דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

העתקת מאגר אישי ממחשב למחשב

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 23/05/2023 11:53

האם ניתן להעתיק מאגר מותאם אישית ממחשב למחשב וכיצד
    תודה רבה מראש לעוזרים

"אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק
    וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם
    טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני
    האדם"
    .

• מאגר ספרים אישי באוצר

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 23/05/2023 10:50 האם ידוע למישהו האם ניתן לקחת את האקסל של טבלת הספרים שבאוצר החכמה ולייבא אותו לתוכנה באופן כלשהו על מנת להכין מאגר ספרים אישי תודה למסייעים ושכמ"ה "אשר תשים לפניהם - אמר לו הקב"ה למשה, לא תעלה על דעתך לומר, אשנה להם הפרק וההלכה ב' או ג' פעמים עד שתהא סדורה בפיהם כמשנתה, ואיני מטריח עצמי להבינם טעמי הדבר ופירושו, לכך נאמר אשר תשים לפניהם, כשלחן הערוך ומוכן לאכול לפני האדם".
  • פיתוח מאגר מדריכים ותוכנות

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 09/06/2023 03:17 הרעיון הוא ודאי מצויין. הוצע כאן בעבר. אך גם ארגון תשתית מתאימה כרוכה בהרבה עבודה. ר' מתי וינברג שלח קישור לדרייב בו העלה חלק מהקבצים השימושיים שפורסמו כאן. היה אפשר להתחיל מקובץ גוגל דוקס שכל אחד יכול לכתוב בו ומפעם לפעם ייעשה בו סדר ומיון. לפני כמה חדשים ר' שמואל בלויא קיבץ לקובץ וורד הרבה ידיעות חשובות שהתפרסמו כאן
  • [2]: בניית מאגר ספרים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 25/06/2023 19:59 לא מעט פעמים שמעתי מאנשים שלא רצו לרכוש ספר או תוכנה שלי - ולאחר זמן נמלכו בהם ברור לי שמה שחלק מהספרים שלי נמצאים בהיברו בוקס ובאוצר החכמה - מוריד מהמכירות [ולכן הקבצים ששיחררתי להם הם מהדורות ישנות יותר, וללא איורים וגרפיקה כמעט] ואני עצמי הייתי בטוח שלא ארכוש אוצר החכמה - עד שהזדמנה ההזדמנות כך שאותו בטחון שלא תרכוש - לא תמיד יש לו מאה אחוז וודאות ובנוסף, צריך להכניס לראש את התובנה של 'משתרשי' ושל 'יורד לשדה חבירו' שבשניהם צריך לשלם על ההנאה שמגיעה לך, למרות שהיא לא מתוכננת וגם שונא מתנות יחיה - אמור ללמד אותנו משהו - כ"ש בדבר שלהדיא מיועד ליצור רווח כספי אף שלראש האברכי שרגיל לקבל מתנות קשה עם גישת חז"ל לנושא ------ Original Message ------ מאת: From "אליהו לוריא" מאת: To "יהודה כהנא" מאת: Cc "כתיבה תמה" [email protected]; "שמחה פרוינד" [email protected]; "שלום זיאת" [email protected]; "עריכה תורנית" Date ו' תמוז תשפ"ג 19:54:04 Subject Re: [הבית לעורך התורני] בניית מאגר ספרים
  • העתקת פסוקים ללא טעמים

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 20/07/2023 00:03 [image: image.png]
  • ליווי אישי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 01/05/2023 18:10 בס"ד ברשותכם אנצל במה חשובה זו להסביר כמה נקודות לגבי ליווי אישי אצלי [וכנר' זה נכון גם לגבי 'שידוכים' אחרים כאלו, שנוצרו ונוצרים ב"ה כאן בקבוצה] א. כששואלים במייל שאלה בודדת, אז ראשית לא תמיד יש לי הפנאי והסבלנות והחשק לפרט ולהרחיב, שנית והוא העיקר, הרבה פעמים זה תלוי בכו"כ דברים, ובשביל זה צריך או לשבת מסודר ולדבר, או להתכתב עוד ועוד עד שהתמונה נהיית קצת יותר ברורה [גם לי, והרבה פעמים גם לאברך בעצמו]. ב. הליווי שלי מתאים בס"ד גם למי שכבר עובד ב"ה, ורוצה להתקדם. ג. הנקודה של 3 חודשים, זה פשוט כי מנסיון כדי לראות תוצאות, ובעיקר - כדי שהדיבורים יהיו למעשה, בפועל, ולא תיאוריות. זה לוקח זמן. בא נראה מה עשית. מה נהיה. כו' כו' כו'. ד. כבר כתבתי את זה: אין כלל מסודר 'מה עושים'. עושים דבר אחד: אני משתדל להכיר את הבנאדם [אין לי הסמכה... אבל קצת הבנה באנשים יש לי, לדעתי עכ"פ..], ולחשוב [גם בזמן הפגישות, וגם הרבה מאוד בין לבין] מה לענ"ד כדאי לו לעשות כדי להתקדם. רק לדוגמאות בעלמא, מני רבות: יש הצריך הדרכה איך להתנהל מול ה'בוס' שלו [אגב, צ"ל לקוח, ואכהמ"ל בזה] יש הצריך מידע על מכונים יש הצריך שיסבירו לו קצת על ממלכת התורה עוז והדר, איך זה בנוי, למי זה מתאים ולמי לא, מה המעלות שיש בה לעומת מכונים אחרים, כו' יש הצריך הדרכה בוורד יש הצריך שיראו את הקבצים שלו לפני שליחתם, ויציעו לו מה אפשר לשפר בהם יש הצריך שיתנו לו כיוון איזה סוג עבודה כדאי לו להתנסות יש הצריך הדרכה בחיפוש באוצה"ח כו' ועוד ועוד. ע"כ
  • דחוף !!! לוח שנה אישי

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 14/10/2023 22:03 באם יש למשהו לוח שנה מותאם אישית הלוח נצרך לסידור סדרי לימוד אישיים עבור חבורה כלשהי, ונצרך לכך לוח עם אפשרויות של סדרי לימוד גמרא, משנה, משנ"ב חזרות וכו' כל מידע ולוח יעזור מאוד בענין. תודה רבה בשורות טובות שבוע טוב ומבורך ש. כהן
  • העתקת התכתבות במייל

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 26/11/2023 11:11 קיבלתי תשובה. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 26.11.23, 11:11:18
  • העתקת הערות שבPDF

2023
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 28/12/2023 14:21 באיזו תוכנה אתה משתמש? --

2

793

משתמשים

14.1k