דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

הצעה מעשית לההעלאת השכר (בכשרות)

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 26/04/2023 15:09

לגבי עוז והדר שהציע רומעכ"ת
    כמו שכבר כתבתי - הרב רוטמן טוען שיש להם 2500 עובדים, לא תוכל כמובו להגיע
    לכולם

וכן הם טוענים שרוב המכונים הגדולים משלמים בערך סכום זה - כגון מכון ירושלים
    כמובן שמכון שעובד על ספר או שתיים ויש לו עליהם תורמים ובדקו וראו שהוא
    ריווחי ומכסה את עצמו יכול לשלם יותר
    או לחילופין רב אמריקאי עם תורות וחידושים שאין לך סיפוק מיוחד ולא תועלת
    מהעריכה

אבל אפשר לדרוש פגישה מסודרת עם הרב פורמרנץ עצמו
    נשמע את הצד שלו

• אני מבקש עזרה בהעלאת השכר. בתשלום

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 10/03/2023 00:37 זה היה מודעה אמיתית או דוגמא מצויינת של "איך לכתוב בבהירות"
  • הצעה למציאת עבודה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 11/03/2023 23:12 אני רוצה להעלות שוב רעיון יפה שחשבתי עליו. עורך המבקש להתקבל למכון או לבצע עבודה פרטית, יכול לבקש שישלחו לו כמה דוגמאות. הוא יערוך דוגמה וישלחנה לעורך מומחה אשר יעבור עליה ויסביר לו במה עליו להשתפר בהתאם לדרישות של אותו מכון/לקוח. כשירגיש שהוא מוכן, יערוך דוגמה וישלח למכון/לקוח. מי שמתעניין ברעיון, יכול לפנות אלי באישי. נ"ב בבקשה לא להעלות שוב את ההשגות והטענות שכבר דשו בהם, כגון שאפשר לעזור לעורך באותה דוגמה ספציפית שהוא שולח למכון (שעל זה מנהל מכון חיווה דעתו שלא מומלץ ורק בדיעבד גדול ובמקרים מיוחדים ולא בקביעות) וכיו"ב.
  • חזון החמשים - הצעה מעשית?

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/04/2023 21:56 בואו נהיה ריאלים. האם יש אפשרות מעשית להעלות את השכר? אני לא מתכוון לאחד שעובד עם לקוחות פרטיים. הוא לא צריך עצות. אני מדבר על עובדי המכונים. הלא כל עורך מודה לה' על עצם זה שזכה למצוא עבודה, ורועד מפחד לדרוש העלאה. לפני כמה שבועות כתב לי אחד מחברי הקבוצה, שהוא עובד במכון מסוים כמגיה, תמורת 35 ש"ח לשעה בלבד! (הבנתי שזו לא רק הגהת כתיב פשוטה, אלא הוא עובר על התוכן ומשפץ). אפילו הוא מפחד לדרוש העלאה. אז מה יאמר אחד שעובד במכון שבו כולם מקבלים 50. פתאום הוא ידרוש יותר? אפילו אם הוא באמת טוב מהממוצע, הוא מפחד, כי עם הביקוש העצום לעריכה הם ימצאו בקלות מישהו אחר במקומו אפילו שיהיה פחות טוב. אז אם יש למישהו באמת הצעה מעשית או דוגמה שהוא עזר בפועל למישהו להעלות את שכרו, הבה נשמע. ושיהיה בצורה מפורטת, כדי שילמדו גם החברים דכאן איך לנהוג. אבל עד כמה שאני יודע אין עצת קסמים בנושא הזה.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 24/04/2023 00:01 בס"ד כוונתי ממש ממש לא היתה לעצור את הדיונים בנושא הקבוצה פה נוסדה כדי לעזור לעורכים אחת המטרות המוצהרות היא נושא השכר. בלי למצמץ. כן. רק אמרתי דבר אחד: לא מזכירים של אדם או מכון, לא משנה אם הוא בסדר או לא. וגם ביקשתי להשתדל לכתוב עם כמה שפחות אמוציות [אודה שזה לא קל, גם אני נסחפתי קצת] רק לגופם של דברים. אין לנו ממי לפחד, האמת אין ראוי לה שתהיה ביישנית [לא זוכר מקור הפתגם]. אם אנחנו לא נעזור לעצמנו, אף אחד אחר לא יעזור לנו. הקבוצה היא כח, ואנחנו רוצים לנצל את הכל הזה, אבל הכל בצורה נכונה, כדרכה של תורה. לא להתקיף אף אחד, כי זה בכלל לא נפק"מ האם, ועד כמה, ההוא לא בסדר. פשוט, לדאוג לאינטרסים שלנו, שכמו שכבר דובר הרבה, גם בכנס, זה אינטרס שלנו ע"פ תורה. ואגב, עצומה כו' לדעתי לא תעזור כלום. הדבר היחיד שיעזור [ואגב, כבר עוזר] זה לעזור לעוד אחד ועוד אחד, בפינצטה. אולי אנצל הודעה זו להסביר משהו לגבי חזון החמישים. נניח, סתם בשביל הדוגמא, שנודע לי שיש יהודים בליקווד שאינם מניחים תפילין כי אין להם כסף לקנות תפילין [בכוונה נוקט משהו הזוי]. ואני יוצא ב'חזון': שלא ישאר יהודי בלייקווד בלא תפילין !! ובא מישהו ומוכיח לי שאין מצב, לא יעזור, ברור שיישארו 10 יהודים שימשיכו לא להניח תפילין [רח"ל]. אז מה, לכן לא לעשות כלום ? אני אוהב להשתמש במילים מפוצצות. אבל לא זה הנקודה. כל יהודי שאנחנו עוזרים לו להעלות את שכרו, זה חסד עצום. כן, גם אם הדרך לזה היא [לפעמים] לשכנע אותו להחליף מקום עבודה. [חוצמזה שלענ"ד זה כן משפיע על כל השוק. אבל לא זה הנקודה בכלל]. חוזר על מה שכתבתי היום, יה"ר שנזכה לעזור לעצמינו, כי כך רוצה השי"ת מאיתנו, בלי לפגוע באף אחד על הדרך.
  • הצעה לפתיחת קבוצה. ברצינות.

2023
    9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    0 צפיות
    S
    תאריך ההודעה המקורית: 14/05/2023 23:09 סליחה טעיתי. בזמן האחרון היה דוקא שם פעילות, רק פשוט כיון שכל האימיילים של הקבוצות מגיעים לאותה תוית, עירבתי ביניהם. El dom, 14 may 2023 a la(s) 14:30, Shimon Antebi ([email protected]) escribió:
  • בירור מידע אודות גובה השכר במכון חתם סופר

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 01/06/2023 17:49 נחוץ ביותר, האם ידוע לאי מי כמה משלמים לעורך במכון חתם סופר, נא לענות באישי בלבד בתודה מראש !
  • כמה טיפים להעלאת השכר

2023
    47
    0 הצבעות
    47 פוסטים
    0 צפיות
    M
    תאריך ההודעה המקורית: 19/07/2023 14:01 כל מי שעסק פעם בגיוס תורמים יודע ש: התורמים וגופים אחרים עתירי ממון מתרשמים רק ממוסדות ידועי שם המוסדות גובים עמלת תיווך גבוהה וד”ל... אדם פרטי שינסה לעקוף את המוסד יגלה שהוא מקבל פחות מהסכום שקיבל דרך המוסד
  • האם גובה השכר קשור לקושי העבודה?

2023
    18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 15/11/2023 20:28 מסכים עם מעשה הכתב אני עובד במכון כעורך בשלש שפות, והשכר גבוה יחסית שאני מקבל שם הוא אך ורק כי קשה למצוא עורכים על שלש שפות (כפי דברי ראש המכון) אבל כשפונים אלי באישי, לא משנה איזה שפה, אני גובה כפי קושי העבודה כלומר כפי הריכוז הנדרשת והכרות בסוגיא

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים