דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

אודה למי שיואיל לענות לי משהו. תודה מראש

2023
11 7 0 1
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 23/01/2023 12:55 -- בכבוד רבשמחה פרוינד[email protected] [email protected]
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    G
    תאריך ההודעה המקורית: 24/04/2023 01:09 קבצים מצורפים: איכה שאלות לר' דוד כהן.docx
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ב
    תאריך ההודעה המקורית: 04/06/2023 11:08 תעשה הקלט מאקרו תן לזה שם ואחר כך עצור אחר תכנס למאקרו ותעשה ערוך ותדביק את זה ואז יהיה לך מאקרו
  • בקשת עזרה באקסל. תודה מראש

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 30/08/2023 19:49 בס"ד כידוע אנטר באקסל אינו מוסיף שורה חדשה, כמו בוורד, אלא מוריד לשורה הבאה באקסל רגיל מוסיפים שורה בתוך אותה תיבה בקונטרול-אנטר באקסל דוקס זה לא עובד מי יודע איך מוסיפים שורה בתוך אותה תיבה באקסל דוקס ? תודה אם לא קשה לענות למייל שלי האישי [ללחוץ פה: שמואל בלויא [email protected]] תודה
  • משהו יכול לעזור בר"ת אלו? תודה

2023
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 05/09/2023 11:46 תודה רבה לכולם. אני חפשתי בהיברובוקס *שו"ת הרד"ד *ולא מצאתי, רק עכשיו שאמרת לי חפשתי שאלות ותשובות מצאתי. וזה טוב לדעת שיש שו"תים שכתוב שם שו"ת, ויש שאלות ותשובות. ב-יום שני, 4 בספטמבר 2023 בשעה 23:32:30 UTC+3, מאיר פישהוף כתב/ה:
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    5
    תאריך ההודעה המקורית: 11/10/2023 19:04 אבל אי אפשר להדפיס מי שאינו מנוי רשמי יום נפלא משה רייך מאת: [email protected]
  • אודה להגהה ועזרה בפענוח. תודה מראש

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 15/10/2023 09:46 בס"ד מצו"ב המקור והפענוח תודה חודש טוב בשורות טובות משיח נאו תיכף ומיד ממש, מתוך רחמים וחסדים גלויים קבצים מצורפים: מתנדבים ח''ב.docx סוף חלק ב מהיברו בוקס.pdf
  • אודה למי שיעביר מייל זה הלאה, לתועלת הכלל.

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 24/12/2023 08:04 בס"ד לתשומת לב מעסיקי עורכים [באופן קבוע / אקראי]: ניתן לקבל אצלי תיווך [כרגע חינמי] לקבלת עורך שמתאים למה שאתם צריכים. נא לפנות אלי באישי A33107566 ג'ימייל. כדאי לפרט כמה שיותר על מהות העבודה, כך אוכל בע"ה להבין יותר איזה כישורים נצרכים כאן, ולהתאים יותר במדויק. אופן התיווך הוא שאתם מקבלים ממני שם אחד של עורך מתאים [ואם ביקשתם כמה - כמה שביקשתם], ואם הוא לא מתאים אזי אתם כותבים לי שוב ואני נותן לכם בע"ה שם אחר. ב"ה יש תח"י מאגר גדול של עורכים עם כל פרטיהם. ב"ה כבר תיווכתי לכו"כ לקוחות, וב"ה הם מרוצים. יה"ר שנזכה לקיים דברי מוהרנ"ת זיע"א: וְנִזְכֶּה שֶׁיִּתְחַבְּרוּ סְפָרִים הַרְבֵּה דִקְדֻשָּׁה, וְיִתְחַדְּשׁוּ בְּכָל פַּעַם סְפָרִים הַרְבֵּה בְּתוֹרָתֵנוּ הַקְּדוֹשָׁה, וְיִהְיֶה לָנוּ אֱמוּנָה שְׁלֵמָה בְּכֻלָּם, וְלא יִהְיֶה אֶצְלֵנוּ לְמוֹתָר שׁוּם סֵפֶר הַמְּדַבֵּר מֵעִנְיָנֵי תוֹרָתֵנוּ הַקְּדוֹשָׁה, הֵן הַמְדַבְּרִים בִּפְשָׁט רֶמֶז דְּרוּשׁ סוֹד, הֵן סִפְרֵי הַמְפָרְשִׁים וְהַמְבָאֲרִים, הֵן סִפְרֵי הַפּוֹסְקִים וּשְׁאֵלוֹת וּתְשׁוּבוֹת, הֵן סִפְרֵי מוּסָר, הֵן סִפְרֵי תְפִלּוֹת וּתְחִנּוֹת וּבַקָּשׁוֹת וּוִדּוּיִים וְשִׁירוֹת וְתִשְׁבָּחוֹת לְהַשֵּׁם יִתְבָּרַךְ, וְכָל מִינֵי סְפָרִים הַמְדַבְּרִים בְּעִנְיָנֵי תוֹרָתֵנוּ הַקְּדוֹשָׁה, כֻּלָּם יִהְיוּ חֲשׁוּבִים וִיקָרִים בְּעֵינֵינוּ מְאד, כָּל סֵפֶר וְסֵפֶר, הֵן אוֹתָן שֶׁנִּתְחַבְּרוּ כְבָר, הֵן הָעֲתִידִים לְהִתְחַבֵּר, כִּי כֻלָּם מֻכְרָחִים לְהָעוֹלָם, וְאָנוּ צְרִיכִים כֻּלָּם, כִּי הֵם חַיֵּינוּ וְארֶךְ יָמֵינוּ, וְכֻלָּם עוֹמְדִים בְּרוּם עוֹלָם, וּמַשְׁמִיעִים בְּיִרְאָה יַחַד בְּקוֹל דִּבְרֵי אֱלֹהִים חַיִּים וּמֶלֶךְ עוֹלָם, כֻּלָּם אֲהוּבִים כֻּלָּם בְּרוּרִים כֻּלָּם קְדוֹשִׁים, וְכֻלָּם מְדַבְּרִים מֵרְצוֹנְךָ הַטּוֹב הַגָּנוּז בְּתוֹרָתְךָ הַקְּדוֹשָׁה וְכֻלָּם מְעוֹרְרִים לַעֲבוֹדָתְךָ וּלְיִרְאָתֶךָ, וְכֻלָּם "נֶחֱמָדִים מִזָּהָב וּמִפַּז רָב וּמְתוּקִים מִדְּבַשׁ וְנפֶת צוּפִים". לקבלת חיוך יומי למייל, כתבו ל: [email protected]

0

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים