דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בהמשך להודעה 'נעשקת?'

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 15/05/2023 18:35

בס"ד

אני לא מקבל על זה כסף, רק כו', אז בבקשה:
    תכתבו ברור, כמה כסף לדעתכם אתם צריכים לקבל,
    ומה היה הסיפור, בקיצור נמרץ.
    [אפשר גם לצרף צילומי מיילים, אבל רק בנוסף לסיפור עצמו בקצרה],
    ותפנו קודם אתם בעצמכם לזה שלדבריכם חייב לכם כסף,
    בפניה ברורה קצרה ותכליתית,
    פרטי הדברים,
    והסכום שמגיע לכם.
    בלי כל הנ"ל לא שייך שאנסה לעזור

אזכיר שוב שלא נעשה שום צעד בלי התייעצות עם דיין ומו"צ שליט"א

• בבקשה לשים לב להודעה זו. תודה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 05/01/2023 19:29 בס"ד כתבו לי שהקטע האחרון לא היה מובן, אז אסביר: יש לי אפשרות להגדיר שהודעות של מישהו מסויים יפורסמו בקבוצה רק אחרי אישור שלי. זה מה שהיה עד היום, לחסומים. אבל שיניתי את זה, שמי שנחסם לא יהיה לו בכלל אפשרות לכתוב הודעות, ואם ירצה לכתוב משהו יוכל לעשות זאת רק אחרי שהחסימה הוסרה.
  • בהמשך לרענון הכללים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/01/2023 22:06 בס"ד בהמשך להודעה האחרונה, מי שרוצה לפתוח קבוצה בה יהיה אפשר לדון בעניינים תורניים [גם במה שלא נוגע לעבודת העריכה ממש], אשמח לעזור לו, בל"נ. יתכן גם שאסכים שיפרסם את זה פה. [אבל רק לאחר קבלת אישור מפורש]. סיימתי להפריע.. [בלי נדר.. לבינתיים..]
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/05/2023 07:33 ב' הערות נשמר מאליו, א"צ לבצע שמירה כל המשנה רשום בהיסטורית השינויים
  • 0 הצבעות
    19 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 04/06/2023 20:51 לפעמים עושה רושם שהשאלות כאן כבר נשאלות בדרך זו.
  • סגירת קבוצת הבית לעורך, עד להודעה חדשה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 31/07/2023 11:40 עד להודעה חדשה, הקבוצה סגורה, וזאת עקב איומים משפטיים שקיבלתי. כל מי שיכתוב לי באישי הצעת עזרה וכדומה, נא לאשר בגוף המייל שאפשר להעביר ההודעה שלו לאלו שאני מתייעץ איתם, כדי שנראה בבת אחת את כל ההצעות. [גם מי שכבר כתב לי, נא להוסיף את הנ"ל]. צר לי שהגענו לכך. בכאב רב על שכך נוהגים יהודים הנחשבים ברחוב ליראי שמים ונשואי פנים כו'. אשמח לתפילות הרבנים דפה, שלא יארע כל נזק. שמואל בלויא.
  • בהמשך לשרשור הקודם - הצעה לסקר

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 31/10/2023 11:56 אולי באמצעות חיפוש והחלפה באקסל מאת: [email protected]
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 09/11/2023 00:27 ג"א מצטרף ל'שם ע"ב' (רק שלא יחשבו שהתכוונתי לאחד מן השמות הקדושים שאינן נמחקים)
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ה
    תאריך ההודעה המקורית: 15/05/2023 20:50 בנוגע להודעה הקרובה, היא אינה קשורה לגמרי לעבודת העריכה וקיבלתי אישור מיוחד מר' שמואל לפרסמה כאן, ונא להשיב לי רק למייל הפרטי שלי. אני עובד באיזה מכון כלשהוא, אבל ההכנסה שם לא מספקת, ואני זקוק להכנסה נוספת, ולכן חשבתי להיות שומר באיזה מקום שמחפשים שומר ללא נשק, וכך אוכל לקבל על השמירה ותוך כדי גם על העבודה במחשב, אבל זה צריך להיות מקום שקט שהשמירה לא דורשת עיסוק רציני. מי שיודע איך אפשר לקבל כזה דבר, או שיש לו רעיון אחר בענין, יעשה מצוה אם יפנה אלי למייל הפרטי. בברכה

1

794

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים