דילוג לתוכן
ראש השנה תשפ"ז
00
שנ'
00
דק'
00
שע'
00
ימים
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

ביטול קבלת הודעות למייל

2023
2 2 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 16/05/2023 14:09

אשמח להדרכה, כיצד אני מבטל את קבלת ההודעות מהקבוצה לתיבת הדואר הנכנס במייל,
    באופן שיגיעו ההודעות לתוית ייעודית להן בצד המסך מימין למטה. ניסתי ולא צלחה
    בעדי.
    תודה מראש.

• תאריך ההודעה המקורית: 16/05/2023 14:09

אשמח להדרכה, כיצד אני מבטל את קבלת ההודעות מהקבוצה לתיבת הדואר הנכנס במייל,
    באופן שיגיעו ההודעות לתוית ייעודית להן בצד המסך מימין למטה. ניסתי ולא צלחה
    בעדי.
    תודה מראש.

תאריך ההודעה המקורית: 16/05/2023 21:53

מצו"ב מסננים שלי לפורומים של העריכה אתה יכול לייבא אותם למסננים שלך
    אצלי זה נראה כך
    [image: image.png]
    *מצו"ב 2 מסננים שתוכל לייבא למסננים שלך *

נכנסים להגדרות\מתקדמות\מסננים
    ומייבא את המסננים (לאחר ההורדה למחשב)

ומייבא מסננים לפי צילום המסך המצורף

כמו"כ אביא לפה צילום מסך שהסביר בקבוצה איך לעשות את המסננים לבד

מאת: [email protected]

קבצים מצורפים:

• קבלת ספרים במייל

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 27/02/2023 17:00 ישנו מיזם נאה לקבלת ספרים במייל אני מעלה כאן שני קבצים שמסבירים על המערכת. ברכה והצלחה! "אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני האדם". קבצים מצורפים: index.pdf index.doc
  • הודעות נחוצות שנאלצתי למוחקם

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 23/04/2023 21:34 בס"ד אחר בקשת המחילה, כו"כ הודעות חשובות נמחקו מאתר הקבוצה, [בבחי' אוי ל.. ואוי ל..] לכאו' אין זה כ"כ נפק"מ כי רוב מוחלט של החברים פה שליט"א אין להם גישה לאתר בכלל, אשריהם ישראל [אגב לתשו"ל מה שדיברו על זום], אבל אני מעדכן
  • תמוה - הודעות לא מתקבלות?

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 03/05/2023 20:12 מעניין שכבר הגיב לו הרב ענתבי, ז"א שיש שכן רואים את ההודעה לפני האישור?
  • הורדת הודעות ממייל

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    B
    תאריך ההודעה המקורית: 04/06/2023 21:17 באותו ענין אני מקבל עלון שבועי במייל בקובץ מצורף ואני רוצה עכשיו להעביר הכל למחשב, ישנה דרך מהירה לעשות את זה ? דהיינו אחרי בחירת כל ההודעות הרלוונטיות, לעשות הורדה אחת של כל הקבצים הנמצאים בהם, לתיקייה מסויימת? מאת: [email protected]
  • בנוגע למייל

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 09/06/2023 12:26 אפשר לשלוח הודעות לאשפה ולעשות ריקון האשפה
  • אישור הודעות

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 19/08/2023 23:03 אפשר לאשר הודעות גם במחשב עם מייל בלבד לגמרי! תרשום בשורת החיפוש במייל את המילה "ממתינה" או "ממתינה לאישור" ואז תמצא את כל ההודעות שממתינות לאישור, תפתח אותה ואם ברצונך לאשר תלחץ על 'השב' להודעה וזהו זה.
  • הודעות בהמתנה שלא פורסמו עדיין

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 23/08/2023 16:11 מי שכתב הודעה ועדיין לא פורסמה, נא ימחול לכותבה מחדש [עקב תקלה טכנית], ובעז"ה תפורסם. נא לא להגיב להודעה זו. תודה.
  • חיפוש הודעות קודמות

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 26/10/2023 06:50 כמדומני שיש כאן חברים שפתחו מייל ייעודי רק עבור הקבוצה, והם מהוותיקים כאן אולי יואיל אחד מהם לתת המייל שלו וסיסמת הכניסה לכל מאן דבעי, כדי שיהיה אפשרות של חיפוש בהודעות קודמות. או שאולי אם מישהו רוצה להתנדב לחפש מפעם לפעם עבור עורכים ששואלים עזרה, הוא יכתוב פה, ובעל המייל הנ"ל ייתן לו באישי את הקוד כניסה למייל שלו הייעודי הנ"ל.