דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

[2]: Re: פירצה חמורה!!!!

2023
1 1 0 1
  • [2]: 2 שכבות בהערות שוליים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 02/01/2023 11:42 יש איזה תכנון להוסיף תוסף קל כזה ל'בקלות', אי"ה - עדיין לא הגענו לזה. ------ Original Message ------ מאת: From "יצחק זאב צ." מאת: To "יואל שילה" מאת: Cc "עריכה תורנית" Date ט' טבת תשפ"ג 10:33:51 Subject Re: [עריכה תורנית] 2 שכבות בהערות שוליים קבצים מצורפים: שדה SEQ.docx שדה SEQ.wmv
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 07/02/2023 22:39 אי אפשר להקליד () כי אז החיפוש ימצא רק () ולא סוגרים שיש תוכן בין הפותח והסוגר ולכן צריכים כוכבית () כדי למצוא מה שבאמצע, ולסמן את תווים כלליים כדי שהוורד יחפש את התוכן שבאמצע ולא את התו כוכבית אלא שאז הוא לא ימצא את הסוגרים, כי לסוגרים יש משמעות, ולכן צריכים לוכסן לפני כל תו סוגרים () כדי שימצא את תווי הסוגרים ומה שביניהם ------ Original Message ------ מאת: From "Machon Pninim" מאת: To "עט סופר" מאת: Cc "א.ש. ביתר עילית" [email protected]; "שמואל ש." [email protected]; "עריכה תורנית" Date ט"ז שבט תשפ"ג 22:18:41 Subject Re: [עריכה תורנית] Re: איך עושים שבכל הקובץ ציון המ"מ יהיה בגופן קטן יותר??
  • [2]:

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 28/02/2023 01:45 לא 'בכתב הכי קטן שקיים ובצבע הכי בהיר שקיים' אלא פשוט בצבע לבן ובגודל נקודה אחת אצלי כל המסמך עובר השחרה לפני הסגירה, וכדי שכתב זה לא יראה כאוסף נקודות - יש לי מאקרו שהופך את כל הכתב בגודל נקודה אחת לצבע לבן. כדאי להכיר את האפשרות להכניס לתוכן גם חלקי משפטים, שנכתבו בסגנון שמשלב תו+פיסקה [לאפוקי סגנונות הכותרות שהם סגנון פיסקה בלבד]. באופן זה ניתן ליצור בתוך הטקסט חלקי משפטים ולהורות לתוכן להכניס אותם לתוכן [זה לא עובד בסגנון תו שלא משולב עם פיסקה!] ------ Original Message ------ מאת: From "דוד אור" מאת: To "אברהם דיקמן" מאת: Cc "א. רינגל" [email protected]; "עריכה תורנית" Date ז' אדר תשפ"ג 01:36:39 Subject Re: [עריכה תורנית]
  • [2]: Re: המלצה על הניקוד ותוכנת הסטופר

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 30/04/2023 23:01 דחוף לי מאוד לשמוע פרטים נוספים על התוכנה הזו, האיך ניתן להשיגה וכיוצ"ב. באם אפשר לפנות אלי באישי בהקדם. בברכת התורה
  • [2]: תוכנת תמלול

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 18/06/2023 12:33 ברור שיש ברשת, התוכנה שלנו מנותקת מרשת אלא יושבת על המחשב והיא בעברית מלאה ואין צורך לשלם תשלום חודשי כמו בתוכנות שברשת אלא תשלום חד פעמי שמן הסתם לא יהיה בשמים, כמו בשאר מוצרי 'בקלות' לשון הקדש וכד' תלוי בכמה יאמנו את התוכנה בודאי שאין בדעתי להשקיע חודשים מעצמי לאמן אותה, אלא רק לעשות הנחות או לשלם למי שיספק כבר קבצים מוכנים כפי שעשיתי בתוכנת הניקוד האוטומטי - שכמה אנשים נחמדים תרמו לי מאות קבצים מנוקדים חלקם עם תמורה וחלקם לא רצו תמורה [ואשמח מאד ממי שיוכל לתת לי קבצים מנוקדים - אין שום סיכוי ואפשרות להשתמש בתוכן הקבצים, אלא רק בצירופי המילים - יקבל את תוכנת הניקוד בחינם תמורת כמות רצינית של קבצים מנוקדים (שאין לי)] ------ Original Message ------ מאת: From "מכון המאיר" מאת: To "יעקב וניט" מאת: Cc "הבית לעורך התורני" Date כ"ט סיוון תשפ"ג 12:11:14 Subject Re: [הבית לעורך התורני] תוכנת תמלול
  • [2]: תלוש.

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/07/2023 07:25 לפי דברי הרב שילה שיש הבדל אם כותבים יועץ לבד או יועץ הלכתי, אם כן יוצא שיש הבדל אם כותבים ערכיה לבד או עריכה תורנית.
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 09/11/2023 11:17 אני רכשתי את התוכנה של הרב סילבר, ונהנה, בס"ד! מצ"ב סרטון המחשה הגופנים שאני רגיל להשתמש הן של פונטביט, מסתמא אין לכל אחד - אבל מאד נאים ומוצלחים, בס"ד קבצים מצורפים: פונט צפוי.MP4
  • [2]: Re: תוכנה למדידת זמן

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/12/2023 18:35 אולי תעלה צילום מסך ממנה שיוכלו הציבור לראות עד כמה היא נוחה ויזואלית. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 31.12.23, 18:35:25

1

792

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים