענין היברו בוקס שמבקשים משוב כדי לשדרג את השירות שלהם. זו ההזדמנות לכל מי שמעוניין שיוציאו שוב דיסק להשמיע את קולם. לפני כעשר שנים, אולי יותר, הוציאו דיסק קשיח עם עשרות אלפי ספרים וחיפוש ונמכר ב120 דולר. מטרתם לשם הפצת תורה בלבד ללא רווחים. הנפקת הדיסק היתה כרוכה בטירחה רבה וכאב ראש גדול מצידם. כדי שיואילו לעשות זאת שוב, צריך שיישמע קולם של אלו שרוצים להשתמש במאגר בדיסק ולא רק באינטרנט. באופן טבעי המשתמשים במאגר און-ליין תופסים נוכחות גדולה יותר, משום שהשימוש שלהם נרשם ומורגש במערכת היברו בוקס, ואילו מי שמשתמש בדיסק אין שום משוב ממנו. חשוב שידעו שיש אלפי אברכים שהדיסק יועיל/נחוץ להם. רק פניות של הציבור יביא את זה לידיעתם ולתודעתם. בשביל זה כדאי לכתוב: א. בקשה לדיסק מעודכן. ב. התועלת שתוכלו להפיק מכזה דבר [אני עורך תורני שנזקק להרבה ספרים/אני אברך שלומד גם בספרים נדירים וכדו'] ג. בקשות נוספות לשיפור כגון: סוגי ספרים ספיציפיים עם דוגמאות פרטניות, כלי חיפוש נוחים או משוכללים יותר, כלי עיון טובים יותר וכדו'. כמובן שכל זה רלוונטי גם למי שמשתמש באתר [שפתוח כמובן בנטפרי, בחדרי מחשבים, באוצרי ספרים ממוחשבים בבתי כנסת שונים] הפרטים לפניה אליהם לשיפור המאגר נמצאים בהמשך הודעה זו. ---------- Forwarded message --------- מאת: From: Machon Pninim Date: Mon, Apr 3, 2023 at 1:20 AM Subject: בשורה משמחת לכל חובבי ספרים - היברו בוקס מבקשת רעיונות איך לשפר את האתר מאת: To: עריכה תורנית באתר של היברו בוקס קופצת ההודעה הבאה: עזור לנו לשפר את האתר שלנו מהדורת רייזמן "היברו בוקס" מתעדכן ומשתדרג, עם תכונות ופונקציות חדשות! נשמח לעזרה עם רעיונות והצעות שתוכלו לתת לנו. הפידבק שלכם חשוב לנו! לפרטים ועדכונים: IL: (02) 376-3437 <023763437> US: (929) 259-6929 <+19292596929> [email protected] לאחר שנים של קפאון, מסתבר שיש תזוזה ומעונינים לשפר. זו ההזדמנות של כל מי שרוצה להשפיע. עם זאת, מתוך קצת היכרות יש כמה נקודות לקחת בחשבון: א. הם אומרים שהם יקשיבו לכל רעיון בתשומת לב. יכול להיות מתסכל לתת משוב ולא לקבל משוב חוזר, אז צריך לקחת בחשבון מראש. ב. מסתבר שכדאי כל נקודה לכתוב או להשאיר הודעה נפרדת כדי שישימו לב אליה. ג. לכתוב או לומר בלשון פשוטה וברורה.
  • אשמח לקבל את התוכנה שמסריטה את המסך שהשתמשת בה בכנס

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 25/04/2023 12:29 כיון בווינדוס 11 אפשר להסריט בלי תוכנה מיוחדת באפשרות של גזור מסך לפי צורה אישית אחרי שגוזרים את הקטע יש אפשרות לבחור בחלון למעלה בין מצלמה להסרטה ולבחור את האזור הרצוי להסרטה וזהו מאת: [email protected] -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים