דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

בנוגע למייל

2023
3 3 0 1
  • המחשב לא מרשה להתחבר למייל

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 06/02/2023 12:42 לכאורה זה קשור לתעודת אבטחה או רשיון הגנה שצריך להתקין. ב-יום שני, 6 בפברואר 2023 בשעה 12:12:44 UTC+2, cel30182923 כתב/ה:
  • חיפוש מידע בנוגע לכותים

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 26/02/2023 09:40 יש בספר משנת יוסף של הג"ר יוסף ליברמן (כמדומני בפרק ח') קונטרס מקיף בעניין
  • שאלה בנוגע לשדרוג אוצר החכמה

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 26/02/2023 16:29 ראשית אקדים לצורך מי שלא יודע, שעל מנת לשדרג/לקנות את אוצר החכמה לא צריך ללכת עד למשרדי אוצר החכמה, ניתן לקחת כונן מאדם אחר שיש לו אוצר החכמה, להעתיק אותו לכונן אחר ולהתקשר אליהם על מנת להפעיל רישיון חדש. אין צורך לציין שעלות התוכנה המועתקת זהה לתוכנה שנמסרה מהם, למעט מחיר הכונן. תודה למסייעים ושכמ"ה. השאלה שלי היא אם יש מי שנתנסה בזה, והאם מדובר בפרמוט הכונן הישן והעתקת התוכן החדש, או שיש משהו נוסף שצריך לעשות. "אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני האדם".
  • העתקת תמונה ממייל למייל

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 17/05/2023 08:57 אפשרות נוספת: לגרור את התמונה
  • 0 הצבעות
    25 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2023 15:29 הערה - אולי זה כ"כ פשוט עד שלא טרחו לציין, עצה להיגמל מהתמכרות לאימייל, לבטל את ההרשמה לכל מיני רשימות תפוצה, הודעות שנותנות מעט מאד ערך, והרבה מאד בזבוז זמן, והכי גרוע: הסחות דעת, ופיזור הדעת.
  • בנוגע לכנס עריכה תורנית הבעל"ט

2023
    15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 16/08/2023 18:42 כך או כך - חשוב שיהיה במקום נגיש וידוע לציבור. במפגש הקודם הפסדתי את חלקו הראשון בעקבות התרוצצויות והדרכות-עוברים-ושבים שגויות.
  • [2]: שאלה דחופה בנוגע לכתיבת סת"ם

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    A
    תאריך ההודעה המקורית: 29/11/2023 22:03 אני חושב שההבדל בין מגילות (כל המגילות) לבין סת"ם הוא בעיקר ההקפדה על חסרות ויתרות, וכך גם אם הסופר שכח כמה הלכות, וכתב אותיות לא נכון, ושאר פסולים, כל עוד שרובה כשרה זה בסדר לגבי אסתר, לגבי שאר המגילות זה הרבה יותר קל כי זה רק מנהג. משא"כ תפילין ומזוזות זה דאורייתא, וס"ת זה גם משהו חמור. אולי לא ממש דאורייתא. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 29.11.23, 22:02:08
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ה
    תאריך ההודעה המקורית: 15/05/2023 20:50 בנוגע להודעה הקרובה, היא אינה קשורה לגמרי לעבודת העריכה וקיבלתי אישור מיוחד מר' שמואל לפרסמה כאן, ונא להשיב לי רק למייל הפרטי שלי. אני עובד באיזה מכון כלשהוא, אבל ההכנסה שם לא מספקת, ואני זקוק להכנסה נוספת, ולכן חשבתי להיות שומר באיזה מקום שמחפשים שומר ללא נשק, וכך אוכל לקבל על השמירה ותוך כדי גם על העבודה במחשב, אבל זה צריך להיות מקום שקט שהשמירה לא דורשת עיסוק רציני. מי שיודע איך אפשר לקבל כזה דבר, או שיש לו רעיון אחר בענין, יעשה מצוה אם יפנה אלי למייל הפרטי. בברכה

4

794

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים