דילוג לתוכן
שימו לב — קטגוריית ארכיון
הנושאים בקטגוריה זו הועברו מארכיון קבוצת גוגל, והמשתמשים המוצגים בהם אינם פעילים בפורום.
לקבלת מענה או לתחילת דיון, מומלץ לפתוח נושא חדש בקטגוריה המתאימה.

אזהרה חמורה ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2023
13 8 0 1
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 22/01/2023 00:54 אינני מצליח להפעיל את התוכנה הזו מצורפים שם קבצי תוכנות העזר, כלומר של הארת קבצי פי די אף אבל התוכנה עצמה המדוברת - לא מצאתי ------ Original Message ------ מאת: From "חנוך ג." מאת: To "מנחם לזרוביץ" מאת: Cc "עריכה תורנית" Date כ"ט טבת תשפ"ג 00:37:32 Subject Re: [עריכה תורנית] תוכנת חיפוש מהירה ביותר בקבצי PDF בשיטת אינדקס של כל מילים מי מכיר
  • 0 הצבעות
    14 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 23/01/2023 08:42 שמתי לב שהתוצאות לא מוצגות בפורמט הרגיל של הוורד (אין סגנונות, וגם השורות משמאל לימין וכו'). האם מישהו מחו"ר הקבוצה יודע אם יש אפשרות שיוצגו כמו קובץ וורד רגיל? כלומר שתהיה אפשרות להיכנס לתוצאה באופן שאני נכנס לקובץ הוורד.
  • שאלה חמורה ליודעים בח"ן

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    Y
    תאריך ההודעה המקורית: 09/03/2023 00:02 המק"מ בפרשת חוקת קפ"ב ע"ב מבאר שגם פרצוף אבא יכול להקרא בשם נועם כעין אמא. האם מאן דהו יש לו מקור מוקדם יותר לחידוש זה? [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 08.03.23, 23:59:58
  • מהו המקור המוקדם ביותר ללבוש קיטל בליל הסדר

2023
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    0 צפיות
    5
    תאריך ההודעה המקורית: 23/03/2023 18:46 בגור יש משפחות רבות שלא לובשים, אני ברמה האישית מכיר כמה וכמה.
  • [2]: Re: פירצה חמורה!!!!

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    י
    תאריך ההודעה המקורית: 25/06/2023 07:49 אינני מצליח להבין את המחאה הגדולה גם אני קיבלתי, ראיתי כותרת 'שמלות כלה' ומחקתי בלי לפתוח ובלי לראות אם היה רלוונטי למישהו מבנות משפחתי הייתי מעביר לה - שתהנה מה המחאה הגדולה? אסור ליהודי להתפרנס? לסמן אותו כספאם - הורס לו את אפשרות הפרסום היהודי מתפרנס מזה - מה הטראראם הגדול? התפקיד שלנו לשמור על עצמנו - לא לקלקל לאחרים ------ Original Message ------ מאת: From "אריכא" מאת: To "I. B." מאת: Cc "זאב טווערסקי" [email protected]; "אלחנן סגרון" [email protected]; "יהודה אבני" [email protected]; [email protected]; [email protected]; "אברהם מרדכי לב" [email protected]; "מבקר בהיכלו" [email protected]; "למען אחי ורעי" [email protected]; "שמעון הלר" [email protected]; "מא ר" [email protected]; "פנחס" [email protected]; "הבית לעורך התורני" Date ו' תמוז תשפ"ג 07:43:55 Subject Re: [הבית לעורך התורני] Re: פירצה חמורה!!!!
  • תופעה מוזרה ביותר, עם עגמת נפש אדירה.

2023
    33
    0 הצבעות
    33 פוסטים
    0 צפיות
    S
    תאריך ההודעה המקורית: 19/09/2023 16:16 אם לא מוציאים ומכניסים אין שום בעיה. עובד עם זה תקופה ארוכה מאוד.
  • אזהרה חמורה ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2023
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 31/10/2023 13:14 הנני להזהיר את הציבור במשהו מאד חמור שקרה לי עכשיו בעוונות הרבים. מישהו מוכר שלח לי מייל נגד נתניהו והמדינה ובעד חמאס וכו', עם קישור לשיתוף בגוגל דרייב, וחתם את דבריו שבגלל כל העול הזה הוא עוזב את המדינה וזהו. כמובן הבנתי מיד שפרצו לו למייל, הוא לעולם לא היה כותב אפילו מילה אחת מכל האריכות הזו, אז כמובון לא לחצתי על הקישור חלילה, אבל... מאחר וזה נשלח להמון אנשים יחד, המון המון! עסקים ופרטיים וגוגל גרופס, כנראה כל האנשי קשר של האימייל ההוא, אז שלחתי הודעה חזרה שזה פרוץ וכמה עניינים לתועלת כל מי שקיבל את המייל ההוא. והנה! הופה! המייל שלי נחסם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואיתו גם הפרופיל העסקי שלי בגוגל, נראה לי שזה לא היה ממש מיד אבל בתוך זמן קצר ממש, אולי הם בינתים עשו עוד משהו או הרובוט שלהם. בס"ד היה לי אופציה לשחזור, מיד שחזרתי והפעלתי אימות דו שלבי לאיזה מספר שמקבל SMS, אך גוגל עדין חסמו עבורי את הפרופיל העסקי, וה' יתברך יעזור. ראו הוזהרתם! שכל אחד יראה מה לעשות כדי להציל את עצמו בעה"י! תעבירו את המייל הזה הלאה למי שתוכלו. [image: Mailtrack] https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& Sender notified by Mailtrack https://mailtrack.io?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality11& 31.10.23, 13:07:26
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    0 צפיות
    א
    תאריך ההודעה המקורית: 22/09/2023 16:01 יישר כח לכולם

1

793

משתמשים

14.1k

נושאים

63.0k

פוסטים