דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

העתקת מאגר אישי ממחשב למחשב

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 23/05/2023 11:53

האם ניתן להעתיק מאגר מותאם אישית ממחשב למחשב וכיצד
    תודה רבה מראש לעוזרים

"אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק
    וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם
    טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני
    האדם"
    .

• בקשת עזרה במשהו אישי

2023
    60
    0 הצבעות
    60 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 12/03/2023 10:57 אותו עורך טעה בשלוש: א. הוא לא ניסח דבריו בצורת שאלה אלא בצורת קביעה. ב. הוא לא מיקד דבריו (כלומר היה עליו למקד מה בדיוק הטעות בקטע, ולא לכתוב בכלליות). ג. הוא לא אמור לתת עצות אם להביא את הקטע. עליו להיות ענייני, ולשאול לגבי טעות ספציפית שבקטע. ג
  • מאגר ספרים אישי באוצר

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 23/05/2023 10:50 האם ידוע למישהו האם ניתן לקחת את האקסל של טבלת הספרים שבאוצר החכמה ולייבא אותו לתוכנה באופן כלשהו על מנת להכין מאגר ספרים אישי תודה למסייעים ושכמ"ה "אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני האדם".
  • פיתוח מאגר מדריכים ותוכנות

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 09/06/2023 03:17 הרעיון הוא ודאי מצויין. הוצע כאן בעבר. אך גם ארגון תשתית מתאימה כרוכה בהרבה עבודה. ר' מתי וינברג שלח קישור לדרייב בו העלה חלק מהקבצים השימושיים שפורסמו כאן. היה אפשר להתחיל מקובץ גוגל דוקס שכל אחד יכול לכתוב בו ומפעם לפעם ייעשה בו סדר ומיון. לפני כמה חדשים ר' שמואל בלויא קיבץ לקובץ וורד הרבה ידיעות חשובות שהתפרסמו כאן
  • [2]: בניית מאגר ספרים

2023
    18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 27/06/2023 14:36 שמעתי לחלק בין גירסא חדשה של תוכנה שטרם נפרצה לכל ואינה מצויה כל כך, לבין גירסא ישנה יותר שמצויה ופרוצה בשוק שזה מוגדר כבר כנתייאשו הבעלים.
  • ליווי אישי

2023
    67
    0 הצבעות
    67 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/08/2023 13:39 הסתייגות מהמשפט "לא להגיד 'לא' לשום הצעה", - יש להיזהר מניצול לרעה
  • ליווי אישי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 29/05/2023 06:51 בס"ד אולי המייל הבא יחסוך כמה טלפונים וכמה מיילים [ומחילה מראש ממי שזה לא רלוונטי בשבילו] אחרי הכלל ש'אין שום כלל מה עושים אצלי בליווי האישי, כי כל אחד הוא עולם אחר', אז בכל אופן, מה, לדוגמא, כן עושים [לפעמים, אם זה מה שצריך]? מנסחים ביחד קו"ח בצורה נכונה [שזה עצמו כולל כו"כ פרטים] אני עובר על הקבצים לפני שליחתם [גם של הדוגמאות למבחן, וגם של העבודה בעצמה] ובודק מה יש לשפר לומדים ביחד אלו סוגי עבודות יש בעולם העריכה התורנית, [ו'מה זה בכלל עריכה תורנית'], ומי מתאים למה, לומדים ביחד אלו מכונים יש, מה ההבדלים ביניהם, מה מתאים למי, חושבים ביחד כמה שכר לדרוש, ואיך לעשות זאת בצורה נכונה, היינו גם הריווחית ביותר, בס"ד, אבל גם המפוקחת ומציאותית, מנסים להבין ביחד 'מה החסמים שלי', [היינו: למה אני תקוע], ומה עושים כדי להשתחרר מזה בס"ד. לפעמים חסמים שכליים [תפיסות מוטעות], לפעמים חסמים רגשיים, לומדים איך מצד אחד להשקיע בשיא הרצינות, ואיך יחד עם זה לא לקחת 'אחריות יתר', שמכבידה על העבודה שלא לצורך, לומדים ביחד אלו הוראות של מכונים הם 'דברים ככתבן', ואלו הוראות הם רק 'נתינת כיוון כללי, לאן לשאוף' [ובסוד בסוד... אלו הוראות, גם אלו שכתבו אותם, יודעים שאין זה מציאותי בכלל, וזה רק למען הפרוטוקול..] זה על קצה המזלג.. לתשומת לב, נשאר מקום אחד אחרון במחיר הנוכחי.
  • ליווי אישי

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 11/05/2023 17:10 לכל המתלבטים התחלתי לעבוד בעריכה תורנית לפני כמה שנים וכל הזמן הייתי "תקוע" ולא הצלחתי להתקדם ולמצוא עבודה טובה. פניתי ללווי אישי עם המנהל היקר הרב שמואל בלויא שליט"א הוא אירגן לי את הכל הסביר וליווה בסבלנות אין קץ לחדד נקודות חשובות וללטש את העבודה עד שתצא מושלמת תוך תקופה קצרה ממש הוא העלה אותי על הדרך ועזר לי למצוא עבודה מסודרת וגם אחרי שהסתדרתי המשיך לעזור ביעוץ והכוונה גם אחרי שעברו שלושת החדשים המובטחים לכל המתלבטים חבל על כל יום שעובר רוצו והרשמו "שווה כל שקל"
  • העתקת התכתבות במייל

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 26/11/2023 11:11 קיבלתי תשובה. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 26.11.23, 11:11:18

1

791

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים