דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

חזון החמשים - הצעה מעשית?

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 20/04/2023 21:56

בואו נהיה ריאלים. האם יש אפשרות מעשית להעלות את השכר? אני לא מתכוון לאחד
    שעובד עם לקוחות פרטיים. הוא לא צריך עצות. אני מדבר על עובדי המכונים.
    הלא כל עורך מודה לה' על עצם זה שזכה למצוא עבודה, ורועד מפחד לדרוש העלאה.
    לפני כמה שבועות כתב לי אחד מחברי הקבוצה, שהוא עובד במכון מסוים כמגיה, תמורת
    35 ש"ח לשעה בלבד! (הבנתי שזו לא רק הגהת כתיב פשוטה, אלא הוא עובר על התוכן
    ומשפץ). אפילו הוא מפחד לדרוש העלאה.
    אז מה יאמר אחד שעובד במכון שבו כולם מקבלים 50. פתאום הוא ידרוש יותר? אפילו
    אם הוא באמת טוב מהממוצע, הוא מפחד, כי עם הביקוש העצום לעריכה הם ימצאו בקלות
    מישהו אחר במקומו אפילו שיהיה פחות טוב.
    אז אם יש למישהו באמת הצעה מעשית או דוגמה שהוא עזר בפועל למישהו להעלות את
    שכרו, הבה נשמע. ושיהיה בצורה מפורטת, כדי שילמדו גם החברים דכאן איך לנהוג.
    אבל עד כמה שאני יודע אין עצת קסמים בנושא הזה.

• חזון עובדיה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 01/02/2023 19:48 שלום וברכה האם מישהו יודע על דרך להשיג את ספרי מרן הרב עובדיה בפידיאף חוץ מאוצר החכמה שעולה לפחות כאלף שלוש מאות (600 ועוד שידרוג) או קרוב לאלפים (גירסה 19)?
  • פותח נושא לדיון. חזון החמישים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/03/2023 07:03 בס"ד חשבתי על רעיון, עוד לא מגובש בכלל, מחכה לתגובות כו'. עדיף מאוד בקבוצה, ולא באישי. חזון כזה, שלא יהיה כזה דבר עורך תורני שמקבל פחות מ 50 ש"ח לשעת עבודה. משהו בכיוון, שכל עורך שמקבל יותר מ 50 לשעה, יקדיש שעה בשבוע, בתור חסד, לראות איך אפשר לקדם עורך אחר שמקבל פחות מ 50. אשמח בלי נדר להיות ה'שדכן', המתווך, בין אלו לאלו. כאמור הרעיון בחיתוליו, כל תגובה תתקבל בברכה. הנקודה אינה רק לתת מידע על מכונים, שזה כשלעצמו חסד גדול, אלא גם לראות בפועל מה קורה איתו, ולהדריך אותו לשפר את העבודה. אולי לעזור לו לחשוב על סוגי עבודה חדשים שכדאי לו להתנסות בהם, כו'. העזרה בקבוצה היא אדירה, ועכ"ז, כל הזמן אני פוגש כאלו שיעזור להם מאוד מישהו שישב איתם אחד על אחד. לא כל אחד רוצה לשלם לי 500 ש"ח על ליווי אישי. זכותו המלאה.. אבל שעה בשבוע זה נראה לי דבר שעורך יכול לעמוד בו, לתת לאחר. אולי אפשר להחשיב את זה חלק ממעשר כספים [למי שזוכה ויכול לתת..] כאמור אשמח אם שייך שלא יגיבו באישי אלא בקבוצה
  • פותח נושא לדיון. חזון החמישים

2023
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 06/03/2023 11:02 יועץ תורני
  • חזון החמישים

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 08/03/2023 22:03 בס"ד משהו חשוב - מבקש מאוד מאוד, ממי שמבקש עזרה וכבר מצא מי שיעזור לו, וכן ממי שרוצה לעזור והוא כבר תפוס ואין לו הזמן לעזור לעוד מישהו - אנא תעדכנו אותי בהקדם ! [כדי שהרשימה תהיה רלוונטית ומעודכנת, ולא ייגרם בזבוז זמן מיותר לאחרים] אם יורשה להוסיף שהמחיר אצלי הוא עדיין 500 ש"ח בלבד למשך 3 חודשים. התחייבתי לתת אתת המחיר הזה ל 0 הראשונים, וזה מגיע עוד מעט למספר הזה. אח"כ המחיר יעלה בהרבה. לפחות כפול. ליווי והדרכה אישית, צעד אחר צעד. הרבה עצות ששוות זהב [לא אני אומר את זה..] מתוך הניסיון הרב של אחרים ששיתפו אותי במה שעבר עליהם, ומתוך התלאות שאני עברתי.. כמובן איני נותן שום פרטים על אף אחד. פשיטא ואצ"ל לא על אברכים שדיברו איתי, ובעז"ה גם לא על מכונים. רק מסנן אצלי בראש למי להמליץ ללכת]
  • חזון החמישים - דיוק החזון

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 12/03/2023 10:05 ואם אותו אחד משיג את העוזרת היקרה ב200 ש"ח מעודף היצע או מחוסר מודעות למחיר שהיא יכולה לקבל יותר למה ישלם 400 לאחת שיודעת לדרוש
  • [2]: הצעה לחברי הקבוצה

2023
    14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    ה
    תאריך ההודעה המקורית: 10/05/2023 20:35 לשאלת יחיד: כל מי שרכש בעבר חבילת עוז והדר בכל גרסה שהיא, מקבל אותה כמות שהיא בכל שדרוג שהוא. ולהמשתמשים יונעם. בברכת התורה, מכון 'תורה שבכתב'
  • הצעה לפתיחת קבוצה. ברצינות.

2023
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    S
    תאריך ההודעה המקורית: 14/05/2023 23:09 סליחה טעיתי. בזמן האחרון היה דוקא שם פעילות, רק פשוט כיון שכל האימיילים של הקבוצות מגיעים לאותה תוית, עירבתי ביניהם. El dom, 14 may 2023 a la(s) 14:30, Shimon Antebi ([email protected]) escribió:
  • בהמשך לשרשור הקודם - הצעה לסקר

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 31/10/2023 11:56 אולי באמצעות חיפוש והחלפה באקסל מאת: [email protected]

1

789

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים