דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

[2]: Re: איך עושים שבכל הקובץ ציון המ"מ יהיה בגופן קטן יותר??

2023
1 1 0 1
  • תאריך ההודעה המקורית: 07/02/2023 22:39

אי אפשר להקליד () כי אז החיפוש ימצא רק () ולא סוגרים שיש תוכן בין הפותח והסוגר
    ולכן צריכים כוכבית () כדי למצוא מה שבאמצע, ולסמן את תווים כלליים כדי שהוורד יחפש את התוכן שבאמצע ולא את התו כוכבית
    אלא שאז הוא לא ימצא את הסוגרים, כי לסוגרים יש משמעות, ולכן צריכים לוכסן לפני כל תו סוגרים (
    ) כדי שימצא את תווי הסוגרים ומה שביניהם

------ Original Message ------
    מאת: From "Machon Pninim"
    מאת: To "עט סופר"
    מאת: Cc "א.ש. ביתר עילית" [email protected]; "שמואל ש." [email protected]; "עריכה תורנית"
    Date ט"ז שבט תשפ"ג 22:18:41
    Subject Re: [עריכה תורנית] Re: איך עושים שבכל הקובץ ציון המ"מ יהיה בגופן קטן יותר??

• [2]: איך עושים הערות צד בסמך רגיל של וורד

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 12/01/2023 13:19 אם רצונך שרק אחרי העימוד יופיעו בעמוד כותרות צד תוכל פשוט לכתוב את השורה בתוך הקובץ, ולסמן אותה איכשהו. והמעמד בתג יוציא אותה משם למקומה המתאים. ככה עושים למעשה. ב-יום חמישי, 12 בינואר 2023 בשעה 11:51:47 UTC+2, יואל שילה כתב/ה:
  • איך עושים שבכל הקובץ ציון המ"מ יהיה בגופן קטן יותר??

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    ע
    תאריך ההודעה המקורית: 07/02/2023 14:54
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    מ
    תאריך ההודעה המקורית: 07/02/2023 22:18 יישר כח. אך אין צורך להגיע לביטוי כדי לייצר סוגריים עגולות. אפשר פשוט להקליד () כמו"כ, לאחר שהנוסחה הזאת הוקלדה בקוץ המצורף, אפשר פשוט להעתיק את הנוסחה.
  • ציון מ"מ בספרי החיד"א

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    5
    תאריך ההודעה המקורית: 20/06/2023 15:59 כשמציינים מ"מ לחיד"א, יש דברים רבים שכתב והדפיס בכמה מספריו, האם יש עדיפות לאיזה מספריו לציין? למשל הספרים ככר לאדן ומראית העין, שניהם ספרים על הש"ס. אולי יש להעדיף 'ככר לאדן', אותו הדפיס המחבר בשנת תקנ"ז, לעומת 'מראית העין' שהדפיס מאוחר יותר בתקס"ה? לכאורה הכלל אמור להיות להעדיף תמיד ספרים מפורסמים יותר, כי המטרה היא להקל על המעיין, [ובכהאי גוונא לכאורה יש להעדיף 'מפורסם' על פני 'הודפס קודם'], אבל כששניהם מפורסמים באותה מדה, במה לבחור?
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 15/11/2023 21:03 יישר כח.
  • [2]: Re: עבודה מיידי

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 18/12/2023 21:05 מישהו לקח את זה. להבא נא לשים לב ש'באישי' הכוונה מייל חדש לגמרי. כל הישועות ב-יום שני, 18 בדצמבר 2023 בשעה 20:54:19 UTC+2, יואל שילה כתב/ה:
  • בקשת מ"מ

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 02/06/2023 07:12 בס"ד רבותי זה לא צחוק בכלל. נניח שאני מוכן לקבל את זה שאני משקיע המון בשביל הקבוצה, ומקבל בחזרה בעיקר אבנים, ניחא, זה דרכו של עולם. אבל ממש אין לי גרוש מיותר, ואני גם ממש לא טיפוס שיש לו כוח ואומץ להתייצב בב"ד, ואם אני ח"ו יקבל תביעה ממישהו, לא יעזור לי כלום ש'פשיטא' וש'כוונתו'. עשיתי על זה סקר, האם פשוט לחסום אפשרות לצירוף קבצים, ולהוריד ממני את כל הלחץ הזה, או להשאיר, לטובת הציבור, את האופציה הזו, ולחסום עוד ועוד. בינתיים 88% מתוך המגיבים כתבו שלדעתם נכון יותר האופציה השניה.
  • מישהו יודע איך עושים שמספר ההערה יהיה בכתב עילי?

2023
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    0 צפיות
    פ
    תאריך ההודעה המקורית: 27/11/2023 14:09 איך משנים בהכל? מאת: [email protected]