דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הצעה מעשית לההעלאת השכר (בכשרות)

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 26/04/2023 15:09

לגבי עוז והדר שהציע רומעכ"ת
    כמו שכבר כתבתי - הרב רוטמן טוען שיש להם 2500 עובדים, לא תוכל כמובו להגיע
    לכולם

וכן הם טוענים שרוב המכונים הגדולים משלמים בערך סכום זה - כגון מכון ירושלים
    כמובן שמכון שעובד על ספר או שתיים ויש לו עליהם תורמים ובדקו וראו שהוא
    ריווחי ומכסה את עצמו יכול לשלם יותר
    או לחילופין רב אמריקאי עם תורות וחידושים שאין לך סיפוק מיוחד ולא תועלת
    מהעריכה

אבל אפשר לדרוש פגישה מסודרת עם הרב פורמרנץ עצמו
    נשמע את הצד שלו

• אני מבקש עזרה בהעלאת השכר. בתשלום

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 10/03/2023 00:37 זה היה מודעה אמיתית או דוגמא מצויינת של "איך לכתוב בבהירות"
  • חזון החמשים - הצעה מעשית?

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/04/2023 21:56 בואו נהיה ריאלים. האם יש אפשרות מעשית להעלות את השכר? אני לא מתכוון לאחד שעובד עם לקוחות פרטיים. הוא לא צריך עצות. אני מדבר על עובדי המכונים. הלא כל עורך מודה לה' על עצם זה שזכה למצוא עבודה, ורועד מפחד לדרוש העלאה. לפני כמה שבועות כתב לי אחד מחברי הקבוצה, שהוא עובד במכון מסוים כמגיה, תמורת 35 ש"ח לשעה בלבד! (הבנתי שזו לא רק הגהת כתיב פשוטה, אלא הוא עובר על התוכן ומשפץ). אפילו הוא מפחד לדרוש העלאה. אז מה יאמר אחד שעובד במכון שבו כולם מקבלים 50. פתאום הוא ידרוש יותר? אפילו אם הוא באמת טוב מהממוצע, הוא מפחד, כי עם הביקוש העצום לעריכה הם ימצאו בקלות מישהו אחר במקומו אפילו שיהיה פחות טוב. אז אם יש למישהו באמת הצעה מעשית או דוגמה שהוא עזר בפועל למישהו להעלות את שכרו, הבה נשמע. ושיהיה בצורה מפורטת, כדי שילמדו גם החברים דכאן איך לנהוג. אבל עד כמה שאני יודע אין עצת קסמים בנושא הזה.
  • חזון החמשים - הצעה מעשית?

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 21/04/2023 06:55 בס"ד אם יורשה להתערב: אני מדבר גם על מי שכבר שנה שלמה מקבל 60, למה לא ישאף להגיע ל 80. בעולם מקובל שכל 12 חודש יש העלאה [כך שמעתי] אם כבר עכשיו יעמוד לכם בראש [ב'מקיף', לא להשקיע בזה דוקא זמן למחשבה] שהכיוון הוא לעלות, זה יגרום לכם לעבוד טוב יותר. אגב טיפ: להתאמץ טיפה להגדיל את מספר השעות לחודש, וככה לנסות את העבודה החדשה, בלי לעזוב את הקודמת. אף אחד לא יפטר אותך אם למרות שהתחייבת [נניח] על 80 שעות בחודש תכתוב למנהל: מסיבה אישית בחודשיים הקרובים אוכל לעבוד רק 40 בחודש. [ואגב זה מאוד חשוב להיות הוגן ולעדכן ברור דברים כאלו, מראש: בחודש הבא ככה"נ יהיה לי רק כך וכך שעות. זה משתלם לעורך, לעדכן, ולהיות שקוף]. ועוד נקודה, מנסיוני, בד"כ המכון כן ישמח לקבל אותו בחזרה.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 24/04/2023 00:01 בס"ד כוונתי ממש ממש לא היתה לעצור את הדיונים בנושא הקבוצה פה נוסדה כדי לעזור לעורכים אחת המטרות המוצהרות היא נושא השכר. בלי למצמץ. כן. רק אמרתי דבר אחד: לא מזכירים של אדם או מכון, לא משנה אם הוא בסדר או לא. וגם ביקשתי להשתדל לכתוב עם כמה שפחות אמוציות [אודה שזה לא קל, גם אני נסחפתי קצת] רק לגופם של דברים. אין לנו ממי לפחד, האמת אין ראוי לה שתהיה ביישנית [לא זוכר מקור הפתגם]. אם אנחנו לא נעזור לעצמנו, אף אחד אחר לא יעזור לנו. הקבוצה היא כח, ואנחנו רוצים לנצל את הכל הזה, אבל הכל בצורה נכונה, כדרכה של תורה. לא להתקיף אף אחד, כי זה בכלל לא נפק"מ האם, ועד כמה, ההוא לא בסדר. פשוט, לדאוג לאינטרסים שלנו, שכמו שכבר דובר הרבה, גם בכנס, זה אינטרס שלנו ע"פ תורה. ואגב, עצומה כו' לדעתי לא תעזור כלום. הדבר היחיד שיעזור [ואגב, כבר עוזר] זה לעזור לעוד אחד ועוד אחד, בפינצטה. אולי אנצל הודעה זו להסביר משהו לגבי חזון החמישים. נניח, סתם בשביל הדוגמא, שנודע לי שיש יהודים בליקווד שאינם מניחים תפילין כי אין להם כסף לקנות תפילין [בכוונה נוקט משהו הזוי]. ואני יוצא ב'חזון': שלא ישאר יהודי בלייקווד בלא תפילין !! ובא מישהו ומוכיח לי שאין מצב, לא יעזור, ברור שיישארו 10 יהודים שימשיכו לא להניח תפילין [רח"ל]. אז מה, לכן לא לעשות כלום ? אני אוהב להשתמש במילים מפוצצות. אבל לא זה הנקודה. כל יהודי שאנחנו עוזרים לו להעלות את שכרו, זה חסד עצום. כן, גם אם הדרך לזה היא [לפעמים] לשכנע אותו להחליף מקום עבודה. [חוצמזה שלענ"ד זה כן משפיע על כל השוק. אבל לא זה הנקודה בכלל]. חוזר על מה שכתבתי היום, יה"ר שנזכה לעזור לעצמינו, כי כך רוצה השי"ת מאיתנו, בלי לפגוע באף אחד על הדרך.
  • הצעה מעשית להעלאת שכר

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 26/04/2023 15:00 בס"ד הדיון נעול אפשר לפתוח את הדיון שוב, בשרשור חדש, אבל בלי להזכיר שם של מכון
  • טיפ בעניין השכר

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 01/05/2023 12:22 לחשב כמה צרכי עמך מרובים - דהיינו מה יעד ההשתכרות שצריך. כמה דעתם קצרה - כלומר כמה יש בכוחנו/ברצוננו לעסוק במלאכת העריכה ביום/בחודשף, בהתחשב בקביעות שאר הלימוד, צרכי הבית ועוד. לחלק את השכר בשעות העריכה, והרי לך השכר השעתי שאליו צריך לשאוף. ויהי רצון מלפניך ה' אלהינו שתתן לכל אחד ואחד כדי פרנסתו ולכל גויה וגויה די מחסורה. "אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני האדם".
  • הצעה לחברי הקבוצה

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 10/05/2023 12:58 קודם שניתן יהיה לרכוש את חבילת עוז והדר..
  • בהמשך לשרשור הקודם - הצעה לסקר

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 31/10/2023 11:56 אולי באמצעות חיפוש והחלפה באקסל מאת: [email protected]