דילוג לתוכן
מחפשים עורכים, כותבים או מגיהים לספר שלכם?

לרגל השקת הפורום — פרסום מודעות דרושים בלוח המקצועי הוא בחינם לזמן מוגבל!

פרסם מודעה עכשיו ✍️
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

[2]:

2023
12 11 0 1
  • [2]: 2 שכבות בהערות שוליים

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 02/01/2023 11:42 יש איזה תכנון להוסיף תוסף קל כזה ל'בקלות', אי"ה - עדיין לא הגענו לזה. ------ Original Message ------ מאת: From "יצחק זאב צ." מאת: To "יואל שילה" מאת: Cc "עריכה תורנית" Date ט' טבת תשפ"ג 10:33:51 Subject Re: [עריכה תורנית] 2 שכבות בהערות שוליים קבצים מצורפים: שדה SEQ.docx שדה SEQ.wmv
  • [2]: שורות ריקות

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ד
    תאריך ההודעה המקורית: 10/03/2023 00:41 לשים לב שיש פסקה ויש מעבר שורה ידני לפעמים הטקסטים שצריכים עיבוד אין להם פסקה שלמה אבל יש להם כן מעבר שורה בחיפוש החלף > מיוחד יש אופציה כזו, ג,,כ. כשאני מקבל למשל רזומה של שידוכים שהוא כתוב כאריח על גבי אריח מאוזן ולא מאונח ואני רוצה לאכסן את זה בבכתיבה רצופה בלי פסקאות אני מחליף את כל הסימן פסקה או \ ו מעבר שורה ידני ב* וכדומה + ריוח וכשאני רוצה בחזרה לעשות את זה לרזומה מחזיר וקל להבין. מאת: [email protected]
  • [2]: העלאת שכר

2023
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 27/04/2023 11:11 אחד העורכים במכון גדול מאוד שח לי פעם שההנהלה משתדלת מאוד כמה שאפשר שלא יווצר שום קשר בין עובד למשנהו מהסיבה שאינם רוצים השוואות שכר וכדומה, ולפי זה יוצא שכל התאגדות בכלל בין עורכים תורניים, היא לצנינים בעיניהם, אף מנהל לא יגיד לך שזה מפריע לו, אבל ברור שהיו מעדיפים שלא ידעו אחד מהשני.
  • [2]: שאלה בהערות

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 05/05/2023 01:22 חפש את זה עם תווים כללים (^0013)([!^0013]{1,300})(^0013) אחרי זה תראה מה שתוכל לעשות עם זה בהצלחה ------ Original Message ------ מאת: From "דהן יוסי" מאת: To "יואל שילה" Date י"ד אייר תשפ"ג 01:18:49 Subject Re: [הבית לעורך התורני] שאלה בהערות
  • [2]: מטען לרכב

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/06/2023 19:18 סליחה על המעבר על הכללים. ראיתי את ההודעה של הרב אליצור בן שמעון רק לאחר שליחת ההודעה... הייתי באמצע כתיבה.
  • [2]: עזרה - מאקרו

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    ש
    תאריך ההודעה המקורית: 10/07/2023 16:37 מצרף מה שכבר העלו כאן, ואני חושב שזה הכי פשוט שיש [מלבד האפשרות לעשות זאת בתוכנת בקלות של הרב המוסר עצמו לציבור ר' יואל שילה, וכן ליעקובוב יש תוכנה כזו....] -- תודה רבה ויום נפלא ש. כהן קבצים מצורפים: שינויים בסוגריים עגולות.docx
  • [2]: הפצת ספר

2023
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    0 צפיות
    ל
    תאריך ההודעה המקורית: 19/07/2023 09:30 אני הוצאתי 3 כרכים בסדרת ליקוטי רבי עקיבא איגר וזה ספר ש"הולך" טוב, ונמכר בארץ ובחו"ל, אלא שהמפיץ סוגר אתך מחיר על כל ספר שימכר, ויכול לצאת שהספר ימכר ב- 80 אבל אתה מקבל בסביבות 30 לכל ספר, כי גם המפיץ מקבל מזה וגם החנות מקבל, ומה נשאר. ואם זה חול אז יש להם הוצאות משלוח ואיש קשר שם בחול. גם אם תוציא דרך אור החיים או יפה נוף, הם יגבו ממך בכפליים גם כמפיץ וגם כחנות. רק הוצאות משומנות כמו עוז והדר או מכון ירושלים שהחנות מוכרחת להחזיק אותם, וגם יש להם מנגנון הפצה משלהם, וסוכנים משלהם, וגם פרסום בהתאם, שם יש שורת רווח רצינית. בקיצור, אין מצב לריוח ממשי, אולי כיסוי הוצאות, ולכן מוכרחים למצוא תורם לעלויות הספר. ולו בשביל שתוכל להתפנות בישוב הדעת לספר הבא. ולא תהפך להיות מ'מחבר ספרים' למשווק ספרים שכל היום הראש שלו בלמכור עוד 5 ספרים. ואני מדבר כאן על מפיץ הגון וישר, שעושה עבודה טובה, אבל זה השוק וזו המציאות כיום. אגב, מישהו זרק כאן הדפסה של 1000 ספרים, כמדומני שהוא לא כ"כ מבין על מה מדובר, אלא"כ הוא רוצה לחלק לכל השכונה והגיסים והאחים וכדו', או שיש לו איזה ספר נדיר ולהיט. אני באמת הדפסתי את אחד הספרים פעמיים שביחד זה למעלה מ- 1500 ספרים, ונמכרו כולם, אבל זה היה משהו מיוחד שידעתי שילך, (ליקוטי רעק"א על המועדים), אבל שאר החלקים שבסדרה שהערכתי שזה לא כמו המועדים, הוצאתי 400 ו- 350, ולא מתחרט, במצב הנוכחי של השוק, לא להתפתות להוציא 1000, בפרט אם אין לך היכן לאחסן אותם ל- 10 שנים הקרובות. עדיף שתוציא ויגמר, ואז תוציא שוב מהדורה מתוקנת, ואם זה עלויות גבוהות תשיג תורם. מנסיון. היה יהודי שחיבר איזה חיבור שלא אפרט כאן, והיה ברור לי שאולי ילך לו 50 או 100 וגם זה בחסד, ושיכנעו אותו להדפיס 600 ספרים, ושהם יעשו כל מאמץ למכרם, שלחו אותו אלי והתחננתי אליו להדפיס מקסימום 200 - 250, עשה כעצתי, והתקשר לשאול אותי מה עושים עם 150 שנשארו לו, אחרי חלוקות ומכירות בבתי כנסת וישיבות. מקוה שהיה לתועלת הציבור הנפלא שבחבורה קדישא הדין.
  • [2]: תלוש.

2023
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 20/07/2023 07:25 לפי דברי הרב שילה שיש הבדל אם כותבים יועץ לבד או יועץ הלכתי, אם כן יוצא שיש הבדל אם כותבים ערכיה לבד או עריכה תורנית.