דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

ביטול קבלת הודעות למייל

2023
2 2 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 16/05/2023 14:09

אשמח להדרכה, כיצד אני מבטל את קבלת ההודעות מהקבוצה לתיבת הדואר הנכנס במייל,
    באופן שיגיעו ההודעות לתוית ייעודית להן בצד המסך מימין למטה. ניסתי ולא צלחה
    בעדי.
    תודה מראש.

• תאריך ההודעה המקורית: 16/05/2023 14:09

אשמח להדרכה, כיצד אני מבטל את קבלת ההודעות מהקבוצה לתיבת הדואר הנכנס במייל,
    באופן שיגיעו ההודעות לתוית ייעודית להן בצד המסך מימין למטה. ניסתי ולא צלחה
    בעדי.
    תודה מראש.

תאריך ההודעה המקורית: 16/05/2023 21:53

מצו"ב מסננים שלי לפורומים של העריכה אתה יכול לייבא אותם למסננים שלך
    אצלי זה נראה כך
    [image: image.png]
    *מצו"ב 2 מסננים שתוכל לייבא למסננים שלך *

נכנסים להגדרות\מתקדמות\מסננים
    ומייבא את המסננים (לאחר ההורדה למחשב)

ומייבא מסננים לפי צילום המסך המצורף

כמו"כ אביא לפה צילום מסך שהסביר בקבוצה איך לעשות את המסננים לבד

מאת: [email protected]

קבצים מצורפים:

• המחשב לא מרשה להתחבר למייל

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    5
    תאריך ההודעה המקורית: 06/02/2023 12:59 שלום וברכה לכול חברי הפורום. כשאני מבקש להתחבר למייל המחשב לא נותן וכתוב public conexión והחיבור לא בטוח. האם פעם נתקלתם בכוי"ב? . תודה מראש.
  • קבלת ספרים במייל

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 27/02/2023 17:00 ישנו מיזם נאה לקבלת ספרים במייל אני מעלה כאן שני קבצים שמסבירים על המערכת. ברכה והצלחה! "אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני האדם". קבצים מצורפים: index.pdf index.doc
  • הודעות אישיות אלי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 03/05/2023 10:26 בס"ד לא נעים לכתוב את זה בפעם האלף, אבל ההכרח לא כו'. הודעה שכותבים לי מתוך שרשור, לא מגיעה אלי לדואר נכנס. אין לי זמן לעבור על כל ההודעות בקבוצה, אחת לאחת, כדי לבדוק אם כתבו לי משהו. ומאותה סיבה, מזכיר שוב בקשתי: מי שרואה משהו לא תקין, שמפריע לאחרים - נא יכתוב לי, לתועלת הרבים. [מי שחושש מגרימת עגמ"נ לעורך אחר, שייחסם 'בגללו', יכול לציין בפנייה אלי: אבקש שלא תחסום אף אחד בגלל ההודעה הזו שלי. מבטיח לעשות כן]. בו"ה לגבי מה ששאלו מה אפשר לפרסם פה ומה לא: כל דבר שמרוויחים עליו כסף, אני מבקש לא לפרסם אותו פה. זה נתון לשיקול דעתו של כל אחד. [ז'תומרת, ברור שאין לי בעיה עם זה שיפרסמו פה לוחות זמנים של אגד, אם זה לצורך העבודה. כי ברור שהם לא יפרסמו אצלי בלוח דע"ת.. אבל מצד שני גם אני פעם הייתי בטוח שאין סיכוי שמכונים גדולים יפרסמו פה, ועובדה שכן. קיצער כ"א יעשה כהבנתו. מי שרוצה להיות בטוח יפנה אלי במייל חדש] בו"ה
  • הודעות שמגיעות לספאם

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 09/06/2023 10:06 כן רק כדאי להגדיר גם שתמיד יגיע לדואר נכנס או לתוית מסוימת -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]
  • בנוגע למייל

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 09/06/2023 12:26 אפשר לשלוח הודעות לאשפה ולעשות ריקון האשפה
  • 0 הצבעות
    25 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 24/07/2023 15:29 הערה - אולי זה כ"כ פשוט עד שלא טרחו לציין, עצה להיגמל מהתמכרות לאימייל, לבטל את ההרשמה לכל מיני רשימות תפוצה, הודעות שנותנות מעט מאד ערך, והרבה מאד בזבוז זמן, והכי גרוע: הסחות דעת, ופיזור הדעת.
  • הודעות בהמתנה שלא פורסמו עדיין

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 23/08/2023 16:11 מי שכתב הודעה ועדיין לא פורסמה, נא ימחול לכותבה מחדש [עקב תקלה טכנית], ובעז"ה תפורסם. נא לא להגיב להודעה זו. תודה.
  • ביטול כניסה בתחילת קטע

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 17/11/2023 10:53 אם זה חל אוטומטית - או הוגדר על הסגנון, או שזה "סגנון לפיסקה הבאה" שזה הברירת מחדל. אז כדי לא לקחת סיכון לשיבושים - קודם תנסה לתקן את הסגנון, אםהסגנון לא מוגדר כך - סימן שזה על הפיסקה, אז קונטרול-ש ואז מה ש@ארי במסתרים [email protected] כתב. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 17.11.23, 10:52:02

0

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים